Ya merakımdan soruyorum, tam olarak ne görüyorlar refakat edenler? Ben normal doğuma hayatta bakamam da, sizin o kesiği de görüyorlar mı mesela? kesilirken, bebek alınırken?Eşim ve kardeşim vardı doğumda yanımda. Epidural sezeryandı ama benim. Gerçi normal olsada farketmezdi,eşim benden meraklıydı doğuma girmek için..
iyi ki yanımdaydılar,yoksa heyecan yapardım. Hem bebek giderken yanında gönderdim kardeşimi( yolda bişey fln olur diye ) :) eşimde hep söyler çok güzeldi kızımın ilk çıkış anını gördüm diye. Güzel bi anı işte bizim için :)
Kesilen yere dair bişey görmüyorlar. Önümde paravan gibi bişey vardı zaten. Eşinde başucunda oturması isteniyor. Kardeşim hemşire olduğu için ayaktaydı gördü o kesiği. Çıkış anında eşim fotoğraf çekmek için ayağa kalktı hafiften bişeyler gördüm gibi diyor :) normal şartlar altında giren hiçbişey görmüyor,eşin başucunda oturuyor sadece.Ya merakımdan soruyorum, tam olarak ne görüyorlar refakat edenler? Ben normal doğuma hayatta bakamam da, sizin o kesiği de görüyorlar mı mesela? kesilirken, bebek alınırken?
Devletde almıyor özelde onlar sana dua etsinler yeter sana zaten melekler yardım ediyor.Biliyormusun bilmem bebekler dünyaya gelecekleri zaman Allahüteayla sonkez konuşurlarmış bebekler dermişki ben dünyaya gitmek istemiyorum beni orda kim korucak Allahda dermişki ben senin için oraya bir melek gonderdim o seni korucak bebekde dermiş ben onu nasıl tanıcam Allahda dermiş sen ona anne diceksin .o yüzden panik yapma yanında eşin olmasada .merhaba hanımlar dert değil benim ki bilenlerden yardım istiyorum. ben 7 aylık hamileyim bi kızım olacak inşallah. şu anlık bi sıkıntı yok olmazsa da normal doğum istiyorum allahın izniyle. benim sorum doğumumda yanımda birini istiyorum. aslında eşimi istiyordum ama çok pimpirikli bi insan ben seni öyle görmeye dayanamam yapamam bayılırım dediği için vazgeçtim :) boğazıma bişey takılsa beti benzi atan bi insan olduğu için bir daha teklif dahi etmedim açıkcası :)
şimdi ablam girse diyorum o ben girerim diyor destek için. sorum şu doğumunuzda yanınızda kimse var mıydı ve devlet hastanesinde yaparsam da ablam girebilir mi yoksa devlet hastanelerinde kimseyi almıyorlar mı? şimdiden tşk ederim
Aa anladım, çok mantıklı. Yoksa bence de tıp ile çok iç içe olmayan birisi, eşinin resmen operasyonunu seyredemez, dayanmak zor olurdu. Açıklama için teşekkürler :)Kesilen yere dair bişey görmüyorlar. Önümde paravan gibi bişey vardı zaten. Eşinde başucunda oturması isteniyor. Kardeşim hemşire olduğu için ayaktaydı gördü o kesiği. Çıkış anında eşim fotoğraf çekmek için ayağa kalktı hafiften bişeyler gördüm gibi diyor :) normal şartlar altında giren hiçbişey görmüyor,eşin başucunda oturuyor sadece.
alacaklarını sanmıyorummerhaba hanımlar dert değil benim ki bilenlerden yardım istiyorum. ben 7 aylık hamileyim bi kızım olacak inşallah. şu anlık bi sıkıntı yok olmazsa da normal doğum istiyorum allahın izniyle. benim sorum doğumumda yanımda birini istiyorum. aslında eşimi istiyordum ama çok pimpirikli bi insan ben seni öyle görmeye dayanamam yapamam bayılırım dediği için vazgeçtim :) boğazıma bişey takılsa beti benzi atan bi insan olduğu için bir daha teklif dahi etmedim açıkcası :)
şimdi ablam girse diyorum o ben girerim diyor destek için. sorum şu doğumunuzda yanınızda kimse var mıydı ve devlet hastanesinde yaparsam da ablam girebilir mi yoksa devlet hastanelerinde kimseyi almıyorlar mı? şimdiden tşk ederim
bu hikaye değil miydi ya ?devlette normal doğumu göze alamazdim açıkçası. Sanci odasında beraberdik ailemle. Doğum anında apar topar dogumhaneye gittik. Oraya da kimseyi istemedim.Devletde almıyor özelde onlar sana dua etsinler yeter sana zaten melekler yardım ediyor.Biliyormusun bilmem bebekler dünyaya gelecekleri zaman Allahüteayla sonkez konuşurlarmış bebekler dermişki ben dünyaya gitmek istemiyorum beni orda kim korucak Allahda dermişki ben senin için oraya bir melek gonderdim o seni korucak bebekde dermiş ben onu nasıl tanıcam Allahda dermiş sen ona anne diceksin .o yüzden panik yapma yanında eşin olmasada .
Görse bayılır zaten :) benim eşim fotoğraf için ayaklanınca hop hop otur sen diye uyarı aldı ama dinlemedi :) ayağa kalkmak yasak :) rica ederim..Aa anladım, çok mantıklı. Yoksa bence de tıp ile çok iç içe olmayan birisi, eşinin resmen operasyonunu seyredemez, dayanmak zor olurdu. Açıklama için teşekkürler :)
Hikaye degilbu hikaye değil miydi ya ?devlette normal doğumu göze alamazdim açıkçası. Sanci odasında beraberdik ailemle. Doğum anında apar topar dogumhaneye gittik. Oraya da kimseyi istemedim.
Hikaye degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?