Bilgisi olan var mı bu konuda

denizzeynep

97~76.....hedefim 73
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
1.082
888
43
34
Merhaba herkes e
Memurlar için izinler ne zaman verilecek. Bilgisi fikri olan var mı
Ohal sürecinde devam eder mi acaba yoksa verilir mi
Eşimle her gün kavgadayim.inşallah verilir moralim çok bozuk
Yorum lar iniz bekliyorum
İyi gunler

Merhaba herkes e
İyi gunler
Resmi açıklama yok.Tahmin yürütmek olmaz.Eşinle kavgan ne ?

izin konusunda eşinle kavga etmen çok çok saçma..kesin olarak bilgi yok bu konuda..bu ne senin elinde nede eşinin elinde olan bir durum..

Aile min yanında tatil e gitmek istiyorum. Gondermiyo.onda n bende onun basinin etini yiyorm

benim eşimde memur bizde bekliyoruz okadar tatıle ıhtıyacımız varkı ama ıste haber beklıyoruz ama cok uzun surmez gıbıme gelıyo sankı

Merhaba herkes e
İyi gunler
bunu kimse bilemez.
genelge ne zaman yayınlanırsa.
böyle bir sebepten kavga etmek te niye?
eşin de mi seninle gelecek ailenin yanına

Niye göndermiyor ki? Tamam belki 1 ay yalnız kalmak istemez de 1 hafta 10 gün idare etsin ya....
Evet zaten bende bi hafta gideyim diyorum. Yok tek başına kalamaz mis.beni düşündüğü hiç yok zaten ailemden başka şehirde ufak bebekle bi yıldır çok bunaldım. Ama anlayan yok

Evet zaten bende bi hafta gideyim diyorum. Yok tek başına kalamaz mis.beni düşündüğü hiç yok zaten ailemden başka şehirde ufak bebekle bi yıldır çok bunaldım. Ama anlayan yok
Hiç çaktırma, kabullenmiş görün..bir iki gün öyle geçsin. Sonra annen ya da baban arasın.
Eşinle konuşsunlar. Noldu oğlum, gelmiyor musunuz, gitmiyor musunuz muhabbetinden sonra bari Deniz gelsin 1 haftacık, gözümüzde tüttü valla gibi hafif bir dram.

Belki onlara hayır diyemez.

Aslında hepimizin tatile ihtiyacı var.
Sabahları o kadar zorlanıyoruz ki uyanırken.
İnsan vücudu bir yerde dayanamıyor,bilmiyorum,üzülüyorum.
Yine de Rabbim beterinden saklasın inşallah...

Ne yazık ki hiç acımaz aynen onlara da der bana
Hiç çaktırma, kabullenmiş görün..bir iki gün öyle geçsin. Sonra annen ya da baban arasın.
Eşinle konuşsunlar. Noldu oğlum, gelmiyor musunuz, gitmiyor musunuz muhabbetinden sonra bari Deniz gelsin 1 haftacık, gözümüzde tüttü valla gibi hafif bir dram.

Belki onlara hayır diyemez.
Dedigini

İnşallah yinede dua edelim acil ir belki yaz bitmeden
Aslında hepimizin tatile ihtiyacı var.
Sabahları o kadar zorlanıyoruz ki uyanırken.
İnsan vücudu bir yerde dayanamıyor,bilmiyorum,üzülüyorum.
Yine de Rabbim beterinden saklasın inşallah...
[/QUOTE\]

Ne yazık ki hiç acımaz aynen onlara da der bana

Dedigini

Çok uyuz! Karısına merhameti, büyüğüne saygısı olmayanı hep biz mi pohpohlayacağız ya. Ben evli değilim, bol keseden atmış olmak istemiyorum ama bendeki de can yeter ya diye toplar bavulumu 1 hafta giderdim sanırım.

Nolur? Çok büyük kavga mı çıkar?

neden kavga yapıyorsunuz ki yapmayın zaten herkesin morali çok bozuk bu olanlardan dolayı. eşinizi birde öyle üzmeyin benim eşimde memur ben özeldeyim ama o gidemediği için bende bırakıp gitmiyorum. izinler iptal olsun açılmasın ama dua edelim de ülkemizde herşey yoluna girsin inşallah

Back
X