- 23 Mayıs 2019
- 15
- 4
- 1
- 35
- Konu Sahibi ah nerede vah nerede
-
Ameliyatı yapan doktorla revizyon için görüştünüz mü ? Nerde yapıldı ameliyatınız? Düzelir çok iyi bir doktor inşallah daha güzel duruma getirir üzülmeyin.Arkadaşlar merhabalar. Bundan 2 yıl önce burun ameliyatı oldum ve burnum mahvoldu. Revizyon olmama rağmen düzlmedi. Bir ay sonra abimin düğünü var ve ben bu yüzle insanların karşısına çıkmak istemiyorum. 2 yıldır görmediğim bir sürü akrabam var ve herkes estetik oldun da yüzün bu hale nasıl geldi diye bir sürü şey söylüyorlar. açıkçası çok üzülüyorum ve utanıyorum insanların karşısına çıkmaya bu şekilde. belki burun dolgusuyla bu duruma bir çözüm bulabilirim diye düşünüyorum. Foto istemeyin inanın atamam zaten iki yıldır fotograf bile çekmiyorum en güzel yııllarım mahvoldu. ilk burnumu yapan doktor o kadar çok kemik çıkarmıs ki burnum çöktü. onu Allaha havale ettim rabbim inşallah hakkımı bırakmaz şu mübarek ramazan ayında. Bana önerebileceğiniz bir dolgu doktoru var mı çevrenizde duydunuz mu ? Ne olur yardım edin bana acil bir çözüm gerekiyor en azından şu burnum dolguyla belki az da olsa incelir ve uzar. Yardım edin ne olur.
görüştüm tüm doktorlar burnun çökmüş demesine rağmen ben çok güzel yaptım deyip beni gönderdi. Ben de başka doktora revizyon oldum ama düzeltemedi. çok kemik çıkmış düzelmiyor dedi. eskisinden çok kötü düzelmiyor.Ameliyatı yapan doktorla revizyon için görüştünüz mü ? Nerde yapıldı ameliyatınız? Düzelir çok iyi bir doktor inşallah daha güzel duruma getirir üzülmeyin.
Fotoğraf yükleseniz?Arkadaşlar merhabalar. Bundan 2 yıl önce burun ameliyatı oldum ve burnum mahvoldu. Revizyon olmama rağmen düzlmedi. Bir ay sonra abimin düğünü var ve ben bu yüzle insanların karşısına çıkmak istemiyorum. 2 yıldır görmediğim bir sürü akrabam var ve herkes estetik oldun da yüzün bu hale nasıl geldi diye bir sürü şey söylüyorlar. açıkçası çok üzülüyorum ve utanıyorum insanların karşısına çıkmaya bu şekilde. belki burun dolgusuyla bu duruma bir çözüm bulabilirim diye düşünüyorum. Foto istemeyin inanın atamam zaten iki yıldır fotograf bile çekmiyorum en güzel yııllarım mahvoldu. ilk burnumu yapan doktor o kadar çok kemik çıkarmıs ki burnum çöktü. onu Allaha havale ettim rabbim inşallah hakkımı bırakmaz şu mübarek ramazan ayında. Bana önerebileceğiniz bir dolgu doktoru var mı çevrenizde duydunuz mu ? Ne olur yardım edin bana acil bir çözüm gerekiyor en azından şu burnum dolguyla belki az da olsa incelir ve uzar. Yardım edin ne olur.
Ankaradayım bu arada. İlk doktoru ucuz diye tercih ettim param yoktu burnum mahvoldu. Parası önemli değil ne olor iyi bir burun dolgusu yapan bir doktor varsa tavsiye edin ne olur.
özel atabilirim ama buraya atmak istemyorum herkese açık yaFotoğraf yükleseniz?
Yani nasıl insafsızlıktır diyecek bir şey bulamıyorumgörüştüm tüm doktorlar burnun çökmüş demesine rağmen ben çok güzel yaptım deyip beni gönderdi. Ben de başka doktora revizyon oldum ama düzeltemedi. çok kemik çıkmış düzelmiyor dedi. eskisinden çok kötü düzelmiyor.
çok iyi bir doktora gittim çok yüksek bir meblağ ödedim düzeltemediuzun dönemde revizyonda baya iyi bikaç doktor var onlara git mutlaka, böyle rahatsızlıkla yaşanmaz. kısa vadede böyle burun makyajı fln yapanlar var, bari onlarla kurtar. sıkma canını
Anladım atarsanız yorum yapabilirimözel atabilirim ama buraya atmak istemyorum herkese açık ya
dava edeceğim zaten ama şu an sadece bir ay sonraki düğünü düşünüyorum çözüm bulmak zorundayım.Yani nasıl insafsızlıktır diyecek bir şey bulamıyorumdava edin bence doktoru
Revizyon olsanız bile 1 ayda düzelmez sanırım, durumu makyajla kurtarmaya ve bu konuda uzman kişilere ulaşmaya çalışın, revizyon için uzun araştırma yapın böyle kısıtlı bir zamana sıkıştırmayındava edeceğim zaten ama şu an sadece bir ay sonraki düğünü düşünüyorum çözüm bulmak zorundayım.
gönderdimRevizyon olsanız bile 1 ayda düzelmez sanırım, durumu makyajla kurtarmaya ve bu konuda uzman kişilere ulaşmaya çalışın, revizyon için uzun araştırma yapın böyle kısıtlı bir zamana sıkıştırmayın
ankaraşehir olarak nerdesin
Henüz gelmedi amagönderdim
aaa öyle mi bir daha deneyeyimHenüz gelmedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?