- 2 Şubat 2017
- 3.389
- 3.516
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
siz o renge bakmayın o eski bir foto şu an çok doğal omreli.Yanlış anlamayın ama eğer fotodaki sizseniz özgüveninizin olmaması normal. Çok güzelsiniz ama o saç rengi de ne öyle? Hiç olmuş mu?
hep erteledim ama artık rahatsız ediyor bu düşünce cocukluktan içimekazınan bir duygu oldugundan.tabıkı doktor yardımı almalısınız.ama zaten güzelsiniz
kendim bunu hiç başaramadım canım.pskolojimi bozmakta üstüme yok.İç sesinin negatif söylemlerini duyma.
Pozitif şeyler empoze et kendine.
Güzelim iyiyim de...
Kendine değer ver ki çevredeki herkes versin
bu renkten geçeli inanın birkaç ay oldu omreli saç kullanıyorum cnmAşkım evet bende sarışınım ama inan her sarışın böyle değil. yani ton çok önemli saçta bir ton insanı çok basitleştirebilir. lütfen saç renginizi değiştirin bu renk sizin değil. Güzelleşmek isterken çok çok çirkinleşebiliyor insan.
Noluuur değiştir şu rengi.
Eşini de gördük yani bildiğin erkek boşuna kuruntu yapıyor.Eşin de sizi beğenmediğini sık sık dile getiriyordu değil mi,yanlış hatırlamıyorsam.
Ya da siz mi onu daha yakışıklı olarak görüyordunuz.
Olay sizde,bu güvensizliğinizi çok yansıtıyorsunuz ve insanlar da bunu çok güzel kullanıyor.
:=)Son halini merak ettim değişte görelim
Kuruntu değil,hasta konu sahibi psikolojik açıdan.Eşini de gördük yani bildiğin erkek yani boşuna kuruntu yapıyor.
asıl mesele tedavi olabilir miyim kendi başıma başaramıyorum o yüzden soruyorum ergenlikten gelen bir duygu.Eşin de sizi beğenmediğini sık sık dile getiriyordu değil mi,yanlış hatırlamıyorsam.
Ya da siz mi onu daha yakışıklı olarak görüyordunuz.
Olay sizde,bu güvensizliğinizi çok yansıtıyorsunuz ve insanlar da bunu çok güzel kullanıyor.
Tabi ki olursun,yeter ki iste.asıl mesele tedavi olabilir miyim kendi başıma başaramıyorum o yüzden soruyorum ergenlikten gelen bir duygu.
normal bir insan insan olsun yeter tipten geçeli çok oldu.Eşini de gördük yani bildiğin erkek boşuna kuruntu yapıyor.
maalesef çocuklarımıza bunu çok güzel enjekte ediyorlar.bunun için cocuklarımızı bilinçlendirmek lazım.Çocuklarımıza merhametli olmayı öğretelim. İnsanlarla dalga geçmenin yanlış olduğunu, kalp kırmanın çok kötü olduğunu, herkesi ve herşeyi sevmeyi öğretelim. Böylece sorun kökten çözülmüş olur.
Ne yazık ki bu "bullying" yüzünden hayatına son veren gençler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?