Şekerimde sorun gözükmüyordu ama gizli şeker var mı diye özellikle doktora gitmedim. Ben de biraz gizli şekerden şüpheleniyorum.şeker için hiç kan verdiniz mi acaba?
Evet B12 haricinde sorun gözükmemişti. Ona da bir sene iğne takviye aldım. Şimdi haptan devam ediyorum.tiroidlerinize şeker düzeyinize falan da baktırdınız mı
şekerine baktırsana uyku sık idrara çıkma diyince aklıma direk diyabet geldiHerkese merhaba.
Direkt konuya gireyim. Hanımlar ben gün içinde, fırsat buldukça, sürekli uyuyan biriyim ama sabah uykumu almış uyanamıyorum.
Mutsuzluk da var tabi ama sürekli uyuma isteği hayat akışımı kısıtlıyor.
Vitaminlerimde bir B12 eksiğim vardı, onu da kullanıyorum. Onun harici şekerli şeyleri çok severim ve bu aralar nedense sabaha kadar tuvalete gidiyorum. Vücudum çok su kaybediyor, çok sıvı tüketmesem de.
Dinç uyanmak istiyorum, ne bileyim gün içerisinde bir saat kestirmem yetse yine olur. Enerjim de çok düşük oluyor.
Öneri ve fikirlerinize açığım, teşekkürler.
Özellikle gideceğim bunun için.şekerine baktırsana uyku sık idrara çıkma diyince aklıma direk diyabet geldi
Bekarım öyle bir ihtimal yokGebelik şüphen var mı ? Onum belirtisi de olabilir..
Yapısal olabilir evet ama şeker de yüksek ihtimal gözüküyor.Valla bende uykudan uyanırken yorgun uyaniyorum savastan cikmis gibi yarim saatte oturup anca kendime geliyorumTahlil sonuclarimda iyi birazda yapisal sanirim.
Teşekkür ederim.Diyabetin en önemli 3 belirtisi
Poliüri : sık idrara çıkma
Polidipsi: aşırı susuzluk
Polifaji: aşırı yeme
Artı halsizlik, uykusuzluk... Anlattığınız her şey diyabete işaret ediyor. Değilse de yüksek ihtimalle insulin direnci var ve diyabet adayısınız. Mutlaka doktora gidin.
Teşekkür ederim.
Bence de diyabet olabilir. Tatlı ve karbonhidratı da çok tüketiyorum. Sağlıksız bir yeme tarzım var ama kilom yok.
Tekrar teşekkür ederim ilgilendiğiniz ve iyi dileğiniz için.Çok karbonhidrat tüketince o da insanı rahatsız ediyor uyku halsizlik yapıyor, umarım diyabet değildir de öyle bişeydir. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?