• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biliyorum bana kızanlar olacaktır

Evet biliyorum, takibini de yapıyorum çatlamanın olduğunu da anlıyorum öyle de değerlendiriyorum ama işte regl olunca hissettiğim hayal kırıklığı çok fazla, sonra saçmaladığımı nasip olduğunu söylüyorum kendime ama burada da o kadar şey okuyorum ki acaba bi sıkıntı var mı diye kuruyorum bu defa
Anlıyorum sizi aynı şeyleri bende yaşadım ve hâla yaşıyorum.İlk gebelik oluştu, ama kaybettim.Şuan tekrardan çocuk isteyeli 5 ay oldu deniyoruz tık yok.Stresten düzenli olan adetlerim gecikmeye başladı 😐

Allah bağışlasın yavruları :) Bakalım 3 ay içinde olur inşaAllah gerek kalmaz tetkiklere. Ben çok araştırıp okuyorum bir de hani çatlamanın olduğundan da emin oluyorum ona rağmen tutmayınca ister istemez kafada kuruyorum.
Amin 🙏🏻 yani en iyi şartlarda bile denk getirseniz de gebelik oluşma ihtimali %25 boşuna her bebek mucize değil 🙂 Allah sağlıkla nasip etsin vakti var gerçekten. Değişik şekilde öğrendim ben bunu. Çok dualar ettim eşimin doğum gününde vermek istiyorum haberi diye oldu ama kimyasal oldu dg öğrendik. Sonra kendi doğum günümde bu haberi almak istedim dualar ettim rabbim verdi ama dış gebelik oldu. Sonra dedim ki Allahım sen görüyosun duyuyosun hayırlısıyla hayırlı zamanda nasip et. Oğlum ve kızım oldu 1.5 yıl arayla ikisinin doğum tarihleri eşimle yıl dönümümüzün tarihine denk geldi. 😀

Back