Merhaba. Önceki konularımı hatırlayacaklarınız olacaktır. 2 senelik ilişkim ailesi yüzünden bitti ve akrabalarından vs. hakaret mesajları almamın üzerine sinirle ex kişisini hem öfkeden hem de göz dağı vermek amacıyla işten attırdım. (Bu kısım etik değil farkındayım ama hakaretlere dayanamadım.)
Geçenlerde bilmediğim bir numaradan (onu ve ailesini engellemiştim) "sen x'i (eski sevgilimin adı) sahipsiz sanma. Annenin babanın yanına geliyoruz, attığın mesajlarla." diye bir mesaj aldım. Ki ben kimseye hakaret etmedim. Asıl karşı tarafın hakaretleri mevcut bende. Ekran görüntüsü alıp engelledim. Aileme söyledim, ailem ise "gelemez kimse, gelip de ne diyecekler basit bir sevgili kavgası, ayrıldınız bitti." dedi, pek üzerinde durmadı. Ben bu mesajı aldığımdan beri pek iyi değilim. Sol elimde titreme başladı, psikosomatik olabilir diye düşünüyorum. Ailemin bu kadar umursamaması da ailevi diğer problemlerimizin çoğalması sanırım... Her şeye rağmen ekran görüntüsü elimde ama ailem herhangi bir aksiyon alırsam arkamda durmaz hatta karşıyı haklı bulur (sen de onu işten attırdın ne bekliyordun diyerek.) eminim.
Sizce ne yapabilirim, ne yapmalıyım? Sol elimdeki titreme de beni yeterince korkutup üzüyor. Desteklerinize ihtiyacım var.