Bilinçli Mi Yapıyor Sizce?

Bu trip atma degil. Simdiden manipulasyonlarla kafani karistiriyor, omur boyu cekilir mi? Deger vermiyor, onemsemiyor. Onemsese ne yazmis diye okurdu.

Adamın telefon elinde. Sosyal medyaya giriyomuş. Tabi ki görüyo attığı mesajı. Cevap vermek istemiyo demek ki. Boşver yol ver gitsin.

Girdiğinden emin olsam keşke.Son görülmesi de kapalı.

İlk satırlarını açmadan görüyor ve açmıyor olabilir. Çok merak edeceği bir şeyler yazın ama asıl yazacağınız şey alt satırlarda olsun. İlk satırda sadece merak uyandırın. Mesela “Ahmeeeet başıma talih kuşu kondu! Nihayet. Bu kadarı aklıma gelmezdi yaa ” diye başlayıp, çok iyi bir staj ihtimali var vs yazabilirsiniz. Mesajı okuma hızına göre puanını verirsiniz.

Merhaba hayatımda birisi var.Anlayamadığım bir şey var birkaç gündür whatsap a bir mesaj atıyorum iki tık oluyor.İletildi ama görmedi yani.Ve bu mesajdan sonra ,çok sonra, bazen bir gün sonra görüldü oluyor,o zaman cevaplıyor.Ama bir insan hiç whatsappa girmez mi?Son görülmesi açık olmadığı için anlayamıyorum da.Ayrıca sık sık sosyal medyaya giriyor,görüyorum.Whatsapp'a niye girmesin?Bilerek mi bekletiyor acaba mesajlarımı?Normal bir ilişkimiz olsa direkt sorardım, ama şu sıralar biraz karışık aramız.Limoni de diyebiliriz.O yüzden birbirimize hesap soracak gibi aşamalarda değiliz henüz.Sizin fikrinizce niye böyle davranıyor,bu davranış bilinçli yapılan bir davranış mı sizce?
Ben o anki ruh halime bağlı olarak bildirimden okuyorum mesajı. Canım isterse whatsapp girip cevaplıyorum. Zaten son görülme kapalı olursa whatsapp girer sizin mesajı okumaz ama diğer kişilere bakar sizde hala okunmamış görünür. Sizi ciddiye almıyor bence bu adam.

Bu modeller yenimi çıktı bilmiyorum ama tripli erkek bencede uzak durulması gerek.Tamam kadında olduğu zamanda fazlası zarar ama kendini naza çeken adamın hiç gideri yok.Yolun başı herhalde iyi düşünün.

Onun merak edeceği şeyler yaz, sadece nokta koy mesela. O bir anda okuyunca saydır bı güzel . Böylesine böyle tepki güzel olur :) belli ki umursamiyor, uğraşmak istemiyor.

Herkes aynı fikirde çünkü aklın yolu bir. Bilinçli yapıyor tabi. Ya trip atıyor ya da artık önceliği siz değilsiniz. Tripli biriyse zaten tahmin edersiniz ama daha önce böyle değildiyse yol verin bence.

Iphonu varsa mavi tik olmadan da mesajını görüyordur. Ama cevabı geciktiriyo demek ki bilerek.
Iphone olmasina gerek yok her model tlf bu mümkün.mavi tık olmadanda okuyabilir

Ama zaten sonradan mavi tık oluyormuş.demekki umrunda degilsin

Adam sizle ilgilenmiyor . Kendinize biraz saygınız varsa bahaneler uydurmayı bırakın bu adamı silip engelleyin. Ve size hak ettiğiniz değeri veren kaliteli bir adam bulana kadar da Hayatınıza devam edin. Çünkü siz bu oyuncu çakaldan çok daha iyisini hak eden iyi kalpli bir kızsınız.

bilinçli yapılmıştır. bu zamanda insan başkalarıyla konuşurken bile istemsizce bakıyor...

Merhaba hayatımda birisi var.Anlayamadığım bir şey var birkaç gündür whatsap a bir mesaj atıyorum iki tık oluyor.İletildi ama görmedi yani.Ve bu mesajdan sonra ,çok sonra, bazen bir gün sonra görüldü oluyor,o zaman cevaplıyor.Ama bir insan hiç whatsappa girmez mi?Son görülmesi açık olmadığı için anlayamıyorum da.Ayrıca sık sık sosyal medyaya giriyor,görüyorum.Whatsapp'a niye girmesin?Bilerek mi bekletiyor acaba mesajlarımı?Normal bir ilişkimiz olsa direkt sorardım, ama şu sıralar biraz karışık aramız.Limoni de diyebiliriz.O yüzden birbirimize hesap soracak gibi aşamalarda değiliz henüz.Sizin fikrinizce niye böyle davranıyor,bu davranış bilinçli yapılan bir davranış mı sizce?
Sosyal mecralarda aktifse giriyordur bence arada çevrimiçi görebilirsiniz. Bu arada ben de canımı sıkan yada çok sevmediğim insanların mesajlarını öyle tıklamadan bekletiyorum. Ne bileyim yazasım yoksa kalıyor öyle yazasım gelene kadar. İnanır mısınız ne yazdığını merak bile etmiyorum..
O bey de böyle hissediyor olabilir

Canım ne kadar süredir birliktesiniz ve neden aranız limoni o önmli.siz baya haksızsanız egger kıracak birşey yaptıysanz yada büyük bir hatanız olduysa ona göre normal davranısı.ama aranızda bi sorun yokken bile böyleyse sıkıntı.bikere aranda bi sıkıntı yokken o son görülme kapatılamaz eger bi insan kapatıyorsa cevap vermek istemedigi biri var demektir.ve bu sensen eger sıkıntı büyük.bi gözden geçir derim.

Bilerek yapıyor , hiç üstüne düşme.O bir umursamıyorsa sen 10 umursama.Bir de kadınlara taktik yapıyor derler.Herkes taktikçi , soytarı olmuş.

Back
X