Okuyunca çok kötü oluyorum bu yazıyı.
Püsküütcüm harika yazmışsın yüreğindekileri.
Bugüne kadar çok yaşadım bahsettiğin duyguyu.Ama düşünmemek için kafamdan atıyorum çoğu zaman.Canım ölümü düşününce çok acıyor çünkü.
Bugüne kadar çok kayıp verdiğim içindir belki bilemiyorum.
Fazla saçmalamadan susuyorum.
Bulut,Makbuş ve tüm minikler uzun ve çok sağlıklı ömürler yaşar inşallah.
Ne kadar derin duygularla yazılmış bir yazı.... İnsan bunu okuyup da duygulanmıyorsa ne denir?
Küçük yaşımdan beri hayvanlarla büyüdüm.. Hayvanları çok seven bir anne babamın olması büyük bir şanstı benim için.... Kaç tane kedimiz öldü, en son benim kedimi çocuklar saçma ile vurdular, iki gün can çekişti sonra kaybettik.... Çok etkiledi beni... Ondan sonra kedi filan beslemedik.... Köpeğimiz Tommy i de zehirlediler bahçemizdeki meyveleri çalmak için.... Bir hafta yoğun bakımda kaldı... Sonra onu da kaybettik... Babamlar bir daha köpek falan almadılar bslemek için, çok etkilendiler.... Hala bir muhabbet kuşları var onunla idare ediyorlar...
Ben çok seviyorum hayvanları ve besleyince çok bağlanıyorum... Eşim de çok seviyor hele kedilere bayılıyoruz... Ama ben beslemeye korkuyorum.... Öldüklerinde çok etkileniyorum çünkü... Zaten eşimde çok duygusal insan .... Ölünce ne yaparız diye korkuyoruz hayvan beslemeye... Evlat acısı gibi çok zor...
Allah Bulut a ve diğer hayvanlara uzun ömür verir inşallah...
Bir An Tereddüt Ettim.....Allah sevdiklerimizden Ayrımasın bizi..
Fena etkilendim...İnşallah çok çok uzun ömrü olur...Yavrum o da resme karşı yatmış ya :çok üzgünüm:
Yazamıyorum birşey, o kadar dokunaklı yazmışsınız ki...
pamuk ipliğine bağlı hayatlar derler ya bizimki de işte bir tasmaya bağlı hayat gibi..
Ah bu cümle!
Beni can evimden vurur..
Ben de sekiz senedir bir tasmayla bağlandım hayata.. Ötesi mor.. Ötesi yok..
Bugün, benim için de koklayın, o tasmanın ucundaki hayatı..
Püsküüt! Salya sümük ağlaya ağlaya okudum yazını! Muhteşemsin canım benim.
Estağfurullah.. Yüreğimde eğer bir parça muhteşemlik taşıyorsam, bu sadece köpeklerimin sayesindedir.. Muhteşem olan onlar..
Bulut'a söyleyeyim de gözyaşlarından yalasın.. yerimseniben
Püsküütüm, Bulut seni gözyaşlarından yaladığında :asigim: bir daha ağlamazsan, ben de yorgun değilim. yerimseniben
Cevap veriyorum: Sen "yorgun" sun..
Bunu okudukça ağlıyodum şimdi daha çok ağlıyorum...Paris ölür diye çok korkuyorum.Off Offf(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?