Şu an bende boşanma aşamasındaym. Anlaşmalı boşanma olcak ve ben mahkemeye gitmek istemiyorum zaten başka bi şehirdeym. Avukatla görüştüğümde bu isteğimizi hakime ileteceğini eğer hakim gerek görürse bizide çağırcaklarını söyledi. Yüzde 90 gelmenize gerek kalmaz dedi umarım öylede olur dilekçe olcak sonuçta benim imzaladıgım.Merhaba hayirli geceler herkese
Arkadaslae anlasmali bosanma davalarinda davali taraf durusmaya gitmezse hakim ilk dava acilirken verilen dilekceye(sonucta anlasmali bosanmayi kabul ettigime dair dilekce var) dayanarak bosanma islemini yapabilir mi
Yardımcı olursaniz cok sevinirim.
Anlaşmalı boşanmada usulen her iki taraf da mahkemede hazır bulunmak zorundadır. Eğer her iki taraf da hazır bulunmazsa anlaşmalı boşanma davası çekişmeli davaya çevrilir.Merhaba hayirli geceler herkese
Arkadaslae anlasmali bosanma davalarinda davali taraf durusmaya gitmezse hakim ilk dava acilirken verilen dilekceye(sonucta anlasmali bosanmayi kabul ettigime dair dilekce var) dayanarak bosanma islemini yapabilir mi
Bana avukat neden öyle söyledi bilmiyorum. Sizin gelmemeniz için elimden geleni yapıcam öncelikle mahkemeden gün alalım yoğunluğa göre dedi. Sonrasındahakimden rica edebiliyomui şehirdışında oldgm için.Bende anlaşmalı bosaniyorum. Aksine iki tarafında dava da hazır bulunması lazım dedi. Protokol sesli okunuyormus ve kabul ediyor musunuz diye soruluyormus. Eğer taraflar mahkemede bulunmazsa dava ileri bir tarihe atiliyormus. Avukat öyle dedi
Bana avukat neden öyle söyledi bilmiyorum. Sizin gelmemeniz için elimden geleni yapıcam öncelikle mahkemeden gün alalım yoğunluğa göre dedi. Sonrasındahakimden rica edebiliyomui şehirdışında oldgm için.
Hayır karar vermez.Hakim mutlaka tarafları duruşmada hazır olarak görmek ister ve boşanma protokolündeki maddeleri tek tek sorar ondan sonra karar verir.Merhaba hayirli geceler herkese
Bende oyle olmuştu okundu herşey kabul edildi ve bittiBende anlaşmalı bosaniyorum. Aksine iki tarafında dava da hazır bulunması lazım dedi. Protokol sesli okunuyormus ve kabul ediyor musunuz diye soruluyormus. Eğer taraflar mahkemede bulunmazsa dava ileri bir tarihe atiliyormus. Avukat öyle dedi
Bana avukat neden öyle söyledi bilmiyorum. Sizin gelmemeniz için elimden geleni yapıcam öncelikle mahkemeden gün alalım yoğunluğa göre dedi. Sonrasındahakimden rica edebiliyomui şehirdışında oldgm için.
Bende oyle olmuştu okundu herşey kabul edildi ve bitti
Bende farkli bi sehirdeydim.. ve gelmem gerektiSizinki farkli şehirde oldugunuz icin oyledir belki...
2009-2012 evliligim oldu..Anam ne zaman bosandin rumeysa ?
Anlaşmalı boşanmada usulen her iki taraf da mahkemede hazır bulunmak zorundadır. Eğer her iki taraf da hazır bulunmazsa anlaşmalı boşanma davası çekişmeli davaya çevrilir.
Taraflar bizzat dinlenmeden anlaşmalı boşanma kararı verilemez. (Yargıtay 2. Hukuk Dairesi 11.05.1998 gün ve E. 4765, K. 5681 sayılı ilamı )
2009-2012 evliligim oldu..
HEhe sorun yok evet eski.. olmustu yazdim ozellikleHmm anladım. Bende diyorum ne çabuk meğer eskisiymis pardon
Teşekkür ederim son kez soracaktır sonucta degil mi .. Sözlü olarakta duymak isteyecektir
Siz protokolü imzalayıp avukatamı verdiniz? Dilekçeden kasıt nedirBen bosanmak istemiyorum ve gitmezsem hakim de dilekçeme dayanarak bosarsa diye korkuyorum. Ne zormus bu bosanma isi allahım..
Yuva nin dagilmasi ne zormus arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?