beni 3 ayda enaz 20 kilo zayıflatsan ne güzel diyetisyen olursun sendüğünde şişko gelin olucam ama biraz verebilseydim keşke
neyse inş. çok başarılı bir diyetisyen olursunenazından hastalarına sen ömür boyu diyet yapmak zorundasın yoksahep böyle olursun diyen drlardan olma sakın
1,70 boyunda 110 kiloyum malesef bide tabi insülin direnci var reglide olmuyorum bir ara glukofen kulladım ama ilaç içmeyide sevmediğimden bıraktım yuvarlanıp gidiyorum iştehep diyorum bari şu ilacı iç yok içemiyorum unutuyorum olmuyor
iyi olmuş aslında böyle bir konu açtığınız. doğru bilinen çok yanlış var.
diyet listesi kişiye göre yazılır haklısınız fakat çoğu devlet hastanesi diyetisyeni elindeki fotokopi kağıtta sadece ölçüleri değiştirip diyet hazırlıyor.
iyi olmuş aslında böyle bir konu açtığınız. doğru bilinen çok yanlış var.
diyet listesi kişiye göre yazılır haklısınız fakat çoğu devlet hastanesi diyetisyeni elindeki fotokopi kağıtta sadece ölçüleri değiştirip diyet hazırlıyor.
Ne yazık ki ben de görüyorum mesleğini böyle sorumsuzca yapan diyetisyenler. özel hastane ya da özel klinikleri daha çok öneririm
Merhaba:))
Oncelikle Insallah cok iyi ve basarili bir diyetisyen olursun, bende hemsirelik okuyorum
saglik cok ilgimi ceken bir alan ama malesef konu kilo ve zayiflamak olunca bir turlu basaramiyorum.
Size bir sorum olacakti
Son zamanlarda karbonhydrat'siz diyetler cok vazla yayginlasti itiraf etmeliyim ki bende denedim
ve 7/8 kilo verip geri de aldim tabi bendeki sorun Jojo effect her sene verip vazlasiyla geri aliyorum.
neyse sorum su karbonhydrat ne kadar onemli ve onunla da kilo verilir mi? ve sirf yag ve kilo vermek icin
maximum gunde kac karbonhydrat yemek lazim (vazlasi kesinlikle kilo yapiyor)
cevaplarsaniz cok sevinirim her isin uzamnindan duymak herzaman daha guvenilir.
ben bunu yapanları özelde gördüm. devlettekiler hastalık var mı diye akıp sonra da tavsiye verip, listeler için özelime gelin diyorlar sadece.
merhaba 2 nisandan bu yana 16 kg verdim :) ama artik bunu sabitlemek istiyorum fakat nasil yapacagimi bilmiyorum. yani benim icin kilo vermekten daha zor kilomu sabit tutmak, 1 temmuzdan beri sabitlemeye calissam da 1,9 kg daha verdim sizce nasil bi yol izlemeliyim?
Merhaba bence konu çok iyi olmuş :) Bende bir şey sormak istiyorum.Spordan 2 saat önce 1 yumurta 4 tuzsuz zeytin,1 dilim kepek ekmeği,azıcıkda lor peyniri tüketiyorum bu sizce yeter mi ?Spordan sonra ise 6 kaşık bulgur pilavı (tuzsuz,yağsız) tuketıyorum,2 kaşıkda yoğurt (içine lor peyniri). Sizce bulgur pilavı doğru bir seçim mi ?
Öncelikle, sizin metabolizmanızı vücut kütle indexinizi değerlerinizi bilmeden spordan önce sonra ne yemeniz gerektiği hakkında bilgi veremem. Bu herkes için standart olan bir konu değil. En çok da burda hata yapıyor işte insanımız.
Bulgur pilavı doğru seçimdir diye bir cümle kurmak doğru olmaz bu durumda, çünkü her gün spor yapan bi insansanız, söylediğinize göre her gün bulgur pilavı yiyorsunuz, yani her gün bir öğününüz bulgur pilavı ve yoğurt. Üstelik 6 kaşık. sizce bu dengeli bir beslenme şekli mi ? dediğim gibi, değerlerinizi ve indexinizi bilmediğim için yediklerinizin miktarı hakkında da yorum yapamıyorum.
Benim anladığım kadarıyla ileri düzeyde bir kilo probleminiz var ? Eğer öyle değilse diyetinizi biraz sağlıksız buldum ben
81 kiloydum,10 kilo verdim. Spora başladım 10 kilo verdikden sonra. cuma günü tekrar ölçülerimi aldırıcam. bu arada haklısınız
Azminiz ve başarınız için sizi kutluyorum :) Sporla birlikte vermeniz çok iyi, fakat hızlı kilo vereyim diye kendinizi bu kadar hırpalamayın lütfen. 10 kilo vermişsiniz ve sporu da ekleyerek istediğiniz kiloya ulaşacaksınız. Zaten ileri düzeyde de değilmiş kilo probleminiz. Lütfen sabırlı olun ve almanız gereken besin öğelerini ihmal etmeyin. Kolaylıklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?