bilgisi olan bayanlar

wanteddd

> L&M <
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
606
355
103
merhaba hanımlar dert değil benim ki bilenlerden yardım istiyorum. ben 7 aylık hamileyim bi kızım olacak inşallah. şu anlık bi sıkıntı yok olmazsa da normal doğum istiyorum allahın izniyle. benim sorum doğumumda yanımda birini istiyorum. aslında eşimi istiyordum ama çok pimpirikli bi insan ben seni öyle görmeye dayanamam yapamam bayılırım dediği için vazgeçtim :) boğazıma bişey takılsa beti benzi atan bi insan olduğu için bir daha teklif dahi etmedim açıkcası :)
şimdi ablam girse diyorum o ben girerim diyor destek için. sorum şu doğumunuzda yanınızda kimse var mıydı ve devlet hastanesinde yaparsam da ablam girebilir mi yoksa devlet hastanelerinde kimseyi almıyorlar mı? şimdiden tşk ederim

bıldıgım kadarıyla devlette kımseyı almıyorlar, özellerde bıle hepsınde bırını yanına almıyorlar....
eşin girmeyecekse kimsenin girmesine gerek yok, zaten her turlu dogumda ebe hemsıte doktor uclusu senı yonlendırıyor yanında duracak kısının sana manevıyat dısında bır destegı olmuyor kı normal dogumda ıkınmak gerek falan her yer kan revan ıcınde kalıyor esın bıle gırmese olur dıyorum ..
ben esımın gırmesını cok ıstedım ama sokmadılar kı özelde dogum yaptım ama sımdı ıyıkıde gırmemıs dıyorum kı benım dogumum normal dı ve kolay bır dogumdu....

Eşim ve kardeşim vardı doğumda yanımda. Epidural sezeryandı ama benim. Gerçi normal olsada farketmezdi,eşim benden meraklıydı doğuma girmek için..
iyi ki yanımdaydılar,yoksa heyecan yapardım. Hem bebek giderken yanında gönderdim kardeşimi( yolda bişey fln olur diye ) :) eşimde hep söyler çok güzeldi kızımın ilk çıkış anını gördüm diye. Güzel bi anı işte bizim için :)

Ya yanlış anlamayın ama bana çok saçma geliyor. Zaten içerde hemşire anestezi uzmanı doktor on tane insan oluyor. Normal Doğum olsa sancıdan kimseyi gözün görmez ki Zaten

Bebegı cıkarma anındada mı bırı oluyor yahu ?

özelde yaptınız o zaman bende manevi olarak istiyorum zaten bana faydası olacak diye değil destek yani :)

Benim özelde sezaryendi. Kimseyi almadılar.
Alsalar da istemezdim sanırım. Ya da sadece eşimi isterdim bilemiyorum..

Ama normal doğum yapsam kimseyi hiçççkimseyi istemezdim

bende bana destek olsun istiyorum bilemedim şimdi :)

Ben özelde yanıma eşimi aldıramadım ki kaldı ki devlette hiç almazlar...

Ne kadar destek de olsalar yine de o acıyı çekiyorsun.Şahsen acı çekerken yanımda tanıdık birinin olmasını istemem.Devlette mümkünatı yok almazlar içeriye.

özelde yaptınız o zaman bende manevi olarak istiyorum zaten bana faydası olacak diye değil destek yani :)
Özel hastaneydi,devlet neder bilemiyorum. Manevi destek için vardılar zaten yoksa kimsenin faydası yok o anda. Ben uyanıktım ve beni kesiyolardı düşününce kötü oluyorum:) eşim ve kardeşimle muhabbetten bunu düşünenedim mesela o açıdan iyiydi benim için.
Doktorumda eşiyle gelmişti( ikiside kadın doğum doktoru ). Anestezi doktoru başucumdaydı. Çocuk doktoru ve hemşiresi daha uzak bi köşede bekliyordu. Arkada başkalarıda vardı ama geri plandaydı onlar hep. Öyle cümbür cemaat bi ortam olmuyor yani.
Bebeğin çıkış anındada biri mi oluyor diyen arkadaş! Ee içerdeler zaten çıkarken görüyorlar :)

Devlette normal doğum yaptım. Yanınızda ebe duruyor sürekli, sık sık da doktor açılmayı kontrol etmek için geliyor. Yabancıya izin yok.

özelde sancı odası ve doğumhane ayrı oluyor. zaten sancı süreci çok uzun, doğum dediğiniz 10 dk falan.. ben o halimi kimse görsün istemezdim, eşimi değil annemi bile istemem yanımda.. doğumdan sonra çiçek gibi giyin herkes öyle görsün bence :)

bende teklif ettim ama eşim ben dayanamam dedi girmedi ablam drumun arkadasıydı ve kızımı ilk ablam kucagına aldı hemşireden sonra ,

kızım şuan ablamla birşeyi tartışmama bile tahammulu yok teyzem der başka birşey demez.

devlette mi özelde mi yapsam karar veremiyorum hem araştırma hastanesine gidiyorum hem özel bi kliniğe ikisinden de memnunum açıkçası ama kafam karıştı

Devlette kmse giremiyor ama özelde kızmda annem vrdı yanmda doğma aldıklrında brzcık su içirp hemn çıktı bulnmasını istemedm bazı özel hastaneler alır yanına brini hepsi değil

devlette mi özelde mi yapsam karar veremiyorum hem araştırma hastanesine gidiyorum hem özel bi kliniğe ikisinden de memnunum açıkçası ama kafam karıştı
Normalse doğumn ve drumn uygunsa özele git bi çok devlette doğuma gttiğin elbiseyle doğuma alırlr ve dğum srası bklrken kalablık olrsa ki oluyr bi çok kişiyle bi aradasn özelde kendi odan doğm içn bşey giydiriyrlr çok rahat edrsn

Bende özelde yaptım eşim zaten dayanamaz paniktir bende istedim açıkcası gelmesini.ama zaten sokmazlardıda heralde.çünkü aynı hastanede oğlumu sünet ettirdik.1,5 aylık bebeğin yanına bile sokmadılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…