Bilinç altıma yerleşen saçma düşünce

Sizin bir kaç konunuzu biliyorum yanlış hatırlamıyorsam dış görünüşünüz ile ilgiliydi
Güzel bir bayansınız takmayın bence kafanıza çocuklarınızda var
Dış görünüş önemli değil klişe olacak belki ama bakımlı olduğunuz Güler yüzlü olumlu bir insan olduğunuz sürece sizi seven insanlar olacaktır

Bu kadar ağır makyaj yapmaz ve bu saç rengini kullanmazsanız gayet güzel bir bayansınız. Çünkü esmersiniz ve esmerlere yakışacak makyajı ve saç rengini kullanmalısınız. Bence doğallık insanı daha güzel gösteriyor. Makyaj yapacaksanız da abartmadan yapmalısınız.

O dönemlerde herkesin başına gelmiştir arkadaşların bu tarz takılmaları, alayları. Mesela benim de adımla hep alay ederlerdi öyle üzülürdüm ki bu duruma 18 yaşıma geleyim hemen değiştireceğim bu ismi derdim aileme.

Liseye geçtiğimde hiçbir arkadaşımdan bu tarz şeyler duymadım. Hatta daha sonraları ben takılırdım kendime ismim konusunda arkadaşlarımın yanında.

18'ime geldiğimde de bu konu aklıma bile gelmedi. Yani değiştireceğim dediğim bu isim meselesi.

İnsan etkileniyor. Etkilenmiyoruz desek yalan olur bu dönemlerde bu olaylara ama bir müddet sonra takmamaya başlıyor insan bu konuları.

Bunun tedavisi Allah'ın izniyle vardır elbet. Bir psikiyatriste gidebilirsiniz. Durumunuza göre size terapi ya da ilaç tedavisi verebilir.

ya canım zaten zammanında geçirdiğim hamilelik depresyonu sebebiyle bir ilaç kullanıyorum.ek takviye ilaç mı başlanır acaba

Zaten psikolojik sorunlarin çogu çocukluktan ergenlikte yaşanan durumlardan kaynakli oluyor elbetteki tedavi olmalisin kendi başina altindan kalkamazsin gercekten özgüven eksikliği çok zor bir durum Allah yardimcin olsun

ben hayatım boyunca hiçbir kimseyi kırmadım.Kırdığım gün gece yatamam.inşallah sevilen insanlardanızdır.

Zaten psikolojik sorunlarin çogu çocukluktan ergenlikte yaşanan durumlardan kaynakli oluyor elbetteki tedavi olmalisin kendi başina altindan kalkamazsin gercekten özgüven eksikliği çok zor bir durum Allah yardimcin olsun
işte esas mesele beni anladığınız için teşekkür ederim.

Güzel olayım derken baya çirkinleşenlerdensiniz. Saç renginiz sarı o da arkadaşınıza özendiğinizdendir belki hani ortaokuldaki. Bir de makyaj yapmayı beceremiyorsunuz gibi. Ya da şöyle diyeyim siz çirkin görüyorsunuz kendinizi güzelleşmek ve dikkat çekmek için abartılı bir saç rengine boyamışsınız saçınızı abartılı makyaj yapıyorsunuz. Doğal haliniz bundan daha iyidir emin olun :)

Bende makyajına bır kac bısey dıyecegım , 1 eyelıner degıl sanırım goz kalemı hem altını hem ustunu cevrelemıssın yapma, zaten gozlerın ıcı altına cekmeye ne gerek var hatta gunluk kullanımda eyelıner surme bıle
ayrıca rujun ve resımde gulumsememen
Nasıl olacak

aldığınız tedavinin dozu az yada etkisi az ilaçlarla olabilir.şuan ki tedavi gördüğünüz doktorunuza bu durumunuzu danışın.acaba tedavide yarım kalan ne olabilir.eğer çözüm olmuyorsa hekim değiştirin.her doktor herkesi iyileştirmeyebilir.

ya canım zaten zammanında geçirdiğim hamilelik depresyonu sebebiyle bir ilaç kullanıyorum.ek takviye ilaç mı başlanır acaba

O zaman ilaç vermeyebilirler. Terapi uygulayabilirler. Hipnoterapi uygulayan yerlerde var.

Bilinç altınızı isteğe bağlı şekilde olumlu şekilde yönlendirme haliyle bu sıkıntınızı ortadan kaldırabilirler.

Bir araştırın derim bu yöntemleri yapan, ruhsatı olan yerleri. Belki işinize yarayabilir.

Olabilir teşekkür ederim cnm araştırıcam

teşekkür ederim çokm güzel yardımcı oldunuz dertleşmek fikir istemek takıntı mı oluyor.tedavi olsam fayda görür müyüm die soruyorum .
Biz ne desekte siz yine "güzelmiyim? " temalı konu açıcaksınız.

Ben kibar bi dille söyledim farkındaysanız eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…