- Konu Sahibi Omurboyubirkan
-
Gercekten cok komiksiniz hayvanlari kisirlastirmayin yorumuma bu sekilde karsilik verdiginiz icin guldum: )ayrica siz kendi terbiye ve seviyenizi elestirin bugune kadar cevrenizdekiler size hep haklisin sen demisler elestiriye acik olmani tavsiye ediyorum yoksa tahammul sınırını zorlarsin buda psikolojik sorunlara yol acar diycem acmis bile artik cok gec; )) Birde insanlarin bilincli uremedigini dusunuyorsan bu konu hakkindaki dusuncemi en yakin zamanda arastir..
hı hı eminim öyledir canm çok etkilendim hayvansever dostummmm!!!
Seviyen belli oldu hayvansevmeyen dostummmm!!!!!!
S shot icime su serptin tesekkur ederim..
dun deli gibi internette arastirmaya baslamistim.
basim agriyor diyip internette kanser oldugnu dusunen insanlar gibi tutustum...
aynen dedigin gibi, veteriner hekim annesi icin 1kez dogum yapsin demisti, ilk kopegimiz oldugu icin ciftlesme donemini anlayamadik evden kacmis sonra bu coban babali oglumuz oldu.
anne kisirlastirildi ama boyle kist vs okuyunca erkege de gerek var mi diye endiselendim.
Tamm kısırlaştırmayalım peki sonra doğan yavrular nolcak bana onu söyleyin. Sokağamı atıcam? Zaten ben her kedilerimi sokaktan çok zor durumdayken aldım şimdi onun yavrularını sokağa ölümemi mi terk edim. Bizde keyfimizden gidip kısırlaştırmadık. Bahçeli istanbul dışında bi evim olsa istekleri kadar doğursunlar ama şuan doğururlarsa ben bakamam ve hiç biri yuvalandırılamaz ve sokağada atamam evde 30 kediyle sonraki sene 60 kediyle mi yaşayalım.Evde beslemiyorum cunki cocugum var evde muhabbet kusunun cocuga zarar verecegini dusunmuyorum sokaktaki hayvanlara yemek verincemi bi haber oluyorum hayvanlarin kimyasini bozmaya devam edin yok hayvanlarin kizisma donemlerini siz bilemezseniz evde cok zor donemler geciriyor diyorsaniz sizde eslestirin yanina bir arkadas alin mutlu olsunlar..
Çok iyi maşallah sağolun :)bilgim yok bu konularda çok üzüldüm.Geçmiş olsun tekrar.İyidir inşallah şimdi
Kediyle beni bir mi tutuyosunuz? Ben allah kısmet ederde doğurursam 1 yada 2 tane dogururum. Kedi gbi 7 tane değil. Ben 2 çocugum olunca dururum ama kedi her yıl 7 tane doğurur ve evde 3 dişi kedim var senede 21 kediden bahsediyorum. Kusura bakmayın ama bilinçsizce çifleştirip yavru kedileri sokağa atmaktansa, her kış geldiğinde acaba yavrular nerdedir kaç tanesi ölmüştür diye düşünüp vicdan azababı çekmektense kedimi kısırlaştırmayı tercih ediyorum.Aynen katiliyorum kedinizi cok seviyosunuz madem bugun bir Jinekologa gidip rahminizi aldirmanizi oneririm ayni acilari sizde tadin derim kendi zevkin icin hayvana eziyet etmissin annende buna yardim etmis acaba kedinin dili olsada konussa boyle bir sey istermiydi acaba?Allah bunu sorar ahirette merak etmeyin siz!!!
Tamm kısırlaştırmayalım peki sonra doğan yavrular nolcak bana onu söyleyin. Sokağamı atıcam? Zaten ben her kedilerimi sokaktan çok zor durumdayken aldım şimdi onun yavrularını sokağa ölümemi mi terk edim. Bizde keyfimizden gidip kısırlaştırmadık. Bahçeli istanbul dışında bi evim olsa istekleri kadar doğursunlar ama şuan doğururlarsa ben bakamam ve hiç biri yuvalandırılamaz ve sokağada atamam evde 30 kediyle sonraki sene 60 kediyle mi yaşayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?