Yapmıyorum yatıyorum geneldeCok bi fikrim yok ama elinden geldikce dinlen, ağır iş yapma
Kuzenim yaşadı. Dikiş yaptılar. 5. Aya kadar istirahat etti. Yaklaşık bir ay hastanede yattı. Evine geçince de hiç kalkmadı diyebilirim. Küçük tosuncuk bir kızı oldu, bir görseniz nasıl güzel maşallahHerkese iyi akşamlar.8 haftalık hamileyim dün kahverengi lekelenmem oldu.Bugün doktoruma gittim vajinal muayene yaptı rahmim cok küçükmüş.Rahmimde açılma olmuş biraz bu sebepten de düşük riskim ve erken dogum riskim varmış.Perinatoloji uzmanına yonlendirdi gerek görülürse dikiş yapılcak bu riskleri engellemek için ama ben çok korkuyorumBunu yaşayan ve bebeğini kucağına alan var mı lütfen yorumlarınızı bekliyorum..
Cok teşekkür ederim güzel duanız için benim de yatmam gerekiyormuş sürekli normal dogum mu yaptı? Bide dikiş yaparken bayıltıyorlar mı acaba bilginiz var mı?Kuzenim yaşadı. Dikiş yaptılar. 5. Aya kadar istirahat etti. Yaklaşık bir ay hastanede yattı. Evine geçince de hiç kalkmadı diyebilirim. Küçük tosuncuk bir kızı oldu, bir görseniz nasıl güzel maşallahsiz iyi düşünün, dinlenin, doktorunuza güvenin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Sezaryen oldu. Dikişi nasıl yaptılar bilmiyorum ama iç taraftan bir dikiş artık tam olarak nerdeyse... Çok endişe etmeyin sonuçta bebeğe zarar gelmesin diye yapıyorlar o işlemi. İstanbul'da özel bir hastanede olmuştu.Cok teşekkür ederim güzel duanız için benim de yatmam gerekiyormuş sürekli normal dogum mu yaptı? Bide dikiş yaparken bayıltıyorlar mı acaba bilginiz var mı?
Cok teşekkür ederim içim rahatladıSezaryen oldu. Dikişi nasıl yaptılar bilmiyorum ama iç taraftan bir dikiş artık tam olarak nerdeyse... Çok endişe etmeyin sonuçta bebeğe zarar gelmesin diye yapıyorlar o işlemi. İstanbul'da özel bir hastanede olmuştu.
Siz yatmayı ihmal etmeyin. Arada yardımcı geliyordu arada annesi... Bu süreci öyle atlattı. Yemek yapıp yatıyordu mesela. Dinlenmek çok önemli. Koyun ayaklarınızın altın bir yastık kitap okuyun, dinlenin, film izleyin. Dua edin. İnşallah hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
Amin inşallahAllah'ım yardımcın olsun inşallah
Hastanede neden yatmak gerekiyor acaba dusuk riskinden dolayı mıArkadaşım yaşadı, rahim ağzını dikmişler ama dedikleri gibi bir süre gebelik esnasında hastaneye yattı. Çok şükür iki sağlıklı çocuğu var. Endişe etmeyim. Geçmiş olsun.
Anladım teşekkür ederim canımEvet 7 aylıkken onda sıvı azalması oldu, risk var diye yatırdılar.
Evet öyle yapmaya çalışıyorum dikiş nasıl olucak diye korkuyorum sadeceDoktorunuz sizi yönlendirmişse var zaten bi bildiği bu süreçte dinlenin. Ağır iş yapmayın.
Çok geçmiş olsun. Korkmanıza gerek yok benceEvet öyle yapmaya çalışıyorum dikiş nasıl olucak diye korkuyorum sadece
Sana neden 21 . hafta yapıldı ki canım normalde 13 haftada yapılıyor ben 4 aylık düşük yaptım rahim ağzı yetmezliği tanısı kondu ikinci hamileligimde 13.haftada dikiş atıldıMerhaba ben varımÖncelikle acil sifalar dilerim. 21 haftalıkken seklaj oldum.Erken dogum riskim olduğu icin. Genel anesteziyle yapılıyor işlem, rahim iceriden birnevi bir iple dikiliyor hamilelik surecini tamamlamanız için
Sonrasinda da hep yatmanız gerekiyor merak ettiginiz şeyleri sorabilirsiniz
Daha önceki gebeliklerinde rahim ağzı yetmezligi yasayanlara tekrarlama ihtimaline karşı tedbir amaciyla yapiyorlar benim diger gebeligimde boyle bir sıkıntım olmamıştı 21.haftada rahimağzım kısaldı ve serklaj oldumSana neden 21 . hafta yapıldı ki canım normalde 13 haftada yapılıyor ben 4 aylık düşük yaptım rahim ağzı yetmezliği tanısı kondu ikinci hamileligimde 13.haftada dikiş atıldı
İlk defa duydum sonradan serklaj olanıDaha önceki gebeliklerinde rahim ağzı yetmezligi yasayanlara tekrarlama ihtimaline karşı tedbir amaciyla yapiyorlar benim diger gebeligimde boyle bir sıkıntım olmamıştı 21.haftada rahimağzım kısaldı ve serklaj oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?