bıldıgım kadarıyla devlette kımseyı almıyorlar, özellerde bıle hepsınde bırını yanına almıyorlar....merhaba hanımlar dert değil benim ki bilenlerden yardım istiyorum. ben 7 aylık hamileyim bi kızım olacak inşallah. şu anlık bi sıkıntı yok olmazsa da normal doğum istiyorum allahın izniyle. benim sorum doğumumda yanımda birini istiyorum. aslında eşimi istiyordum ama çok pimpirikli bi insan ben seni öyle görmeye dayanamam yapamam bayılırım dediği için vazgeçtim :) boğazıma bişey takılsa beti benzi atan bi insan olduğu için bir daha teklif dahi etmedim açıkcası :)
şimdi ablam girse diyorum o ben girerim diyor destek için. sorum şu doğumunuzda yanınızda kimse var mıydı ve devlet hastanesinde yaparsam da ablam girebilir mi yoksa devlet hastanelerinde kimseyi almıyorlar mı? şimdiden tşk ederim
özelde yaptınız o zaman bende manevi olarak istiyorum zaten bana faydası olacak diye değil destek yani :)Eşim ve kardeşim vardı doğumda yanımda. Epidural sezeryandı ama benim. Gerçi normal olsada farketmezdi,eşim benden meraklıydı doğuma girmek için..
iyi ki yanımdaydılar,yoksa heyecan yapardım. Hem bebek giderken yanında gönderdim kardeşimi( yolda bişey fln olur diye ) :) eşimde hep söyler çok güzeldi kızımın ilk çıkış anını gördüm diye. Güzel bi anı işte bizim için :)
bende bana destek olsun istiyorum bilemedim şimdi :)bıldıgım kadarıyla devlette kımseyı almıyorlar, özellerde bıle hepsınde bırını yanına almıyorlar....
eşin girmeyecekse kimsenin girmesine gerek yok, zaten her turlu dogumda ebe hemsıte doktor uclusu senı yonlendırıyor yanında duracak kısının sana manevıyat dısında bır destegı olmuyor kı normal dogumda ıkınmak gerek falan her yer kan revan ıcınde kalıyoresın bıle gırmese olur dıyorum ..
ben esımın gırmesını cok ıstedım ama sokmadılar kı özelde dogum yaptım ama sımdı ıyıkıde gırmemıs dıyorum kı benım dogumum normal dı ve kolay bır dogumdu....
Özel hastaneydi,devlet neder bilemiyorum. Manevi destek için vardılar zaten yoksa kimsenin faydası yok o anda. Ben uyanıktım ve beni kesiyolardı düşününce kötü oluyorum:) eşim ve kardeşimle muhabbetten bunu düşünenedim mesela o açıdan iyiydi benim için.özelde yaptınız o zaman bende manevi olarak istiyorum zaten bana faydası olacak diye değil destek yani :)
Normalse doğumn ve drumn uygunsa özele git bi çok devlette doğuma gttiğin elbiseyle doğuma alırlr ve dğum srası bklrken kalablık olrsa ki oluyr bi çok kişiyle bi aradasn özelde kendi odan doğm içn bşey giydiriyrlr çok rahat edrsndevlette mi özelde mi yapsam karar veremiyorum hem araştırma hastanesine gidiyorum hem özel bi kliniğe ikisinden de memnunum açıkçası ama kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?