Bilim insanları uyarıyor: Sakın yatağınızı toplamayın!

Bence evi süpürme hakkındaki yazı çıkmalı. Ayda bir güzel kanun çıkmalı hatta

Ayyy tekrar geçmiş olsun. Hiç öyle ozenmem valla yor

gani kapatirim üstüne o kadar..

Nevresimler devamlı yıkansa , yorgan, pike güneşlense ve hafta da bir imkan varsa büyük sulu süpürgelerle yatak süpürülse bu kadar düşünmeye gerek kalmaz.
Hazırlanana kadar camlar açılsa o yatak zaten havalanıyor.

Açık bırakılan yatak toz tutar. Daha kötü..

Yatak konusunda takintiliyim ben ilk kural kesinliklikle kalkar kalmaz çarşaflar çarpılır yataklar düzenlenir. Acaba cirpincada oluyormu ki bu yaratıklar

Benim icin sakincasi yok,yasasin daginik yatak

Benim bir bildiğim vardı zaten ondan toplamıyordum

Gideyim de bilumum sülale kadınlarına gösterteyim şu haberi

Bu haberi bizim kız duymasın
Çamaşırlarını bile toplamaz

Bilim insanları uyarıyorsa madem artık toplamıyoruz yataklarımızı ohh ne güzel

Ben toplamiyorum zaten
ayse teyze kilikli kocama da gostereyim de o da toplamasin

Ütü yapma konusuyla ilgili arastirmalari da bekliyoruz sabırsızlıkla.... :)

Bunu önceden biliyordum zaten. Sabah kalkınca apar topar toplamam yatağı bir sure bırakırım.en azından düzeltip bırakırım.ustunu örtmem..

Yer yatagini dusunun , uyaninca silkeleyip katlayip kaldirmak. Demek ki en sagliklisi üstelik sabah sporunu da yapmis oluyorsun

Malesef iç çamaşırı bile utulenmeli diyor uzmanlar özelliklede bayanların
Kendi gömleğimi zor ütülüyorum eşiminkileri çok nadir kendisi o gün giyeceğini ütülüyor canım benim onu bu yüzden sevdim : D oğluma begenmeme rağmen gömlek almamaya çalışıyorum,iç çamaşırını heralde nirvanada ütülerim.
Kısaca ütüye bilimsel çözüm istiyorum : p

Toplamıyorum.Pek bir rahatım.İyi yapıyormuşum :)

Benim esimde utude ustayim der ama icraat göremedim hiç, sen sansliymissin neyse ki... o konuda ben umutsuzum sıcaklarda da hiç çekilmiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…