• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan aydinlatsin lutfennn ?

cantanem_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
13
1
1
33
İyi geceler...arkadaşlar benim kuzenim çalıştığı yerde yabancı uyruklu Azerbaycan li bir kadınla tanışmış...kuaforde ağdacı kuzeninde kuaför neyse ailem gitti yüzük taktı sonra bin pişman oldu... Kız diyorki ben buraya kaçak girdim babam olmeden önce bir adama para verdi kredi cektirdi ben adama oduyorum...kaçak yaşayan biri nasıl ev sahibi oluyor? Kafamızda bir sürü soru var ya

Dolandırıcılık kokusu alıyorum. "Aşkım krediyi ödeyemiyorum beni hapse atacaklar ödemezsem sınırdışı edecekler" falan diye ağlayıp kuzeninize kredi çektirdikten sonra tüyerse şaşırtıcı olmaz.

Yeri yurdu anası babası belli Türk kızlarına kıran mı girdi anlamıyorum ki.Nedir bu erkeklerin yabancı merakı.

Yer kazığı yakında.
+1

Hele ki şu Türkmen,Özbek , Kazak kızlara merak.
Hepsi Türk erkeklerini ayaklı bankamatik olarak görüyor. Bu saflarında birşeyden haberi yok :halay:

Valla helal olsun size ben okudum hicbirsey anliyamadim.Evi mi varmış .

Arkadaşlar iş Arap çorbası gibi kız ağdacı kuzenim kuaför. Kız çok uyanık ağzı laf yapan biri . Bir ayda tanışıp nişanlandılar.Sonra kız ben burda kaçak yaşıyorum girerken pasaportuma kase vurulmadi düzeltmeye beş bin lazım dedi.Biz şok olduk kaçak yaşıyorum deyince .babam öldü annem yaşlı Azerbaycan dan gelemiyor.bir ablası var tabi ablasiysa ...kız bir artı bir evde oturuyor yalnız yaşıyor 21 yaşında... Azerbaycan da deniz kenarında dört katlı evim var diyor...şimdi oturduğu ev benim diyor tapu göstermiş kuzenime ..bu kız kaçak yasiyor bir gün sigortası yok oturma izni yok nasıl üzerine tapu oluyor böyle bişey mümkün müdür

Uzerine evi olmasinda bir sakinca olmayabilir
Ama oyle bi ayda nisanlanilir mi
Belki Azerbaycan da evli bile olabilir
İyice aarastirmak lazim

aklima kotu seyler geldi ya. kase icin 5bin tl bana acikcasi direk dolandiricilik suphesi verdi. haberlerde izliyoruz hergun. guven olmuyo kimseye..

Evet bir oda bir salon evde oturuyor bu ev benim babam ölmeden önce aldı diyor kaçak yaşayan biri nasıl ev sahibi oluyor...tapu üzerime diyor
Ev satın alabiliyorlar diye biliyorum, yani tatil amaçlı turist olarak geldiğinde bu evde kalabiliyor, yanlis bilmiyorsam. Bilen varsa düzeltsin beni. Ama şahıs hiç güvenilir değil benden demesi dikkatli olun, yakında para da ister kuzeninizden, hiç güven vermiyor bu kisinin konuşmaları...

Azerbaycan çok pahalı bir yer. Orada 4 katlı evi olan birinin bizim ülkemize kaçak girip ağdacılık yapacağını hiç ama hiç sanmıyorum. Kuzeniniz çok bariz kazıklanacak. Neden kaçak girdiğini sorsun kuzeniniz. Evin tapusunun fotoğrafını çekip doğruluğunu araştırsın.

bu kız senin kuzeni dolandıracak ayak yapmaya başlamış benden söylemesi..
yakında para isteyecek
ayh aşkım kaşe vurdurmam lazım beş bin lazım yoksa burda kalamayacağım
:)

Back
X