Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memory foam grubuKesinlikle, konuyu okur okumaz aklıma tek gelen ayakkabı bu. Ama alırken dikkat edin her modeli köpük gibi değil. Basınca yumuşacık, ayağın şeklini alan modelleri var, süngerde yürüyorsun gidi. Denesin anneniz, hatta çevrende bu ayakkabıyı kullandıktan sonra asla başkasını kullanmayanlar var. Ben diğer ayakkabıları da kullandım yukarıda bahsedilen ayakkabılardan da çok memnunum. Ama sizin aradığınız(tarif ettiğiniz) skechers M Mdnacrayz
YaaaDeichmannda skechers ayakkabi tabanından yaklaşık 15 tl ye satılıyor memory foam adinda
Evet aklıma o an gelmedi, memory foamMemory foam grubu
benim annemde topuk dikeni var (topuk dikeni için eczaneye baktık olmadı) parmak ucunda yürüyor rahat ve tabanı yumuşak olan ayakkabı önerirseniz sevinirim
çok sağolun deneyelim bunuda
çok sağolun onada bakalım muhakkakKesinlikle, konuyu okur okumaz aklıma tek gelen ayakkabı bu. Ama alırken dikkat edin her modeli köpük gibi değil. Basınca yumuşacık, ayağın şeklini alan modelleri var, süngerde yürüyorsun gidi. Denesin anneniz, hatta çevrende bu ayakkabıyı kullandıktan sonra asla başkasını kullanmayanlar var. Ben diğer ayakkabıları da kullandım yukarıda bahsedilen ayakkabılardan da çok memnunum. Ama sizin aradığınız(tarif ettiğiniz) skechers M Mdnacrayz
çok sağolun ne güzel işiniz var maşaallahBir hostes olarak ya skechers ya da aerosoles. Ikisi de yumuşak taban ve çok rahat edebileceği tur. Ilki spor ikincisi klasik modeller..
deneyelim en azından belki rahatlarN..e airmax çok rahattır ama topuk dikeni her türlü rahatsız eder.
kullanmadı ama onu da araştıralım sağolunTopuk dikeni için tabanlık kullandı mı?
Dr.Flexer adlı markanın ayakkabıları ortopedik, çok rahat ve oldukça yumuşak tabanlı.
benim annemde topuk dikeni var (topuk dikeni için eczaneye baktık olmadı) parmak ucunda yürüyor rahat ve tabanı yumuşak olan ayakkabı önerirseniz sevinirim
çok sağolun teşekkür ederimSkecherstan başka ayakkabı yalan kesinlikle. Bizim nikelar adidaslar dolapta öylece duruyor. Yaz kış tek aldığımız marka skechers. 10 numara ayakkabı tavsiye ediyorum.