Bilgisi olan yardimci olabilir mi? Nasil bir yol izlemeliyiz?

evi satın alma süreciniz de evi görmenize izin verdi mi ?
Biz evi onlar kiralik olarak tutmadan once görmüştük içi boşken. Benimde doğum için son günlerimdi alamadık o sırada da evin sahibi kiraya vermiş benim doğumum oldu ev ararken emlakçı da tekrar bu ev cıktı karşımıza önceden görüp beğendiğimiz için de satin aldik eve eksper falan gitti kredi için satılık olduğunu biliyorlarmis zaten tutarken evi kendisi de söyledi.
 
sız evı kıracılı sekılde satın almıssınız bılerek ... o yasal hakkını tabıkı kullanacak
ama kıra odemek zorunda 3 kez ıhtardan sonra dava acarsınız ve kıracı kırayı odemedıgı ıcın sozlesmeden once evden cıkartabılıyordu ev sahıbı , sız ıhtar cekın kıra odemedıgı ıcın resmı belge sonucta onu kullanın
 
I
Ev sahibinin hakkı yok ki zaten bir şeye tüm haklar kiracidan yana nasıl bir işse sinir bozucu bir durum malınla paranla rezil olmak bu demekmiş.
zamanında "alamanyadan oğlum gelecek çıkın" diyip insanları 1 gecede kapıya koyanlar yüzünden kanunlar daha çok kiracıdan yana.. ben böyle görüyorum bu durumu.
 
zamanında "alamanyadan oğlum gelecek çıkın" diyip insanları 1 gecede kapıya koyanlar yüzünden kanunlar daha çok kiracıdan yana.. ben böyle görüyorum bu durumu.
O da insanlık dışı bir durum tabiki ama sanki böyle de fazla tevazu gösterilmis ve kötüye kullanılıyor gibi bu kiracidan yana olmak durumu
 
"Bilmem kaç liralık kiracılı ev" diye satılan evlerden korkup çekinmem boşa değilmiş; bazıları evden çıkmadıkları için mecburen evi ederinden düşük fiyatlara satan ev sahiplerini duymuştum çünkü.

Çok geçmiş olsun, dilerim bir an evvel asalak kiracıyı defedip evinizde ağız tadıyla oturursunuz.
 
Dikkat edin evden çıkarken eve zarar verebilirler. Annemlerin kiracısı böyle yapmıştı bunu nasil önlersiniz bilemem avukata sorun annemin kiracısı banyo fayanslarini kırmış bilerek duş başlığını söküp almış fayansları kapıları kırmışti bide elektrik su faturasını da ödememişti.
 
Eşinize sahip çıkın valla. Erkekler bu konuda tahammülsüz olabiliyor. Sizinkinin fıtratını bilemem ama gidip kavga dövüş edip durumu aleyhinize çevirmesin . Hoş bu durumda sabretmekte çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun da dava sonucu alacağınız tutarları ve eve taşınma işinizi düşünün. Paranızı ödemese bile borcundan dolayı hapse girebilir kiracı . En azından bunları düşünmek sizi rahatlatabilir.
 
Bence dua edin kirayi biraz daha odemesin
Bu sartlar altinda cikarmaniz daha kolay olur
Oderse sozlesme bitene kadar beklersiniz maalesef
 
2 kez daha ihtarname gönderin mahkemeye verin
 
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
 
Evden çıktıkları gibi bilir kişi getirip baktiracagim eve zarar varsa onları da odetecegim çünkü tüm iyi niyetimizi suistimal ediyor.
 
Haklisiniz eşim normalde çok sakin yapıda birisi fakat onun dahi tahammül sınırı taşmak üzere ben frenliyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…