Bilinç altıma yerleşen saçma düşünce

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.389
3.516
133
Orta okul yıllarımda kendimi her zaman çirkin hisseden bir kızdım.Daha dogrusu ergenlik döneminde yara aldım hiçbir zamanda bunu iyleştiremedim.Sınıfta 5-6 tane kız 30 taneden fazla erkek vardı.cok sessizdim sınıftaki herkes benimle uyuz diye dalga geçerdi.sarışın bir arkadaşım vardı sınıfın en güzel kızı tabiriyle yan yana oturduğumuz için arka sıradaki arkadaşlar "ona bak birde şuna bak"diye dalga geçerlerdi.Yaz tatillerinde içim sızlar hep ağlardım.""ben çirkin bir kızım diye"aradan yılar geçti.cocuklarım oldu ama hala o günlerim aklıma gelir.ve özgüvenim eksi sıfırlara düşer.bu yıllardan beridir süren bişey arkadaşlar bu sendromu doktor yardımıyla atlatabilir miyim???

İç sesinin negatif söylemlerini duyma.
Pozitif şeyler empoze et kendine.
Güzelim iyiyim de...

Kendine değer ver ki çevredeki herkes versin

bu renkten geçeli inanın birkaç ay oldu omreli saç kullanıyorum cnm

Size yakisani bulmak onemli.
Daha dogal sarılar kullanabilirsiniz.
Makyajinizi oyle kuyruklu eyeliner goz altina kalem cekme yerine kahve tonlarinda far, uzun kivrik kirpikler, seftali tonu allık ve yine canli gosteren rujla yaparsaniz eminim yakisicaktir :)

Eşini de gördük yani bildiğin erkek boşuna kuruntu yapıyor.

asıl mesele tedavi olabilir miyim kendi başıma başaramıyorum o yüzden soruyorum ergenlikten gelen bir duygu.

maalesef çocuklarımıza bunu çok güzel enjekte ediyorlar.bunun için cocuklarımızı bilinçlendirmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…