• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen konu ciddi.

Konuma başlamadan once "aman sen de de ne dert varmış ol de kurtulalim" diyenlerinz olacaktır belki.
Kizlar benim sürekli olarak tepeden enseme kadar bir ağrı var iki gündür özellikle hiç geçmiyor .
Ama sürekli var bu ağrım. Gözlerim çift görüyor . (Özellikle kocam olacak başıma vurduktan sonra artti) .
Çok unutkanim ,örneğin oğluma su içiyorum ve ben su vermismiydim acaba diye düşünüyorum .
Bazen dillerim dolaniyor kelimeyi telaffuz edemiyorum. Ve cook uykum geliyor hep bir yorgunluk var üzerimde.
Nöroloji uzmanına gittim bunalimdasin deyip bana anti depresan verdi Mr falan çekmeden .
Zaten o adamin verdiği ilaçlar yeğeni öldürüyormüs az kalsın anlayacağınız adama itimadim hiç kalmadi.
İnternetten baktığım kadariyla olayim anverizmaya çok benziyor. (sanirim doğru yazdım).
Bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun şimdiden teşekkürler.
b12 kulanın

Konu sahibi kocasından yakınmıyor şuan farklı bişey için öneri yardım yorum istiyo evet kocası pislik bir adam da olabilir belki ama neden hemen yok şutla def et boşan gibi şeyler söylüyorsunuz boşanmak ayrılmak okadar kolay mı bir yuvayı yıkmak karı koca arasında herşey olabilir bunun durumuna kadın karar verir hergün dayak yediği halde o hayatı mecburen yaşamak zorunda olan yada sadece sevdiği için katlanan kadınlar var (bekara karı boşamak kolay) derler işte burdada çok kolay herkes boşan diyo

Valla okuyunca gayet insani bir tepkiyle yazdım.
Ne deseydim amann canım evlilik böyle olur.
Koca zaten zor bulunur hazır bulmussun dayak yersen hiç sesini çıkarma.
Kafanı patlatsa da gözünü cikarsada hoş gör.
Amannn Allah'ım hazır yuva kurmusken boşanma.

Böyle düşünmen çok acı çok acı :( :(

Kafa bölgesine darbe alındığında ya da herhangi bir kaza sebebiyle yaralanma meydana geldiğinde mutlaka beyin tomografisi çekilir. Hasar alan bölge incelenir ve buradaki sorunların giderilmesi için detaylı bilgi edinilir.

denilmiş uzman hekımlerce kimse kafasına göre konusmuyor burda gülüncek bir espri yada mevzu göremedim ve ayrıcaa hasta olan hanımefendi eger basından darbe aldıgını eşi tarafından bunu gızlemek için dememişse kendisindede hata var demektir.
İyi de konu sahibi olay olunca mı gitmiş?

Nörolog ne derdin var dıye sorabılır
Derdinizi dinleyedebilir
Antıdepresan da yazabılır
Sız nörologu sadece mr ceker sanıyorsunuz galıba
Nörolog işini sizden öğrenmeyerek ne büyük hadsizlik yapmış
:deli:
Insanların doktorculuk oynaması da benım içimi bayıyor
Haklısınız yengemë verdiği ilaclar kısmı felç geçirmesine sebep oluyordu kadın ankarada aldı soluğu.

o ne biçim doktor fiziksel bulguların var basın agrıyor unutkanlıgın var vs. yanı vucut bıseylerın sınyalını verıyor fizyolojik yada piskolojik bilemem ama bi tomografı ceker ınsan yanıı nıye agrıyor dıye bı köken aranmalı idi banada sordu basta streslımısın eh dedım herkes gibi son zamanlarda bırseye uzuldunmu bunun dsında film cektirip bakmayıda ıhmal etmedı bakayım bazen sasırtıcı durumlar olmuyor degıl dedi bi tedirgin oldum :) sonra temız cıktı beyın sukur ki ama kulagımı bile göstermemı onerdi dusun yanı orta kulakta su varmıs kendıne has orda krıstal kaysa basın dönuyormus denge sıstemı bozuluyor cunku ben bılmıyordum acıkcası bunları ..

(sonuc. vertıgo baslangıcı bendeki ama suan geçti şükür...)
Değilmi. yayani hamileyken de başım ağrıyor du farklı bir nöroloğa gittim ilaçlı film cekememislerdi ama çok ilgilenmisti

Çok geçmiş olsun acil mr isteyin başka bi dr dan. Beynin sağlam olduğunu görmeden de aspirin dahil hiçbir ilacı kullanmayın.
Hatta İsterseniz acile gidin taşa düştüm diye mr günü sırası için bi önceliğiniz olsun.Hemen alsınlar.Dürüstlük olmayabilir bu ama çok ciddi bi sorununuz da olabilir ve beyin filmi görmeden sizi eve gönderen tıp yemini eden tüccarlardan daha fazla günahkar olmazsınız.Araştırmadan ilaç dayayan ne kadar dr varsa ilaç firmalarından ne çıkarları varsa boğazlarında kalsın.Sağlığınız düzelince lütfen o dr u şikayet edin sağlık bakanlığına , acil şifalar.
Canm başka bi doktora git ama en önemlisi kafana darbe aldıgını söyle.söylemediysen ciddiye almamış depresyon demiş olabilirler.ihmal etme sakın.kocanında sana vuran elleri kırılsın

simdi ben baska bir hastalik arastirirken bu sizde olan sikayetlerin aynisini ms hastaliginda gordum yani multipl skleroz, bunu bi arastirin derim

Lütfen yeniden bir doktora gidin. Başınızdan travma yaşadığınızı da söyleyin. Eğer ciddiydeniz hemen şimdi acile gidin.

Canım en kötü ihtimali düşünerek hemen doktora git. Durum ciddiyse vakit kaybediyorsun.

Mutlaka baska doktora gozukun derim

Agrı gırınce tansıyonun olctur mutlaka

Çok geçmiş olsun acil mr isteyin başka bi dr dan. Beynin sağlam olduğunu görmeden de aspirin dahil hiçbir ilacı kullanmayın.
Hatta İsterseniz acile gidin taşa düştüm diye mr günü sırası için bi önceliğiniz olsun.Hemen alsınlar.Dürüstlük olmayabilir bu ama çok ciddi bi sorununuz da olabilir ve beyin filmi görmeden sizi eve gönderen tıp yemini eden tüccarlardan daha fazla günahkar olmazsınız.Araştırmadan ilaç dayayan ne kadar dr varsa ilaç firmalarından ne çıkarları varsa boğazlarında kalsın.Sağlığınız düzelince lütfen o dr u şikayet edin sağlık bakanlığına , acil şifalar.
Çok teşekkür ederim kızlar allah sizi hiç eksik etmesin .
Pazartesiye başka bir doktora randevu aldım .
Kafama darbe aldığımı da söyleyeceğim. Ben preeaklampsiyle doğum yaptım . sanırım tansiyona firliyor ama alet olmadigindan olcemiyorum.
Annem pazartesi izinliymis. Bana ilgisiz kalmayıp guzrl vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim . Rabbim gönlünüzce göre versin . çıkan sonuca göre mutlaka size haber vereceğim.

Nöroloji doktorlarının antideprasan ve yeşil reçeteyle satılan ilaçları yazma yetkisi var .
Mr çekinmekte gecikmeyin siz isteyin gerekirse mr çekinmek istediğinizi baska bir doktora gitmenizi tavsiye ederim sırf beyindeki oluşumlara bakıp daha sonrasında ilaç yazmalıydı zaten.
Eşinizede laf az gelir bana kalırsa gereken bellide .
Çankırı, Karabük, Bartın, Sinopdan tam emin değilim ama Çorum da üni.hastahane si mevcut en azından ankaradan ' dan yakın size sevk isteyin bi zahmet görünün.
Canım eğer kendi alanlarının dışına çıkıyor ise o zamn sevk yapıyorlar hep ankaraya gidip geliyorum oraları bilmiyorum ama cankirinin çoğu ankaraya geliyor araştırma hastanelerine. esimi allaha haval ediyorum eden bulacak ne deyim.

Migren tek yönlü ağrı oluyor genelde bana sanki tansiyon gibi geldi ense ağrısı olması, öyle olduğunda hemen bi tansiyon ölç. çarpıntı falan da oluyor mu? Demir eksikligi ya da kansızlık da olabilir unutkanlık ve uyku halinden dolayı. Bunun için de kan testi yapılması lazım.

Bence başka bir nöroloji uzmanından randevu al randevu alırken online doktoru kendin seçerek al devlet hastanesinden alıyorsan. Doktor isimlerni tek tek araştır ben öyle yaparak alıyorum. Geçen bi göz doktorundan bakmadan almışım, gitmeden bi bakayım dedim bi kaç şikayet okudum kadın hakkında hemen değiştirdim.

Mr bile cektirmeden ilaç veren nöroloji uzmanı da olamaz, diplomayı kasaptan almış herhalde o. Ben de gitmiştim, baş ağrımı tarif ettim migren bu anlattığınız ama yine de mr çekelim demişti ve nitekim migren başlangıcı çıktı benimki. En kısa sürede tekrar görün ve başına aldığın darbeyi mutlaka anlat doktora. Mr falan vermeden direkt stres yaptığınız bi durum var mı diye sorarsa hayır de. Doktorlar bayılıyorlar çünkü her seye psikolojik deyip geciştirmeye. Şimdiden çok geçmiş olsun
Yok canım kan düzeyleri falan normal en son akut pankreatit gecirdim takipte kanlarım.

Ahahah bir mr bile çektirmemiş diyenler var ya şaka gibi :)
MR bt istemek çok kolay basit iş zaten :)
Nörolojik muayene diye bir şey var, normal çıksa neden mr istesin ne gerek var?
Bakkala gidiyorsunuz sanki, bir mr çektirebilir miyim diyorsunuz.
Muayne etmedi hiç bir şekilde ben anlattım dinledi ve bunalimdasin dedi.

Kafa bölgesine darbe alındığında ya da herhangi bir kaza sebebiyle yaralanma meydana geldiğinde mutlaka beyin tomografisi çekilir. Hasar alan bölge incelenir ve buradaki sorunların giderilmesi için detaylı bilgi edinilir.

denilmiş uzman hekımlerce kimse kafasına göre konusmuyor burda gülüncek bir espri yada mevzu göremedim ve ayrıcaa hasta olan hanımefendi eger basından darbe aldıgını eşi tarafından bunu gızlemek için dememişse kendisindede hata var demektir.
Yok gizlemem inanin öyle saf cahil değilimdir o an aklıma gelmedi internetten araştırınca aaa kafama vurmuştu dedim. yumruk darbesiyle tam beynimin olduğu yeri şişirdi gerçekten bi an kör oldum sanmıştım . ama sahip çıkan olmayınca ....

ehh işte gördün mü?netten bakıp bakıp en ölümcül hastalıkları kendinize yakıştırmayın.
lütfen önce doktor. 20 lik böyle etki edebilir ama belki dişten degil bunu buradan bilemeyiz. önce dokt. git. dişten degil derse diğer norolog- dahiliye ( tansiyon vb. için )
20 lik diş enfeksiyona baglı olarak bu reaksiyonları verebilir. acil diş doktr. git.
gecici ve kısmı felc bile yapar 20 lik diş.
Canım20 lik dışı ağrıyor ama başım benim çok önceden ağrıyor du bu belirtiler ne zmandir var.

Konu sahibi yok. İnşallah iyidir.
Arkadaşlar ciddi olma ihtimali olan bir konuda diştendir, psikolojiktir, vs diyerek kişiyi yanlış yönlendirebilirsiniz. Bir gitsin doktora. Yoksa bir şeyi çözümü var zaten geri dönebilir. Ama sorun varsada doktora gitmese, bir daha bu şansı bulamayabilir. İnsanlar paniklemeleri gereken yerde panik yapmalılarki gerekeni yapsınlar, sakinleştirip , yüreğine su serpmek bu durumda doğru değil. Önce en kötüsü düşünülmeli. Kadın başıma darbe aldım diyor. Migrendir deniyor. Pes yani. Hani nerde konu sahibi, vallahi ben merak içindeyim.
Uyumuş canım dün gece :) hani bir şey olmasa bile içim rahat etsin diyorum .

Kimse sahip çıkmıyor devlet bile ayda 450 tl maaş veririm gerisine karışamam diyor daha çocuğum iki yaşına bile girmedi
450 yi beğenmiyorsun sanki kocan çok mu kazanıyor asgari ücret alıyormuş 450 ye çocuğunu kreşe versen sende calışsan gül gibi geçinip gidersin asgari ücret alırsın ;(

Doktorunu değiştir internettekilere pek kulak asma çünkü hastalık belirtileri birbirine çok benzer gerçekten olabilir tabi ama yeni başka bir dr gitmelisin mr çekilmeli
Konu sahıbı doktora esım kafama vurdu dıye gıtse kamu davasına donusur hastane polısı gelır doktor ona gore muayene eder ve tutanak tutulur iş buyurdu
Bu sebeple kesın esım vurdu ogunden berı su sıkayetım var dememıstır
Dese zaten hıc bı doktor bunu bıle bıle atlayıp o sorumlulugu alamaz

Doktorda hata bulmadım. Konu sahibi birdaha doktora gittiğinde bi zahmet kocanın kafana vurduğunu ve o günden beri böyle olduğunu anlat. Doktora bişey anlatmamışsın sonra da bana mr çekmedi diye sızlanıyosun burda hayret bişey
İmla

Doktora gittiğinizde kafanıza darbe aldığınızı neden söylemediniz bilmiyorum ama hata etmişsiniz. Bu belirtiler çok ciddi bir beyin sarsintisinin habercisi olabilir.yada allah korusun beyin kanaması. Hiç vakit kaybetmeden doktora gidin ve renkli mr çekilmesini istediğinizi söyleyin. Durumu olduğu gibi anlatın.
Ve size bunları yaşatan eşinizden de bir an önce boşanın.!

Doktor şikayetlerinizi anlatmadan ne yaşadığınızı bilemez ki zihin okuyamıyorlar sonuçta. Hemen tekrar görünün (güvenmediyseniz başka bir doktora) ve kafanıza darbe aldığınızı belirtin muhakkak. Eşiniz mevzusunu açsam uzun uzun yazmam gerekecek o yüzden öncelik sağlığınız. Umarım ciddi bir şey yoktur, ihmal etmeyiniz lütfen.

Doktorunu değiştir internettekilere pek kulak asma çünkü hastalık belirtileri birbirine çok benzer gerçekten olabilir tabi ama yeni başka bir dr gitmelisin mr çekilmeli
Mutlaka kafama darbe aldığımı ama kapı düştüğünu söyleyeceğim kızlar Şimdi başıma is almak istemiyorum tutanak fln tutarlar herkes üstüme gelir ama yumrukla kafamı şisirdi tamam beyin bölgemdi. ama iki ay oldu

Hani boşanıyordun sürekli dayak yiyorsun başın daha çok ağrır ölmediğine şükret :KK66:
Önce kocayı sonra da doktoru değiştirin.

Cift görme ve dil agirlasmasi tümör belirtisi olabilir hemen mr çektir

Hani boşanıyordun sürekli dayak yiyorsun başın daha çok ağrır ölmediğine şükret :KK66:
Hepinize tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın bir de burnumun acı bir yanma var özellikle aşağı egilirsem uyusuyar sanki kanayacakta kanayamiyor gibi

Back
X