Bilgisi olan var mı?

İlk defa duydum sonradan serklaj olanı
genelde bikaç düşükten spnra bu işlemi uyguluyorlar diye biliyordum senin tam tersi olmuş saglıkla alın bebeğinizi kucagınıza inşaAllah
güldüğüme bakmayın o zaman cok zordu tabiki 3 ay sadece yattım banyo ve tuvalet hariç.İkiz gebelikti benimki bünyem kaldırmadı sanırım.Serkajla 32. Haftaya kadar ancak sabrettiler kuvez filan maalesef ama çok sükür 2 yıl oluyor darısı herkese insallah.

Amin evet yaşayan bilir o durumu
bende aynı ilk 3 ay banyo lavabo yattım hep 37. haftamda dogum yaptım sizinki daha zor olmuştur ikiz olunca Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın

Cok teşekkür ederim Allah razı olsun.Doktorum iğne yapıyorlar dedi ama nasıl oluyor tam olarak narkoz veriyorlar mı?

Sana neden 21 . hafta yapıldı ki canım normalde 13 haftada yapılıyor ben 4 aylık düşük yaptım rahim ağzı yetmezliği tanısı kondu ikinci hamileligimde 13.haftada dikiş atıldı
Bana da mı 13. hafta da mı yaparlar acaba

Büyük ihtimalle 13 .hafta yaparlar canım erken farkedilmiş senin benim 4 aylık düşük oldu kürtaj yapan dr bundan sonraki gebeliklerinde dikiş atılacak demişti
Kanaman olmuş muydu canım hiç?

abimin baldizinda daha ileriki haftalarda oldu
cocuk 39.haftada dogdu

Merhaba 11+4 de benim de açılmam olmuştu. Ama benim kanama basıncıyla olmuştu çok kanamam olduğu için bir anda. 0.5 cm idi. Tuvalete bile kalkmadan yattım. 10 gün ördek kullandım kendi kendine kapandı. Hiç kalkmadan bir 10 gün yatmayı dene istersen? Bakacak birin varsa tabi

Sana neden 21 . hafta yapıldı ki canım normalde 13 haftada yapılıyor ben 4 aylık düşük yaptım rahim ağzı yetmezliği tanısı kondu ikinci hamileligimde 13.haftada dikiş atıldı
Merhaba
Bende 15. Haftada bebeğimi kaybettim doktor bana 6 ay korunun dedi ama benim sol tüp yok 2 ayda bir şansım var acaba sizin doktor ne kadar korunma süresi vermişti.2. Hamileliğiniz de bir sıkıntı var mı inşallah yoktur

Merhaba ;
Bizede 6 ay demişti dr kürtajdan 8 ay sonra hamile kaldım 13.haftada serklaj yapıldı doguma kadar yattım hep erken dogum riskim vardı 7.ayda ciğer geliştirici igne yapıldı 37. Haftada dogum oldu

Merhaba ;
Bizede 6 ay demişti dr kürtajdan 8 ay sonra hamile kaldım 13.haftada serklaj yapıldı doguma kadar yattım hep erken dogum riskim vardı 7.ayda ciğer geliştirici igne yapıldı 37. Haftada dogum oldu
Çok şükür Allah bebeğini kucağına almayı nasip etmiş inşallah banada nasip eder

Serklaj yapılcak galiba kuzum korkma bunda bisey yok sadece hareketlerine dikkat et yürümene kalkmana

Merhabalar Öncelikle sağlıklı doğumlar dilerim. Ben 15 gün önce 17 haftalıkken suyum geldi ve bebeğimi kaybettim. Ama dr 13+5 de de rahim boyumu 2.7 cm ölçmüştü. Ama sonra sık sık gittim dr ave hep rahim boyum iyi çıkmıştı.. bunun üzeründe birdaha durmadık .. ama araştırıyorum da erken suyun gelmesi rahim yetmezliğlinede bağlı oluyomuş.. tamam enfeksiyonda olablirmiş ama patolojidede bişey çıkmadı zaten. Benim bir çocuğum var normal doğumla olmustu. Şimdi 2. Yi böyle kaybettim. Şimdi kesin bişey denmedi bana ama benimde rahim yetmezliğimden şüphelenilmez mi ? Birdaha hamile kalırsam sence banada dikiş atmaları gerekmez mi ne olur ne olmaz diye ? Sonuçta kaybım oldu. . Biraz bilgilendirir misniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…