Amin canım.. AMİNgözlerim dolu dolu okuudm püsküütüm Allahım kimseyi sevdiklerinden ayırmasın
Korkunun ecele faydası yok derler ya..ağlamaktan perişan oldum. bende 2 sene önce sevgili kedim çakimi kaybetmiştim. tekrar bana o duyguları yaşattın. şimdi 2 yaşında başka bir kedim var. bende onu yine çakim gibi kaybetmekten çok korkuyorum.
İnşallah neslishcim.. Sağlıklı ve uzun süre hep birlikte olalım meleklerimizle..
Allah Oscar'a uzun ömürler versin..
...ve o nefes alamama var ya.
Ne zaman Sarp'ımın fotoğraflarına baksam.. ne zaman Bulut'umla ölüm oyunu oynasam, kaburgalarımı kanırtarak açmak istiyorum.. Sanki kapanıyorlar da.. ciğerim küçülüyor..
Bu duyguyu sadece bilenler bilir.. tarifi zor.
teşekkür ederim canım yürekten dileğin için..
o duyguyu en iyi bilenlerdenim ben,yıllar önce kaybettiğim,ölüsünü bile bulamadığım oğlum içimde hiç geçmeyen derin bir yaradır hala..belki de bu yüzden bu kadar çok etkilendim Sarp'ı anlattığın yazıdan..senin de yaran çok derin biliyorum ama şükredecek bir tesellin var bence,en azından yanında öldü Sarp,bir mezarı var ve yattığı yeri biliyorsun.ben 6 yıl önce kaybolan meleğimin hayyatta olup olmadığını bile bilmiyorum,yaşıyor olması ihtimali yok gibi bişey,ölüsünü bile bulmaya razıydım ama olmadı,ne yaptıysam bulamadım..hala aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum.hayatımın ilk büyük acısını böyle yaşadım ben de..
tarifi zor gerçekten....çok zor...
Çok acı bir tecrübe yaşamışsın gerçekten..
Dilerim, hayatının "ilk" büyük acısı "tek" olsun..
Mezarlarla sorunum var benim.. Sarp'ımın mezarına gidemediğim gibi, ne anneminkine ne de babamınkine gidebiliyorum.. Onlar, orada, o bir karış toprağın altında yatarken ben ayakta mı duracağım? Nefes alarak hem de.. Peh..
Meleğin, şimdi gökyüzünde belki de Sarp'la oynuyordur.. Öyle olmalı.. gamyoncuiremsu
Bulut...
Çok güzel bir varlık olduğunu hisettim çooook uzaklarda bile olsam... Ne kadar da asil duruyorsun...
Umarım sahibinle birlikte bir çok yeni güne, birlikte açarsınız gözlerinizi...
Umarım onun için, her gün daha fazla mücadele edersin.
Çünkü sevilenlerin boşluğu asla dolmuyor...:a015:
offff ...yüreğim dağlandı inanki..annen ,baban ve Sarp....Allahım sana sabırlar versin..çok ama çok acı...
senin sınavların çok daha kötüymüş,başka büyük acılar yaşama inşallah...bunca kayıbının ardından Bulut nasıl bir tesellidir sana çok iyi anlayabiliyorum..allah yitirdiklerinin ömrünü ona versin inşallah..
keşke sihirli birer değneğimiz olsa da meleklerimizin sonsuza kadar bizimle yaşamasını sağlayabilsek..
....Bir varlığın daha bir farkına varabilmek için bir vicdan azabı gerekebiliyor bazen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?