• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biliyorum bana kızanlar olacaktır

bakanz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
23
6
1
29
Yaklaşık 3 aydır bebek deniyoruz, evet sadece 3 ay olabilir ama her regl olduğumda inanılmaz üzülüyorum sonra teslimiyete geçiyorum Rabbim ne zaman isterse o zaman olur diyorum. Bu ara çok evham yapmaya başladım ovulasyon takibini yapıyorum çatladığı güne kadar da değerlendiriyoruz, neden tutmuyor anlamıyorum hastaneye gidelim mi eşimi de huzursuz etmek istemiyorum

Yaklaşık 3 aydır bebek deniyoruz, evet sadece 3 ay olabilir ama her regl olduğumda inanılmaz üzülüyorum sonra teslimiyete geçiyorum Rabbim ne zaman isterse o zaman olur diyorum. Bu ara çok evham yapmaya başladım ovulasyon takibini yapıyorum çatladığı güne kadar da değerlendiriyoruz, neden tutmuyor anlamıyorum hastaneye gidelim mi eşimi de huzursuz etmek istemiyorum
3 ayda deneyin ilk 6 ay doktora pek gerek yok yaşınız kaç bu arada belirli bir hastalık var mı

Eşiniz neden huzursuz olacak ki? Sizin kadar istekli değilse biraz daha düşünün derim.

3 ayda deneyin ilk 6 ay doktora pek gerek yok yaşınız kaç bu arada belirli bir hastalık var mı
Benim yaşım 29 eşim 33. Genel muayene oldum zaten kontrollü hamilelik istiyordum çünkü vitamin değerleri yumurtalıklarım vs baktı sıkıntı yokmuş çok şükür. Sadece d vitaminim çok düşük çıktı ona da takviye başladım zaten

Benim yaşım 29 eşim 33. Genel muayene oldum zaten kontrollü hamilelik istiyordum çünkü vitamin değerleri yumurtalıklarım vs baktı sıkıntı yokmuş çok şükür. Sadece d vitaminim çok düşük çıktı ona da takviye başladım zaten
3 aycık daha bekleyin derim canım hayırlısı olsun inşallah bizi de haberdar edin

3 ay doktor kontrolü için çok erken. Birde şu bir gerçek kafaya taktıkça stres yaptıkça olmuyor net. Hiçbir sorun görünmezken 2 yılda gebelik oldu. Her ay test her ay kan. 2.gebeliğim ise 2 ayda oldu çünkü salmıştım. Min 6 ay sonra genel kontrol 1 yıl sonra ileri tetkik.

Bizde 3 aydır deniyoruz. Seni anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz. Doktor bana 1 sene deneyin dedi. Bendede sorun yok herşey normal çıktı. Rabbim ne zaman nasip edecekse ozaman olur diyorum bende artık.
Bu ayda olmazsa ovulasyon testini bırakacam yapmicam salacam sizin anlayacağınız. Çok stres oluyorum yoksa üzülüyorum bide. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıkla nasip etsin rabbim ❤️ 🙏🏼

Bizde 3 aydır deniyoruz. Seni anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz. Doktor bana 1 sene deneyin dedi. Bendede sorun yok herşey normal çıktı. Rabbim ne zaman nasip edecekse ozaman olur diyorum bende artık.
Bu ayda olmazsa ovulasyon testini bırakacam yapmicam salacam sizin anlayacağınız. Çok stres oluyorum yoksa üzülüyorum bide. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıkla nasip etsin rabbim ❤️ 🙏🏼
Allah bekleyen herkese nasip etsin inşaAllah yazalım birbirimize müjdeyi🌸 Ben de 3 ay daha sabredicem bakalım

3 ay doktor kontrolü için çok erken. Birde şu bir gerçek kafaya taktıkça stres yaptıkça olmuyor net. Hiçbir sorun görünmezken 2 yılda gebelik oldu. Her ay test her ay kan. 2.gebeliğim ise 2 ayda oldu çünkü salmıştım. Min 6 ay sonra genel kontrol 1 yıl sonra ileri tetkik.
Allah bağışlasın yavruları :) Bakalım 3 ay içinde olur inşaAllah gerek kalmaz tetkiklere. Ben çok araştırıp okuyorum bir de hani çatlamanın olduğundan da emin oluyorum ona rağmen tutmayınca ister istemez kafada kuruyorum.

Bizde evliliğimizin başından itibaren istiyoruz, eşimin ailesinde kısırlık problemi olduğu için ve eşim radyasyonu yüksek bir yerde çalıştığı için kendisi gitti. Ben de aynı şekilde gittim. 5 aylık evliyken kontrollerimiz yapıldı. İkimizde de problem yok görünüyor ama 1.5 senedir bizimde olmadı. Bu aydan sonrs artık yumurta çatlatma tedavisi göreceğim.

Bizde evliliğimizin başından itibaren istiyoruz, eşimin ailesinde kısırlık problemi olduğu için ve eşim radyasyonu yüksek bir yerde çalıştığı için kendisi gitti. Ben de aynı şekilde gittim. 5 aylık evliyken kontrollerimiz yapıldı. İkimizde de problem yok görünüyor ama 1.5 senedir bizimde olmadı. Bu aydan sonrs artık yumurta çatlatma tedavisi göreceğim.
Bütün sürecinizde Rabbim kolaylık versin ve bir an önce doldursun kucağınızı sağlıkla inşAllah. Zaten hepimiz zaman zaman böyle üzülüp çoğu zaman da teslim oluyoruz. Allah sabrımızı bebişlerimizle taçlandırsın inşAllah 🌸

Merhaba öncelikle ilk ayda genelde gebelik ihtimali %20 sonraki Ay dahada yükseliyor yani 1 yıla kadar %80 90'bulduğu için Doktorlar 1 yıl öncesinden pek ilgilenmiyor 1 yıla kadar müddet veriyor.Sıtresten uzak durun regl dönemleriniz düzenliyse Yumurtlama zamanlarınızı biliyorsanız öyle deneyin birde.🤍

Merhaba çok çok erken endişe edip kendinizi üzmüşsünüz sağlık durumunuz nedir rahatsızlık var mı daha bir çok şey olabilir hepsini zamanla öğrenirsiniz bence stres yapmayın bir sene bekleyin ondan sonra araştırın

Merhaba öncelikle ilk ayda genelde gebelik ihtimali %20 sonraki Ay dahada yükseliyor yani 1 yıla kadar %80 90'bulduğu için Doktorlar 1 yıl öncesinden pek ilgilenmiyor 1 yıla kadar müddet veriyor.Sıtresten uzak durun regl dönemleriniz düzenliyse Yumurtlama zamanlarınızı biliyorsanız öyle deneyin birde.🤍
Evet biliyorum, takibini de yapıyorum çatlamanın olduğunu da anlıyorum öyle de değerlendiriyorum ama işte regl olunca hissettiğim hayal kırıklığı çok fazla, sonra saçmaladığımı nasip olduğunu söylüyorum kendime ama burada da o kadar şey okuyorum ki acaba bi sıkıntı var mı diye kuruyorum bu defa

Allah öncelikle sabır versin bizde 1.5 senedir deniyoruz görünürde hiçbir problem yok bu süreçte 4 kere çatlatma iğnesi bir kere aşılama denedik bir an önce olsun umuduyla. Ama en doğru zamanı rabbim biliyor vardır bir hayır diyoruz şimdi. En etkili durum stres olmadıkça insan kafaya takıp daha çok stres oluyor ve öyleliklede gebelik elde edemiyoruz en doğrusu akışına bırakmak. Bu kadar rahatlama sebebimde çevremde senelerdir hiçbir sorun yokken hamile kalamayan bir sürü kadın vardı şimdi hepsi ya hamileler ya da bebeklerini kucaklarına aldılar🌸 allah bizede sabır versin ve en hayırlı zamanda bebeklerimizi bize nasip etsin

Back
X