- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
saygı duyurum cnm yanlış anlaşıldım sanırım cnm bu bir takıntı mı diye soruyordum .kendimi ifade edemedim sanırımKadin ozguven yok diye konu aciyor, yerden yere vuruluyor.
Yahu siz kadinin sinif arkadaslari falan misiniz? Az yapici olun. Ne ayip yahu.
Hehhh tamam takıntı diyorum ya bende neyse ki sonunda anlaştık.teşekkür ederim ben güzel miyim diye sormuyorum cnm bu bir takıntı mı diye soruyorum .
mutabık olmamıza sevindm.Hehhh tamam takıntı diyorum ya bende neyse ki sonunda anlaştık.
beni tanısan öyle olmadığımı görürdün kimsenin kafaa takmadığı şey sana ağır gelebilir.
sorunlu bir hayatım var farkındayım.Ne bileyim buraya yazıp çizdiklerine göre yorum yapıyorum.
Daha fazla nasıl tanıyabilirim ki?
Maddi gücün yerinde ama seni üzen adamdan boşanmıyorsun.
Kendi fiziğini beğenmiyorsun ama profil fotoğrafın için daha iyi bir seçim yapmıyorsun.
İçinde kendinin de çözemediğin sıkıntılar var belli ki sürekli bile bile seni üzecek yoldan yürüyorsun.
He dersin ki "sana ne,bu benim hayatım" ona da saygım var o zaman neden sürekli çözümleri çok basit olan sorunlarla geliyorsun,bari bunun cevabını bilseydim kendi adıma iyiydi.
yazdıklarımı okudunuz mu bilmiyorum ama inan ki koyo sadece uçlar sarıSaçını lütfen koyu yap bu uyarımıza kulak ver :)
Tamam da bu hayatı düzeltmen çok kolay.sorunlu bir hayatım var farkındayım.
lalee cnm boşanan kimselerde mutlu değil.Maddi durumum çok iyi değil cnm.2 tane bebegim var eşim bunlara bizzat kendisi bakıyor o yüzden bazı şeyleri görmezden geliyorumTamam da bu hayatı düzeltmen çok kolay.
Hayır ben dipten uca kadar koyu diyorum da tabii tercih yine sizin.yazdıklarımı okudunuz mu bilmiyorum ama inan ki koyo sadece uçlar sarı
hayır cnm takıntımı bu diye soruyordum sadece kendini begenmemek değil muhtemelen banlanıcam.bi Allahın kulu da alıntı yapmamış :) konu sahibi konuyu silmek yasak. anladığım kadarıyla dış görünüşünüz konusunda şüpheleriniz var. saç renginiz ve makyaj stiliniz değiştiği zaman siz de olumlu değişiklikten mutlu olursunuz bence.
bu düşünceleriniz sürekli ise, sizi rahatsız edecek şekilde ise ve günlük hayattaki rutinlerinizi yerine getirirken bu konu yüzünden zorlanıyorsanız bu bir takıntıdır. takıntı her kişide farklı farklı çıkar. sizde de böyle çıkmış anladığım kadarıyla. mesela sarıdan vazgeçmeyi deneyin, ombre de yaptırmayın hafif kahverengiler aralara ışıltılar katıp bir de öyle deneyin. makyajı hafifleştirin. güzelleşeyim diye takıntı yaptıkça daha da içinden çıkamazsınız. en kısa zamanda da bir destek almayı deneyin. güzellik her zaman dış görünüş değildir. insanın içi güzel olur, huyu güzel olur, bir sürü farketmediği yeteneği vardır belki.hayır cnm takıntımı bu diye soruyordum sadece kendini begenmemek değil muhtemelen banlanıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?