Çok teşekkürler. 17 yaşındayım. Ama çok takıntılı hale getiriyorum bu konuyu artık. Mesela bugun istediğimi yedim şuan kilo alır mıyım deyip duruyorum kendime. Ama üstüne baya bi dans , spor vs yaptım kendimi rahatlatmak için
önceikle ileriki yaşantınızda başarılar diliyorum, Allah yolunuz açık etsin inşallah, şu bir gerçekki hangi diyetisyene sorarsanız sorun hepsi mutlaka kendi öğrendiği yöntem dışındakileri beğenmemektedir, karatay diyeti su ve ksa kaybı yaptırıyor demişsiniz ,bence tam tersi verdiğiniz kilolar yağdan gidiyor ve dikkat ettiğiniz sürecede kilonuzda önemli bhir artış olmuyor yani diyeti bıraksanız bile anıden kılo almıyorsunuz bu kadar uygulayan memnun kalan insanlar var onlarıda gözardı etmeyin bence, tamam canan karatay içhastalıkları uzmanı olabilir ama bence gerçekten bu diyet olayını çok güzel çözmüş eğer kitabınıokuma şansınız olduysa anlattığı herşeyide yapılan testlerle örneklerle anlatmış( neden yemeliliyiz neden yememeliyiz diye)
öncelikle başarılı bir diyetisyen olmanız konusunda başarılarınızı diliyorum.ve canan hoca yada karatay diyeti hakkında dediklerinize katılmadığımı söylemek isterim.karatay diyetini yapmıyorum.ama hocanın çıkmış olduğu bütün tv programlarını izlemiş biri olaraktan :)yorumlarımı iletmek istedim.bu soruyu canan hocaya haber spikerleri de sordu.hocada karbonitratı yasaklamadığı sadece sağlıklı karbonitlar tüketmeleri gerektiğini söyledi.birde millete karbonitrat denilince akla sadece ekmek geliyor galiba ben bunu gördüm.halbuki yediğimiz diğer besinlerde gerekli miktarda var.onları tüketmeye karşı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?