Bilinçli olarak mı yapılıyor bu bayanlara?

Trafigin istanbuldan da beter anlayissiz öküz heriflerle sağa sola bakmadan yola atlayan kadinlarla kufurlerin havada ucuştugu bir şehirde araba kullaniyorum.

Malesef ki düzen delisiyim kurallara uyulmadigi zaman cildirip kornaya basıyordumm... Birçok erkekten küfür yedim hatalı olduklarına eminim! Sola dönüşün yasak olduğu kavsaklarda dönüp karşıma çıktılar mesela... ama kimse hataliyim demiyor kardeşim hele de kadinsan daha da üstüne üstüne araba surerler özellikle de trafik kurallarindan bir haber suriye plakalı araçlar!!!

Bir defasında kardeşim trafikte yeşil ışık yanmasına rağmen yolun ortasında bekleyen araca korna çalıyor aradan bir iki saniye geçmeden ne görsün adam elinde silah.... ateş ede ede kardeşimin olduğu yere doğru geliyor kimsin ulan senn diye de bağırıyor bir taraftan şans eseri sağa dönüş boşmuş da ara sokaklardan birine kaçıp kurtuluyor... yani kimin ne yapacağı belli değil ülke texas olmuş herkesin aracinda bir baseball sopasi ya da bir silah

Velhasıl duyduktan sonra bıraktım kim ne hali varsa görsün ben dururum ben sağa geçerim beklerim hep temkinliyim

Anladığım kadarıyla siz ana yoldan düz giderken beyefendi gobekteymis. Eğer durum öyleyse beyfendinin geçiş önceliği var

Erkeklerin kafasında kalıplaşmış bir düşünce var, "kadının şoförlüğünden ne olacak".
Biz kadınlar o kadar dikkatli ve titiziz ki kaza yüzdemiz daha az.
Böyle magandalar yüzünden trafiğe çıkamayan bir sürü bayan var.
Allah onları bildiği gibi yapsın.

Arabayı ben kullanmıyorum. Doğrusu ne bilmem herkes kafasına göre kural mı oluşturuyor anlamıyorum. Her zaman kullandığım göbekte düz yoldan geçenlerin durup öncelik verdiğini görmedim. Yol boşalınca ya da araba uzaktaysa göbekteki araçlar geçiyor. Bazen göbek kalabalıklaşıyor. Bu durumda kornaya basıyorlar. Düz yoldakiler duruyor. Düz yoldaki araç durmadıysa illa geçeceğim diye kazaya sebebiyet verilecek durum oluşturulmamalıdır bana göre. Mesela bizim de öyle oluyor. Öndeki araç boş arada geçiyor. Sıra bize gelince düz yoldaki araç baya yaklaştıysa duruyoruz yola atlamıyoruz. Adam bizim için durursa geçeriz durmazsa geçmeyiz. Bizim buralarda böyle yani. Aslında her bölgeye ışık gerekli. Böylece insanlar kafasına göre iş yapmaz.

Sıkıldım su, "kadıniz diye yapıyorlar" muhabbetinden sanki erkeklere hiç olmuyor böyle şeyler onlar keyf keyf gidiyor. Kadın, erkek fark etmiyor saygisız insan herkese yapıyor ayrıyetten bazı salaklar sol şeritte yavaş gidip dibine girilince "ayyy taciiiz" demiyor mu deliriyorum. Trafikte ben arabanın icine bakıyorum kadin mı erkek mi diye. Erkekler mukemmel sürmesede kadinlardan daha çok çektim kadin gorunce cabuk uzaklaşmaya bakıyorum.

Ben kadın olduğunuz için yapıldığını sanmıyorum. Çünkü o sırada kişi arabanın içine bakmıyor. Genel olarak kadınlarda, erkeklerin özellikle kadınları taciz ettiklerine dair bir düşünce var ama trafikte diş geçiren geçirene. Karşı taraf ne kadar tepkili olursa olsun yola devam etmek lazım. Kimin ne manyaklık yapacağını bilemeyiz.

+1

Sanırım günde 4 saatim trafikte geçiyor
ARTIK 10 yıl oldu sakin olmayı öğrendim
Sadece tepkim kurallara uymayıp beni bayan olduğumu görünce kendini dev aynasında sanıp marifetmiş gibi saçma sapan korna yapan tipler .
YoLUMA bakarım umrumda olmazlar sizde okdar sert korna yapmayın delinin birine rastlarsınız AAllahım korusun...

Uzun korna küfür anlamı içerir trafikte ondan bakmistir. Yol sizinmis anlattiginiza göre haklısınız
Ne kadar haklı olsanızda yolda tartışma için durmayın benden size tavsiye. Kimin neyle gezdiği belli olmayan bir yer Türkiye
Mesela ben lafimi söyleyip kaciyorum

Bayanlara karşı cok tahammülsüzler erkek sürücüler sinir oluyorum bende. Eşimle bazen yolda giderken onde hatali dönüş yapan,gerektigi hizda gitmeyen,kural ihlali yapan biri varsa hemen eşim "kesin bu bayan" diyo,erkek çıktığı da oluyo o zaman çok söyleniyorum ben "siz erkekler hep boylesiniz" diye. Kadın çıkıyor bazen de "ay napsin kadincagiz yeni almıştır ehliyeti öğrenir nolcak"  kadınlara karşı ön yargililar,sanki kendileri çok iyi sürüyor da.

Tvde hergün trafik kazasi gösteriyor hangisi kaç tanesi bayan? Kaç tane bayan sürücü ölümcül kaza yapmış? Bizi begenmezler ama kendileri bizden beter

Haklısınız gerçekten. Ben de sonradan pişman oldum. O an beni görmedi mi görmezden mi geldi bilmiyorum ama o an çok sinirlendim.

Aynen ben de anlamıyorum. Artık eskisi gibi de az değil bayan şoför sayısı. Yine de bayanlar kötü kullanıyor deniyor.

Aynen öyle Allah korusun ya. İyi ki kardeşinize bir şey olmamış. Allah korumuş. Dikkat etmek gerekiyor gerçekten. Kimse kendisinin suçlu olduğunu kabul etmiyor. Elbette aşırı tepki yanlış ama hatalı olduğunu kabul eden bir davranış gösterilse ya da özür dilense olmayacak böyle şeyler. Hatalı olmasına rağmen üste çıkmaya çalışanlar asıl sinir bozanlar.

Aynen anlattığınız gibi öğrendim, biliyorum, uyguluyorum. Bakması gerekirken yola atlayıp geçmeye çalıştı bahsettiğim kişi de. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamam. Yaşarsam da daha sakin olmaya çalışacağım.

Ben de bu yüzden toplu taşıma kullanmak istiyorum çoğu zaman.

Nolur nolmaz hemen koltuğunuzun altında bi levye bulundurun. Varlığı iyi hissettiriyor.

Çok şükür ucuz atlattık aynen bi ufak Özür herşeyi çözer ama malesef insanlardaki ego herseyin üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…