- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Evet hep böyle konular açıyor farkındayım.Zaten kk nın son zamanlarda ki problemi de bu takıntılı üyeler.Kuruntu değil,hasta konu sahibi psikolojik açıdan.
Takıntı hastalığı gibi bir şey işte.
teşekkür ederim çokm güzel yardımcı oldunuz dertleşmek fikir istemek takıntı mı oluyor.tedavi olsam fayda görür müyüm die soruyorum .Evet hep böyle konular açıyor farkındayım.Zaten kk nın son zamanlarda ki problemi de bu takıntılı üyeler.
ya canım zaten zammanında geçirdiğim hamilelik depresyonu sebebiyle bir ilaç kullanıyorum.ek takviye ilaç mı başlanır acabaBu kadar ağır makyaj yapmaz ve bu saç rengini kullanmazsanız gayet güzel bir bayansınız. Çünkü esmersiniz ve esmerlere yakışacak makyajı ve saç rengini kullanmalısınız. Bence doğallık insanı daha güzel gösteriyor. Makyaj yapacaksanız da abartmadan yapmalısınız.
O dönemlerde herkesin başına gelmiştir arkadaşların bu tarz takılmaları, alayları. Mesela benim de adımla hep alay ederlerdi öyle üzülürdüm ki bu duruma 18 yaşıma geleyim hemen değiştireceğim bu ismi derdim aileme.
Liseye geçtiğimde hiçbir arkadaşımdan bu tarz şeyler duymadım. Hatta daha sonraları ben takılırdım kendime ismim konusunda arkadaşlarımın yanında.
18'ime geldiğimde de bu konu aklıma bile gelmedi. Yani değiştireceğim dediğim bu isim meselesi.
İnsan etkileniyor. Etkilenmiyoruz desek yalan olur bu dönemlerde bu olaylara ama bir müddet sonra takmamaya başlıyor insan bu konuları.
Bunun tedavisi Allah'ın izniyle vardır elbet. Bir psikiyatriste gidebilirsiniz. Durumunuza göre size terapi ya da ilaç tedavisi verebilir.
ben hayatım boyunca hiçbir kimseyi kırmadım.Kırdığım gün gece yatamam.inşallah sevilen insanlardanızdır.Sizin bir kaç konunuzu biliyorum yanlış hatırlamıyorsam dış görünüşünüz ile ilgiliydi
Güzel bir bayansınız takmayın bence kafanıza çocuklarınızda var
Dış görünüş önemli değil klişe olacak belki ama bakımlı olduğunuz Güler yüzlü olumlu bir insan olduğunuz sürece sizi seven insanlar olacaktır
işte esas mesele beni anladığınız için teşekkür ederim.Zaten psikolojik sorunlarin çogu çocukluktan ergenlikte yaşanan durumlardan kaynakli oluyor elbetteki tedavi olmalisin kendi başina altindan kalkamazsin gercekten özgüven eksikliği çok zor bir durum Allah yardimcin olsun
Bence de bir uzmana görünmelisin.
Hareketlerin bir garip çünkü.
beni tanısan öyle olmadığımı görürdün kimsenin kafaa takmadığı şey sana ağır gelebilir.Bence de bir uzmana görünmelisin.
Hareketlerin bir garip çünkü.
ya canım zaten zammanında geçirdiğim hamilelik depresyonu sebebiyle bir ilaç kullanıyorum.ek takviye ilaç mı başlanır acaba
Olabilir teşekkür ederim cnm araştırıcamO zaman ilaç vermezler. Terapi uygulayabilirler. Hipnoterapi uygulayan yerlerde var.
Bilinç altınızı isteğe bağlı şekilde olumlu şekilde yönlendirme haliyle bu sıkıntınızı ortadan kaldırabilirler.
Bir araştırın derim bu yöntemleri yapan, ruhsatı olan yerleri. Belki işinize yarayabilir.
Biz ne desekte siz yine "güzelmiyim? " temalı konu açıcaksınız.teşekkür ederim çokm güzel yardımcı oldunuz dertleşmek fikir istemek takıntı mı oluyor.tedavi olsam fayda görür müyüm die soruyorum .
teşekkür ederim ben güzel miyim diye sormuyorum cnm bu bir takıntı mı diye soruyorum .Biz ne desekte siz yine "güzelmiyim? " temalı konu açıcaksınız.
Ben kibar bi dille söyledim farkındaysanız eğer
Ben anlatamadım valla :)Hep aynı seyı soyluyorsunuz sac rengınızı hep elestırıyoruz hep aynı cevaplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?