bilgisi olan yardım edebilirmi...

hilalcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
226
7
0
İstanbul
eşimin 4 sene önce bi arkadaşlık sitesine üye oldugu ögrenmiştim bundan bir sene önce sonra büyük olaylar oldu tabi ikinci bebegime hamileydim konuyu kapattım gerçi mesajlaşmamış sadece üye olmuş o kadar siteden araştırmıştım neyse konuma gelim 2 gün önce onun mail adresine bi mail gelmiş arkadaşlık sitesinden altındada bu mesaj leon bilmem ne arkadaşlık sitesine üye oldugunuz için alıyorsunuz falan filan yazıyordu acaba eşimin hangi siteye üye oldugunu bulabilirmiyim bi kaç deneme yaptım ama sonuç sıfır napıcam ben

canim belkide spam maildir..
bana gelmiyor ama benim kiz arkadaslarima geliyor
hemde isimleride yaziyor atiyorum ayse bu siteye üyesiniz su sizle tanismak istiyor filan gibi..
benim sevgilimin mailine sürekli geliyor acmadan siliyoruz yani..
belki buda öyle birseydir...
hatta hem arkadasimada mail aktivisyonu bekliyor diye gelmisti ki siteden haberi bile yoktu

eşinin önceden sabıkası olduğu için şüphelenmiş olabilirsin ama bu tür sitelerden o sitelere üye olmadanda mailler gelebiliyor. arkadaşlık sitesileri devamlı abuk sabuk mailler atabiliyor. o yüzden hemen şüphelenme belkide adamın alekası bile yok o sitelerle.

çeşitli arkadaşlık siteleri bu tür mailleri hep gönderiyor. eşin daha önce üye olduğu için şüphelenmiş olabilirsin ama
ilgisi olmayanlarada geliyor.

O mail adresinde siteyle ilgili bir işaret olmalı üye olduğumuz sitelerden mail geldiğinde mutlaka site linki falan olur.

Spam maildir bence de çünkü bana da geliyor bilmem ne sitesine üyeymişim
Birileri beni arkadaş olarak eklemişler filan
Süpüre basıp temizlemiştim sanırım artık gelmiyor
Hatta şimdi pek kullanmadığım bir mail adresimi açtım , mailin birinde ''fantazi yapalım mı?'' yazıyor

inş spam dır ya gönderdikleri maile girdim hatta şifre falanda vermişler eşimin adresinin şifresi hepsini yaptım eşimle alakalı bişi cıkmadı kendimce buna üye olmamış olabilir acaba başka sitelere üyemi oldu diye düşündüm üstünede gitmek istemiyorum bişi cıkmazsa burnu ve totoşu kalkmasın diye

canım internette böyle saçma sapan şeyler olabiliyor benimde badoo diye bir yerde üyeliğim çıktı aslına bakarsan sitenin varlığından bile haberim yoktu profil bilgilerinin hiç birinin benimle alakası yok ama resim bana aitti görünce şok olmuştum dava açtım ve hala devam ediyor.

virüs olabilir ama eşinizin geçmişten üye olduğunu biliyorsanız hala üyeliği olabilir eblkiii bi ihtimal :)

aynen benim eşimede geldi evvlinde bende kuruntu etmiştim ozmanlar ama her bişeyini karıştırdım sitenin spammış tabiki yüksek ihtimal öyle bieşinle alakalı şeyler yoksa eşinden orda başkalarına gönderilmiş msjlar yoksa spam

badoo dan bana da geliyor mesajlar.açmadan siliyorum.eşim bana da geliyor diyor.amaan saçma sapan daha başka yerlerden de geliyor.siliyorum hepsini.sizinki de öyle birşeydir

biliyorum bende o mailleri canım.bana bile geliyor.bi yere üye olduğu için gelmiyor yani tatlım

benim esime de o tür mesajlar geliyo . ama bana herseyin üstüne yemin etti kendinin böyle bise acmadigini . siteye girdigimde herhangi bi sohbet özel msj fln bulunmuyo . tamamen otomatik olarak gönderilio bazi sitelerden sanirim .

hehe eşimle benim mailime habire "ayşe .. fatma..vs vs bayan ismleriyle üye olduğunuz siteden size mesaj var diyor..bayan ismiyle "okumalısınız" diyor..analamış değilim önce eşime kızıyordum ama bana da geliyor mesajlar....neredn bulurlar anlamadım ki kaç kere spam olarak işaretledim bu sefer başka bayan ismiyle geliyor süpür seçeneğiyle engelle diyorum ama defalarca yine geliyor yine geliyor kimisi cinsellik için geliyor..yuh ya hadi eşim erkek bana niye geliyor mesajlar
muhtemelen senin de eşinin mesajları öyledir canım takma kafana sakın...

zuhaloktay bu konuda haklı benim eşimin bütün internet şifrelerini biliyorum bir defasında badooodan onada msj geldi altındada bulunduğumuz yerde 2 tane kızın msn adresi vardı ve altlarında şöyle yazıyordu deniz ile elif senin gelmeni sabırsızlıkla bekliyolar gibi bir yazı vardı ben ilk defa böyle bişeyle karşılaştıştım hemen acaba şifresi nedir diye girerken eş,imin adını soyadını girdim birde şifre ve diğer bilgileri girdim ben eşim üye oyüzden bu soruları soruuyo diye anlamıştım sonradan anladımki farkında olmadan eşimi üye etmişim bende şikayet etmeyi düşündüm neden rastgele insanların bilmediği böyle arkadaşlık sitelerinin reklamlarını gönderiyolar. sonuçta çok küçük yaşlarda olupda msn açanlarda var bu tür sitelerin böyle yapması çok yanlış, üstelik ücretliymiş öyle okuduk üye olduğun gibi ücret ödemen gerekiyormuş içine giren çıkamıyo, zar zor iptal ettirdik...

hay allah ıyılıgınızı versın emibanada bıkere geldı ole bır msj sankı bır bayan msj yazmıs gıbı okudum neler neler yazıyo yanı zorla uye yapıp para kazanmak ıcın yapmıcak seylerı yok guzel bır bayanın resmını koymuslar bıde neler neler yazmıslar anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…