- 23 Mayıs 2019
- 15
- 4
- 1
- 35
- Konu Sahibi ah nerede vah nerede
-
revizyon oldum ama düzelmedi ve inanın biraraba alınırdı o revizyon parasıyla. çok fazla kıkırdak çıkartılmış.Dolguyla olmayan şey mi var. Bence Ankara’nın tanınmış doktorlarının reklamları heryerdedir zaten. Biraz paraya kıyıp veya borç alıp iyi bir doktora dolgu yaptırarak gayet güzel toparlanırsınız. Şimdiye dek keşke yaptırsaydınız
Keşke en başta işinin ehli birine gitseydiniz. Estetik cerrahlar ustalaşana kadar denek gibi kullanıyor hastalarını. Aslında keşke yandan ve önden çekip buraya yükleseniz. Çevrenizdekişer bizim kadar tarafsız olamaz kırılmayın üzülmeyin diye susmaz kk kadınları bilirsinrevizyon oldum ama düzelmedi ve inanın biraraba alınırdı o revizyon parasıyla. çok fazla kıkırdak çıkartılmış.
özelden atıyorum.Keşke en başta işinin ehli birine gitseydiniz. Estetik cerrahlar ustalaşana kadar denek gibi kullanıyor hastalarını. Aslında keşke yandan ve önden çekip buraya yükleseniz. Çevrenizdekişer bizim kadar tarafsız olamaz kırılmayın üzülmeyin diye susmaz kk kadınları bilirsin
Banada atar misin?özel atabilirim ama buraya atmak istemyorum herkese açık ya
attımBanada atar misin?
Gordum.. isin dogrusu burnun gayet yuzune uygunmus oncedende. Simdide sacin toplu olan ilk fotoda sanirim tam duz durmadigin icin birazcik yamuk gibi duruyor.. ama cokme filan yok gibi.
Burnunun sol kısmı dolguyla halledilince fıstık gibi olur. Kalkıklığı yerinde yapmış kibar bir burnun olmuş. Sol kısmı çökmüş evet haklısın ama dolguyla bir arkadaşıma çene yaptılar yuh dedim. O soldaki çöküklüğü dolguyla hallederler, süper olurözelden atıyorum.
o attığım profesyonel makineyle çekildi. ikinci ameliat olacağım klinikte. o kadar çok geniş duruyordu ki burun bütün fotolarımı sildim . profosyonel makineler burnu daha ufak gösteriyor . normalde aşırı genişti. burun ucu yamuk değildi. ne yazık ki burnum amhvolduGordum.. isin dogrusu burnun gayet yuzune uygunmus oncedende. Simdide sacin toplu olan ilk fotoda sanirim tam duz durmadigin icin birazcik yamuk gibi duruyor.. ama cokme filan yok gibi.
Bazen operasyon sonucunda güzel oluyor görüntü ama aşılamayan burun sahibi strese girmiş o yüzden beğenmemiş oluyor. Foto at demekteki amaç o yaniözel atabilirim ama buraya atmak istemyorum herkese açık ya
kim dolgu yaptı pekiBurnunun sol kısmı dolguyla halledilince fıstık gibi olur. Kalkıklığı yerinde yapmış kibar bir burnun olmuş. Sol kısmı çökmüş evet haklısın ama dolguyla bir arkadaşıma çene yaptılar yuh dedim. O soldaki çöküklüğü dolguyla hallederler, süper olur
biliyorum tabi ki ben sadece üye olamaynlar da görbiliyor diye buraya atmak istemedim.Bazen operasyon sonucunda güzel oluyor görüntü ama aşılamayan burun sahibi strese girmiş o yüzden beğenmemiş oluyor. Foto at demekteki amaç o yani
İstanbul’da yaptırdı arkadaşkim dolgu yaptı peki
Bende merak ettim foto atar mısın. İstanbul da çok iyi bir doktor var keşke gelebilseniz.biliyorum tabi ki ben sadece üye olamaynlar da görbiliyor diye buraya atmak istemedim.
Merhaba cokme gozle gorunur sekilde mi nefes problemiylemi karar vrrdiniz bende gorebilirmiyim burnunuzu ? Bende 3 ay once oldum rinoözelden atıyorum.
Sadece burnunuzun fotoğrafı paylaşsanız daha iyi yorum yapabiliriz.genelde çökme durumlarında kıkırdak ekleniyor .daha sonra tekrar revizyon düşünürseniz ameliyat olacaklara dolgu tavsiye edilmiyor.özel atabilirim ama buraya atmak istemyorum herkese açık ya
Doktorun adını yazar mısınızçok iyi bir doktora gittim çok yüksek bir meblağ ödedim düzeltemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?