off püsküütüm gece gece bir şeyleri düğümledin boğazıma...
hiç evcil hayvanım olmadı, ama her zaman onların gözlerindeki insaniyeti farkettim...
onlarla yaşamak ne büyük şans, ne güzel şey...
bazen yokluğu düşünmek, varlığın değerini anlamak için en güzel yöntem...
sen de bunu yapmışsın,
iyi ki de yapmışsın...
iyi ki bana yokluğun ne sonuçlar açabileceğini hatırlamışsın...
teşekkürler sultanım a.s.
Püsküütüm sen ne yaptın allah aşkına.. Gözümüzde yaşımız kalmadı, şimdide namın yazdıklarını okudum da meğer hepimizin içinde saklı bir acımız varmış...Dışa çıkarttığın ruhlarını canlandırdığın için teşekkür ediyorum arkadaşım... Ben gelir gider okurum bu konuyu kimbilir kaç kez....
SAĞLIĞIM GEREĞİ VE OĞLUM ALP'İN ALERJİLERİ YÜZÜNDEN TÜYLÜ HİÇ BİR HAYVAN EVE ALAMIYORUM MALESEFNamcım..
Tarzan ve sonra Flor ve sonra da Mikrop..
Her biriyle de veda anları yaşamışsınız.. Doğanın buyurduğu gibi..
Ve onca acıya karşın üç kez yaşamınıza dahil etmişsiniz.. Sonra da bir daha bu işi yapmama kararı almışsınız..
Oysa satırlarında gerek Tarzan'dan, gerek Flor'dan ve gerekse Mikrop'tan bahsederken, birlikte ne kadar keyifli günler sürdüğünüzü de yazmışsın...
Sadece keyif de değil elbette; sadakat, güven, hesapsız sevgi, aidiyet duygusu..
İşte bende, köpeklerin verdiği yaşama (çünkü bunu sadece köpeklerin sunduğundan eminim) öyle bir bağımlılık var ki... ölüme rağmen... bir gün öleceklerini, doğa gereği bizden daha kısa yaşamlara (belki bu, onların iyiliklerinin ödülüdür) sahip olmalarına rağmen... onları hayatımda tutmaya kararlıyım...
Ta ki ben abbas yolcu olana kadar.. Hayatın bütün kötülüklerinin filtresi onlar..
Hep diyorum ya.. İyi ki varlar.. Ölmelerine rağmen..
Belki sen de yeniden...? Kim bilir...
püsküütçüğüm içindeki korkuyu hüzünü ve ruhunun güzelliklerini okadar çok güzel dışa vurmuşunki ağlamamak içten değildi:a015:
allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.
senide pamuğundan ayırmaz inşallah:Saruboceq:
Püsküütüm sen ne yaptın allah aşkına.. Gözümüzde yaşımız kalmadı, şimdide namın yazdıklarını okudum da meğer hepimizin içinde saklı bir acımız varmış...Dışa çıkarttığın ruhlarını canlandırdığın için teşekkür ediyorum arkadaşım... Ben gelir gider okurum bu konuyu kimbilir kaç kez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?