bilinçaltı terapileri

SETENEY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
327
1
46
İstanbul
arkadaşlar merhaba,bilinçaltı terapisti Sedı Diker hakkında bilgisi olan,seanslara katılan var mı?ve de ücret hakkında bilgisi olan var mı?çok ihtiyacım var böyle bir terapiye ancak netten araştırdım ve iletişim bilgisi bulamadım.Yardım lütfen

ben gazetedeki köşe yazılarından ve internet sayfasından takip ediyordum bir dönem seda dikeri. kendi web sayfasındaki telefon numarasından ulaşıp bilgi alabilirsiniz..

Fiyat ve seanslar hakkında bilgi alırsanız burada da paylaşırsanız sevinirim... Ben de düşünebilirim böyle bir şeyi...

ben seda hanımın ilk kitabı beni ararken i okudum ve inanılmaz beğenmiştim. fakat 2. kitabında hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. çünkü ilk kitabındaki samimiyeti ikinci kitabında yoktu bence. daha çok ticari amaca yönelmiş gibiydi. bir konuya açıklık getirirken devamı şu seansımda var gibi örneklendirmeleri beni soğuttu açıkçası. sonuçta kitabını bilgi sahibi olmak için aldım isteseydim seanslarına katılırdım. twitterdan da takip ediyorum ama eski samimiyetini bulamıyorum seda hanımın.

kimsenin günahını almak istemem yalızca kendi fikrim benim hissettiklerim bunlar.

2.kitap hakkında hemfikiriz,bana da öyle geldi,çok ufak tüyolar var ancak yol gösterici değil de terapiye yönlendirici cinsten ve beni de yönlendirdi doğrusu,belki bi faydasını görürüm diye düşündüm,yoksa kitap sadece tanıtım amaçlı belli yani

belki canım ama biraz daha araştırmanı öneririm ben. çok daha iyi isimler var bu konuda. seda hanım da çok bilgili eminim bu konuda ama ben senin yerinde olsam biraz daha araştırma yapar öyle karar verirdim.

belki canım ama biraz daha araştırmanı öneririm ben. çok daha iyi isimler var bu konuda. seda hanım da çok bilgili eminim bu konuda ama ben senin yerinde olsam biraz daha araştırma yapar öyle karar verirdim.

doğrusun,internet elimin altında,muhakkak farklı isimler daha vardır,çok teşekkürler

Seda hanımın kitabına devam ettikçe vazgeçtim terapilerden,çünkü kitapta hikayesi üzerinde durulan çiftler yaşam tarzı ve ilişki yasayis biçimi açısından bana çok uzak,hele ki o erkek tiplemeleri yok mu beni erkeklerden soğuttu resmen :) o yüzden de sanki benim sorunum farkli gibi,seda diker de tartışmasız iyi bi uzman ama ben biraz daha somut yönlendirmelere ihtiyaç duyuyorum.ilişkilerle ilgili doğru yönlendirici bir kitap adı,uzman vb. Bilgisi olan varsa bilgilendirirseniz sevinirim :13:

Merhaba Seteney.. Ben Seda hanımın sürekli danışanlarından biriyim :)) Bu konularda da oldukça bilgi sahibiyim. Bana sorunundan bahsedebilirsen,ya da en azından beklentinin ne olduğunu açıklayabilirsen,sana Seda Hanım ya da başka bir uzman önerebilirim sanırım :)

Bu konularda bilgi sahibiyim derken kuantum iyileşme vs.yi kastettim bu arada :))))

Arkadaşlar, kuantum,çekim yasası vs. ile ilgili konularla 4-5 senedir ilgileniyorum. Şunu söylemem gerekiyorki, eğer böyle birşeye ihtiyac duymuşsanız, Seda Hanım olsun başkası olsun,sadece kitaplarla yol almanız mümkün değil. Kitaplar sadece konuya sizi hazırlar ve bu süreçte hızlanmanızı sağlarlar. Ben şahsen bir uzmana gidilmeden önce kitaplar,internet,seminer vb. ile kendinizi eğitmenizi öneririm. Böylece neyin içinde olduğunuzu daha iyi kavrar ve enerjinizi de bu olaylarla uyumlu hale getirirsiniz. Direkt bir uzmana gidince hayal kırıklığı olabilir yoksa,çünkü ne istediğinizi ne alabileceğinizi o an çok iyi göremeyebilir,boşa vakit ve nakit harcamış olabilirsiniz. Konular hakkında bilgi sahibi olmadan giderseniz,gideceğiniz uzman mecburen önce sizi bilgilendirmeye eğitmeye uğraşacaktır. Bunlar da ayrı vakit ve nakit kayıpları :) ŞahseZaten bu konularda gerektiği kadar bilgi edindiğinizde hangi uzmanın sizin daha çok işinize yarayacağını kendiniz biliyor olacaksınız.

Şahsen ben R. Şanal Günseli, Ayten Diba Yılmaz ve Seda Dikeri işin ehilleri insanlar olarak görüyorum. Bu işler populerleştikçe 2 ay kurs alan herkes tarafından yapılmaya başlandı. Elbette onların da çevrelerine çok yararları vardır. İnsan bir noktadan sonra bayrağı teslim etmeli ve kendi öğrendiklerini o veya bu şekilde paylaşmalıdır. Ama ciddi çözemediğiniz kısır döngüleriniz varsa öncelikli olarak Şanal Bey'i ve Seda Hanımı öneririm. Seda hanımın ilişkiler konusunda da tam bir uzmanlığı var. Benim yürüyecek hala yolum var ama sonuna geldiğimi hissediyorum. Bu seansları alırken de maddi durumum iyi değildi. Ben canımı dişime taktım,hayatımı geri alabilmek için.. Üstüme başıma almadım,gezmedim,herşeyden kıstım...sonuç olarak da hayatımı zehir eden birçok şeyi bilinçaltımdan sildirdim...hala acılarım var..hala hayatım rayına tam oturmuş değil...ama 3 sene önceki gibi katlanılamaz değil hiçbirşey benim için..acılarım aylarca sürmüyor. Bu da benim için çok değerli :) Paylaşmak istedim. Sormak istediğiniz birşey olursa da burdayım :)

Sevgiler

öncelikle geç yanıtım için üzgünüm ancak birkaç kez kontrol ettiğimde yanıt gelmemişti pek kimseden ben de daha yazan olmaz diye takip etmedim.Seda hnm eminim ki konunun uzmanı,ben de çok araştırdım ama beni aşar maddi anlamda ki zaten bazı konular tamamen çıkmaza girdi.Değimişcek olumsuz sonuçlar oldu...İlk mesajı yazdığımda umudum vardı.Ancak artık herşey için çok geç.Çok çok teşekkürler.

Selam Seteney. falcılardan sonra burda da mı buluştuk sana cevap yazdığımı farkında değildim falcılarda :)) Canım sorununu bilmiyorum tabiki. Ama özel ilişki durumları ise,nasıl anlatayım...burda zaten değişen sen oluyorsun. Sen değişince senin gerçekliğin de değişiyor çevren de değişiyor. İlla bir ilişkiyi,ya da bir durumu kurtarmak gözüyle bakmamak lazım olaya. hayat devam ediyor,ve aynı durumlarla ama şahıslar değişmiş olarak yine karşılaşabiliyor insan. Kısırdöngülerden bahsediyorum tabiki ben. Belki senin çözmek istediğin kısır döngü değilde,başka birşeydir bilemiyorum. Sormak istediğin birşey olursa özelden de msj atabilirsin yine de :)) iyigeceler

çok çok teşekkürler,biliyorum,kişiyi geliştirici bazı çalışmalar sonucunda hayatında da değişiklik olduğuna dair bilgiler kitapta da vardı,mesajı ilk yazdıım tarihteki sorunumla ilgili çözüm ihtimali kalmadı ancak bundan sonrası için de benzer sorunlar yaşamamak adına araştıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…