bilindik model tabanı yumuşak olan ayakkabı önerir misiniz

Kesinlikle, konuyu okur okumaz aklıma tek gelen ayakkabı bu. Ama alırken dikkat edin her modeli köpük gibi değil. Basınca yumuşacık, ayağın şeklini alan modelleri var, süngerde yürüyorsun gidi. Denesin anneniz, hatta çevrende bu ayakkabıyı kullandıktan sonra asla başkasını kullanmayanlar var. Ben diğer ayakkabıları da kullandım yukarıda bahsedilen ayakkabılardan da çok memnunum. Ama sizin aradığınız(tarif ettiğiniz) skechers M Mdnacrayz
Memory foam grubu

benim annemde topuk dikeni var (topuk dikeni için eczaneye baktık olmadı) parmak ucunda yürüyor rahat ve tabanı yumuşak olan ayakkabı önerirseniz sevinirim

Topuk dikeni için tabanlık kullandı mı?
Dr.Flexer adlı markanın ayakkabıları ortopedik, çok rahat ve oldukça yumuşak tabanlı.

Skecherstan başka ayakkabı yalan kesinlikle. Bizim nikelar adidaslar dolapta öylece duruyor. Yaz kış tek aldığımız marka skechers. 10 numara ayakkabı tavsiye ediyorum.

M Mdnacrayz birsey onermek istiyorum cok rahatlatan..Pamugu guzel saf zeytinyagina batirip tabanimiza koyuyoruz. Uzerine strech film sariyoruz ve onuda bir tulbentle sabitliyoruz. 3-4 gunluk uygulama sonunda oyle rahatlik veriyor ki. Bende cok ise yaramisti insallah sizede sifa olur.
çok sağolun deneyelim bunuda

Kesinlikle, konuyu okur okumaz aklıma tek gelen ayakkabı bu. Ama alırken dikkat edin her modeli köpük gibi değil. Basınca yumuşacık, ayağın şeklini alan modelleri var, süngerde yürüyorsun gidi. Denesin anneniz, hatta çevrende bu ayakkabıyı kullandıktan sonra asla başkasını kullanmayanlar var. Ben diğer ayakkabıları da kullandım yukarıda bahsedilen ayakkabılardan da çok memnunum. Ama sizin aradığınız(tarif ettiğiniz) skechers M Mdnacrayz
çok sağolun onada bakalım muhakkak

benim annemde topuk dikeni var (topuk dikeni için eczaneye baktık olmadı) parmak ucunda yürüyor rahat ve tabanı yumuşak olan ayakkabı önerirseniz sevinirim

yazıldımı görmedim biz anneme shearks aldık doğru yazamadım galiba:) onların bazı ayakkabılarının tabanı çok yumuşak ve çok rahat etti.
birde bulaşık süngerini kesip koyabilir uygun ayakkabı bulana kadar.

Back
X