Bilgisi olan var mı bu konuda

Aynen ne
Çok uyuz! Karısına merhameti, büyüğüne saygısı olmayanı hep biz mi pohpohlayacağız ya. Ben evli değilim, bol keseden atmış olmak istemiyorum ama bendeki de can yeter ya diye toplar bavulumu 1 hafta giderdim sanırım.

Nolur? Çok büyük kavga mı çıkar?
Yazık ki çıkar

neden kavga yapıyorsunuz ki yapmayın zaten herkesin morali çok bozuk bu olanlardan dolayı. eşinizi birde öyle üzmeyin benim eşimde memur ben özeldeyim ama o gidemediği için bende bırakıp gitmiyorum. izinler iptal olsun açılmasın ama dua edelim de ülkemizde herşey yoluna girsin inşallah
Onu da düşünüyorum ama o beni hiç düşünmüyo bi yaşında kızım çok bunaldım. İnşallah açılır da gideriz

Onu da düşünüyorum ama o beni hiç düşünmüyo bi yaşında kızım çok bunaldım. İnşallah açılır da gideriz
inşallah tabi canım sende haklısın 1 yıldır bugunü bekliyosun ama gidemiyosun uygun bir dille söyle bence anlayışla karşılayacaktır. ama birde şöyle bir şey var şimdi sen gidersen eşin de izinler açıldığında tek gitmek isterse öyle de sorun olur mu yaparmı böyle bir şey ?

Vatan sağolsun .üzerinde yaşamaya devam edebilmemiz için bazı kararlar alınıyor,izin konusu da buna dahil.duyarlı olalım, sakin,her şey yoluna girecek.birbirimize destek olmalıyız ki; vatan sağolsun En Büyük TÜRKİYE

Back
X