zuhaloktay bu konuda haklı benim eşimin bütün internet şifrelerini biliyorum bir defasında badooodan onada msj geldi altındada bulunduğumuz yerde 2 tane kızın msn adresi vardı ve altlarında şöyle yazıyordu deniz ile elif senin gelmeni sabırsızlıkla bekliyolar gibi bir yazı vardıcanım internette böyle saçma sapan şeyler olabiliyor benimde badoo diye bir yerde üyeliğim çıktı aslına bakarsan sitenin varlığından bile haberim yoktu profil bilgilerinin hiç birinin benimle alakası yok ama resim bana aitti görünce şok olmuştum dava açtım ve hala devam ediyor.
zuhaloktay bu konuda haklı benim eşimin bütün internet şifrelerini biliyorum bir defasında badooodan onada msj geldi altındada bulunduğumuz yerde 2 tane kızın msn adresi vardı ve altlarında şöyle yazıyordu deniz ile elif senin gelmeni sabırsızlıkla bekliyolar gibi bir yazı vardıBen ilk defa böyle bişeyle karşılaştıştım hemen acaba şifresi nedir diye girerken eş,imin adını soyadını girdim birde şifre ve diğer bilgileri girdim ben eşim üye oyüzden bu soruları soruuyo diye anlamıştım sonradan anladımki farkında olmadan eşimi üye etmişim Bende şikayet etmeyi düşündüm neden rastgele insanların bilmediği böyle arkadaşlık sitelerinin reklamlarını gönderiyolar. Sonuçta çok küçük yaşlarda olupda msn açanlarda var bu tür sitelerin böyle yapması çok yanlış, üstelik ücretliymiş öyle okuduk üye olduğun gibi ücret ödemen gerekiyormuş içine giren çıkamıyo, zar zor iptal ettirdik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?