Erkek İnfertilitesi bilgisi olan lutfen cevap yazsın :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

seray_arda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
48
0
36
İstanbul
slm kızlar ben daha evlenmedım nişanlıyım sıze bır sorumolucak nişanlımla 5 senedır beraberız 2 aydır da nişanlıyız nısanlım bana benım cocugum olmayacak dedı nedenını sordugumda ıse anlayamadıgım cevaplar verdı. cok kucukken bır amelıyat gecmıs basından yumurtalıkları cok yukarıdaymıs galıba onun ıcın doktorda cocugu olmayacak bunun demıs.yanı boyle bırsey yasayn var mı anlayamadım ben bılgım yok ayrıntılı sormak ta ıstemıyorum hem cekınıyorum hemde uzulr dıye korkuyorum bır bılgınız varsa lutfen yardım edın kızlar merak edıyorum

bahsettiğin sanırım inmemiş testis hasytalığı.benimde pek bilgim yok ama eger ameliyatta gecikilmişsse 3 yaşa falan gelmişse çocuk kısırlık oluyo diye biliyorum ben.

Ben bu konu hakkında birsey bilmiyorum ama senin düşüncen ne oldu merak ediyorum Bir bayan olarak belkide hayatın boyunca cocugunun olmayacagını biliyorsun (ki inşallah olur)Nişanlını da tebrik ediyorum bunu açık yüreklilikle size söylemiş.

nişanlımı cok sevıyorum bana bunu soyledı ınankı tek bır gun bıle aklımdan gecırmedım ondan ayrılmayı o benı cok sevıyor bende onu cok sevıyorum ona tesellı vermek zorundayım zaten o kendını suclu hıssedıyor benım yuzumdn anne olamayacksın dıyor ben Allahtan gelen herseye razıyım vardır bundada bır hayır...

Kesinlikle cok mantıklı konuşuyorsun empati kurmak lazım o durumda sen de olabilirdin benim etrafımda çocuğu olmayan insanla var gayet de mutlu tabiki sorunlar yaşamışlardır ama önemli olan atlatabilmek bu da sana kalıyor biraz çok iradeli olman lazım onu hiç bir zaman kıramaman gerek elbette.Gerçekten zor durum sevvvmeeek herşeyi öyle güzel yaapıyorki.Hem bu düşünce ile ilerlersin haytın boyunca umarım.He birde sunu düşündüm sizinle alakalı değil ama eğer bu rahatsızlık bayanda ise daha büyük sorun olabiliyor senin için de bir avantaj tabii inşallah heep mutlu olursunn canımm.Bu arada ben 2 senelik evliyim cocuğum da yok gayet normal hala da yapmayı düşünmüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…