- Konu Sahibi pelin azizova
Ay inşallah sizce yarın da yapıyım mı ovülasyonBenimki de laboquickti öneriyorum çok iyi, inşallah hayırlı haberini alırız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah sizce yarın da yapıyım mı ovülasyonBenimki de laboquickti öneriyorum çok iyi, inşallah hayırlı haberini alırız
Bence gerek yok direkt gebelik testine geç, adet gecikmen de olmuş zatenAy inşallah sizce yarın da yapıyım mı ovülasyon
Tamam teşekkür ederim inşallah yarın adet olmamBence gerek yok direkt gebelik testine geç, adet gecikmen de olmuş zaten
İnşallah canım çok heyecanlıTamam teşekkür ederim inşallah yarın adet olmam![]()
Evet ilk defa kullandım bu markayı15 16 pik olmuş 17 çatlamış. 15'i gecesi tam pik olmuş o yüzden 16sına da kaymış o da pik. Tam 15'i de değerlendirsen daha iyi olurdu ama 14ü ve 16sını değerlendirmen de olumlu. Laboquick mi bu?
Regl oldum sabah neyse bu ay yine yumurtla takip edicem ilk denememizdi tutmadı inşallah 2.tutarİnşallah canım çok heyecanlı
İnşallahRegl oldum sabah neyse bu ay yine yumurtla takip edicem ilk denememizdi tutmadı inşallah 2.tutar
Qrtest diye bi marka ama bu ay onu almıycam başka alıcam bi tane güvenilir var ya laboquick alıcamİnşallahsanırım reglden önceki hormon dalgalanması da pozitif çıkarabiliyor testi. Hangi markaydı yumurtlama testi
Aynen bence de laboquick iyi, sadece 3 değil 2 damla damlatmaya özen göster onaQrtest diye bi marka ama bu ay onu almıycam başka alıcam bi tane güvenilir var ya laboquick alıcam
Hergun aynı saatte 1 kere mi yapılması gerekiyor benim adetin 1.gunu bugün ne zmn başlamam lazım yardımcı olur musunuzHer gün aynı saatte niye yapmadınız bu şekilde saatler değişikken yakalamanız biraz zor, test öncesi sıvı alımı bile testi etkiler yanlış sonuç verebilir akıntıdan takip edin daha garanti
Tabiki adet bitiminden sonraki gün her gün aynı saatte pozitif görüp pozitif den negatife dönene kadar yapılmalıHergun aynı saatte 1 kere mi yapılması gerekiyor benim adetin 1.gunu bugün ne zmn başlamam lazım yardımcı olur musunuz
Çok teşekkür ederimTabiki adet bitiminden sonraki gün her gün aynı saatte pozitif görüp pozitif den negatife dönene kadar yapılmalı
İlk idrarla değil sonraki idrarlarla, testde iki çizgi de pozitif olunca yumurtlama yakın demek, bazen iki üç gün üst üste pozitif olabiliyor benim iki gün pozitif olurdu.
Negatife döndüğü zaman da çatlamış oluyor testi bırakabilirsiniz
Bunlar benim bildiğim yine de internetten de teyit alabilirsinizben pozitif gördüğüm zaman günde iki kere yapıyordum çatlamayı daha doğru yakalamak için