10 ve 11 . Günler olmuş 3 gün degerlendirYumurtlama günüm nezaman arkadaşlar 6 sından sonra silik çıktı az sonra ayın 10 da yine aynı kırmızı çıktı ? Resimlerde var size göre yumurtlama nezaman ?
Söyle bir durum oldu . 4-5-7 değerlendirdim
10-11-14 değerlendirebildim
11 de pik olmusYumurtlama günüm nezaman arkadaşlar 6 sından sonra silik çıktı az sonra ayın 10 da yine aynı kırmızı çıktı ? Resimlerde var size göre yumurtlama nezaman ?
Söyle bir durum oldu . 4-5-7 değerlendirdim
10-11-14 değerlendirebildim
İnşallah ama benim değerlendirdiğim zamanlar olmuş mu 10-11-14 değelndirebildim birde 4-5-74 dude pik gorunuyor 11 ide pik gorunuyir insallah bu piklerde catlama olmustur ve gebelik olusmustur
İnşallahCatladigi gun degerlendrmeniz onemli sperm 3 gun yasiyor diye biliyorum bu tarhlerde yumusta catladysa tutma ihtmali yuksekpik olmus pikten snra siliklestgi ilk gun ikinci gun onemli pik gecesi catlamistr insallah
Ayyyy güzel haberler al inşallah ezanda okunuyor şaunda Rabbim Nasip etsinInsallahbenimde kan sonucum ciksa artik oyy oyy yarin arycam hastaneyi noldu bu beta
Adetime 4 gun var vitamin vs icin kan verdim beta da istedm ama sonuc cikmadi halaAyyyy güzel haberler al inşallah ezanda okunuyor şaunda Rabbim Nasip etsinadet kaç gün geçti
Hadi iyi haberler inşallahAdetime 4 gun var vitamin vs icin kan verdim beta da istedm ama sonuc cikmadi hala
Verdim evet o an acimadi ama o gundn beri kasiklarimda agri var adet olcam gbi 4 gunum var bakalimBuarada simir testi verdin mi acısı var mı
İnşallah olmazsın inşallahVerdim evet o an acimadi ama o gundn beri kasiklarimda agri var adet olcam gbi 4 gunum var bakalim
Saglikli gebelik olsun insallahİnşallah olmazsın inşallah
Özel hastane de mi verdin bazen e nabıza geç yüklüyorlarSaglikli gebelik olsun insallahkan sonucum ne oldu bemim. ogleden snra 1 den sonra cikar dedi ay sabirsiz ettiler beni almadilarmi beta icin noldu oyy oyy
Devlette verdim vitamin degerlerim cikmis beta hcg yok amaÖzel hastane de mi verdin bazen e nabıza geç yüklüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?