- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
Canım o dediğin bantlı yöntemi yaparsam sonuç alırım, mantıklı çünkü.
Fakat şöyle bişi de var, o bandın üzerine yapılmış hali de gözümün önünden gitmez ömür boyu.
Gece uyuyamadım.
Yatağa girecek gibi geliyor, zırt pırt uyandım uykusuzum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Onu bende düşündüm ama eşin yapamaz mı canım?
Yada elektrik süpürgenin çekiş gücü kuvvetliyse borusunun ucuna ince çorap geçir ve onunla çekmeyi dene. Sonra camdan atarsın olmaz mı?
Bende en ufak bir örümcek bile görsem gece uyuyamam cok iyi anlayabiliyorum seni. Bu dediklerimi deneyebilirsin ama.
Bak bu elektrik süpürgesi iyi fikir canım, çok sağol bu şekilde yapabilir eşim.
Bir de işyerinden bir arkadaşım sakın öldürmeye çalışma öldürmezsin onlar ikiye bölünüyor kafa bi yere gövde bi yere, daha çok uğraşırsın dedi...
Nerde bulucam evde, salonun kapısı kapalı ama kapının altından filan çıkıp girmiştir başka bi odaya...
Offf
;(
O da iyiymiş, isim de koyuyorsanız bu iş tamamdır :)
Böcek filan olmuyor, 2 tabe ya çıkıyor ya çıkmıyor sene boyunca.
Geçen yıl karınca besledik, evcilleştirdik neredeyse.
Bu yıl yok çok şükür.
valla bilmiyorum ki tatlım.. Anca gözünüze çarpınca yapabilirsin. Kuyrukları kopsada yaşıyorlardı ve tekrar kuyrukları uzayabiliyor diye biliyorum bende.. İnşallah yakalarsın canım.
Evet ismide var hector sanırım biz çok rahatız akrepte olsa aynı pozisyon bizde bahçeli müstakil bir ev birde düşünün envai çeşit canlı var hiç birinide ayırmayız ..
Sonuçta biz onların yuvasına yuva yapıyoruz onların suçu ne
Hector güzel isim :)
Bende mülayim koyayım diyorum adını
Inşallah nüfusumuza alacağımız kadar çok kalmaz :)
O senden çok korkuyordur emin ol bi arkadaşa bakıp çıkıcaktır rahat ol :))
Bizim de geçen yaz girmişti eve.Ama çıyandı bizimkisi.Bir hafta yatak odasında yatamadık.Bir hafta sonra evin içinde görüp öldürdük.Sonra sineklik yaptırdık camlara.Bahçeli evlerde bu dert çok var.Bu sene de cirit atıyormuş bahçelerde.Sizinki de kertenkele olmayabilir.Dikkat edin.Tehlikeliymiş çünkü.
Allah korusun, inşallah sadece kertenkeledir.
3 yıldır hatta 4 yıldır neredeyse bu evde oturuyorum, hiç böyle bişile karşılaşmamıştım.
Inanın taşınmayı bile düşündüm dün akşam ciddi ciddi...
Sineklik yaptırmaya fırsatım olmadı bi türlü. Tam bu ay yaptırayım diyordum daha dün düşündüm hatta; akşamına bu çıktı başıma.
Bahçeli ev güzel, keyifli ama bu sıkıntılar var maalesef...
Çok sıcaklarda türlü türlü böcekler,hayvanlar çıkıyor.Bizimki ikinci kat oraya bile çıktı.Bir de etrafta otlar çok uzadıysa kestirin.Biz öyle yaptırdık.Bulamasaydık belediyeye ilaçlatacaktık evi.Sineklikler de fazla pahalı değil.Yaptırın içiniz rahat eder.
hiç korkmayın çok zararsız hayvanlar bende antalyada yaşarken evime girerlerdi.hatta bi keresinde 3 gün perde süsü gibi kımıldamadan durmustu.
sonra eşim onu poşetle yakaladı ve dışarıya attı.sakın öldürmeyin o sizden siz ondan korkuyorsunuz kendiliğinden çıkar gider.
muhtemelen pencerenizden girmiştir.
pencerelerinize sineklik yaptırın, kafanız rahat olsun.
tabi onu da çıkarın evinizden bir an önce
Hırpalamıyorum, inat ediyorum onlar gibi :)
Çok haklısın, gitmiyorlar ama içimizi bu şekilde rahatlatıyoruz sanırım hepimiz.
En Sadık dostumuz vileda kovamız ve çamaşır suyumuz
:)) sonra o sadık dostların verdiği güven ve güç ile kadınların gücü adınaaa deyip dalıyoruz zavallı minik misafirlereonların yerinde olmak istemezdim yazık acıdım şimdi
bizim orada da süleymancık derler.
ben kıyamıyorum öldürmeye ya, sevimli bi hayvan aslında elleri falan bi değişik.
ama yine de korkarım kendisinden :18:
Bende üzülüyorum ama tiksinme duygum üzüntümden ağır basıyo:)
Dün camı açık bıraktı eşim, akşam açıktı.
Ordan çıkıp gitmesi için bi yol diyelim :)
Dün eve geldiğimden beri kulak kabartıyorum,çıt yoo evde.
Benim kulaklar biraz fazla hassas,en ufak bi çıtırtıyı fark ederim, ama hiç ses yok.,,
Ya çıktı yada bi duvarda bekliyo.
Korkumdan salona giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?