- Konu Sahibi hayatdevamedecek
-
Ben de 5 ay önce doğum yaptım 56,7 ye döndüm tekrar eski kiloma. 70 ile doğuma girmiştim. Ben de ynı konu sahibi gibi hesap kitapla besleniyorum. Gözüm doymuyor. Keşke çok zayıf olsam da 3 dürüm yesem falan diye düşünüyorum. Midem alır yani:) hangar gibi.Ben de sizi zevkle okudum.
Sizde Şaşırdığım nokta zayıf denecek bir kilodasınız .ama iştahınız çok fazla neden acaba.
Yani şunu demek istiyorum :diyet yapıp zayıflayan insanların midesi küçülüyor ve eskisi kadar iştahım yok ve eskisi kadar yiyemiyorum diyorlar.
Ama siz de bu olmamış .
Ben de şu anda diyetteyim.amacım vücudumu iştah konusunda terbiye ederek zayıflamak .yoksa yine alırım biliyorum.
Tesekkur ederim.Konu sahibinin yemekle alakalı sorunlarını hallettiğini düşünüyorum. Güncel kilosunu takip bile etmiyor artık ya da eskisi gibi takip etmediği muhakkak. Bence pek çok kadında var bu sorun, bilmiyorum yaratılışla mı alakalı?? Ama kendisi bir zoru başardığı için tebriği hak ediyor benim gözümde
Kisisrl gelisim bolumune niye gelmiyorsun? Ufak tefek kirginliklar, yanlis anlasilmalar her yerde oluyor.Arada ses ver, ozledik seni.Yeniden sahalara dönmüşsün:))
pek sevgili hayatdevamedecek, yeni öğretim yılında sana ve tüm öğrencilerine başarılar diliyorum.
Güzel,akici bir roman okudum sanki.elinize,emeğinize sağlik.31. Agustos. 2018
55.6
Sabah 9' da, eczanede tartildim.
İlginç bir konuymuş. Etkilendim. Hayatınızda mutluluklar1. Mayis. 2019.
56.0
Komsuda, tok karinla.
Herkes kilo almissin diyordu bende kilomu merak etmeye baslamistim.Tam tahmin ettigim gibi cikti.
Yanlış mı yazdın emin olamadım.11. 11. 2019. Pazartesi
Bir sezgisel beslenme macerasinin sonuna geldik.
59.3 ( tok karinla, Wc yok)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?