bilkent şehir hastanesi, SSVD süreci

Hayırlı olsun öncelikle bebeğinizi sağlıkla, huzurla büyütürsünüz inşallah. Ben de Bilkent şehir hastanesine gidiyorum ve doğumu orada yapacak gibi gözüküyorum. Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim acaba özelde mi yapmalıyım diye sürekli düşündüğüm bir aşamada bir nebze de olsa yardımcı oldu. Benim özelde yapmalı mıyım düşünmemdeki tek sebep devlette açılma olmasa bile normal doğum için uzun süre bekletmeleri. Bu açıkçası biraz korkutuyor beni. Sezaryene almamakta diretiyorlar diye biliyorum.

benim önceki sezaryen olduğu için sezaryene alın dediğim an aldılar.

iyi yanı şu oldu, bebeğimin 1 gün yoğun bakımda kalması gerekti, herhangi bi özelde yoğun bakım olmasa ayrılacaktık mecburen...

bir de gerçekten hastanede herkes gayet ilgili, odalar, tuvalet banyolar, düğmeye basınca gelen hemşireler, yani böyle olunca ufak tefek şeyler de gözüme hiç gelmedi.

suratsız insanlar olabilir, vardı da, ama ailemizde bile var yani, bundan kaçış yok........

Çok şükür hem siz hem bebeginiz saglikliymis ben de nöbetteki doktorun sezaryende israrci olmasından çekiniyorum açıkçası. Arada 4,5 sene olmuş olacak ama keşke size denk gelen doktor gibi riski göze alabilse.doktorun adını hatirliyor musunuz acaba?

Ben sezaryende karar kilsam da doğumu bilkentte yapmayı istiyorum. Ssvd'de ısrar konusunda da haklısınız. Bence kimseyi o denli vebal altında bırakmamak lazım. Ben de başlangıçta ilçe hastanesinde sezaryen olayim diyordum ama yoğun bakım süreci vs olursa zaten buyuk bir hastaneye sevk edecekler dusuncesiyle bilkentte karar kıldım. Takio ettigim diğer forumdaki arkadaş da sezaryen olmuş. Nöbetçi doktor kesinlikle yapmam diyerek almışlar sezsryene. Olumlu bir ssvd hikâyesi duyamadım hiç bilkentte alakalı. Vazgeçsem mi diye düşünüyorum.

yaptırdıkları varmış ama sayısı 3 5 dedi doktorlar, yani nispeten az. her şey çok yolunda giderse olur gibi. bende yolunda gitmedi mesela maalesef. o durumda ebe gelip sancıyı hafifletecek, ya da beni o durumdan kurtaracak bi aksiyon almadı, özelde belki böyle bir fark olur, özel ebe bu durumda alternatif üretmeye çalışır filan.
ben vazgeçmedim çünkü seyri görmek istedim, açılma devam etseydi doktor destekleyecek gibiydi.

mesela asistan doktorlar eski sezaryen yeri inceliyor dedikçe uzman doktor normal hastalarda da rahimde incelme olur, bir şey olmaz deyip beni destekliyordu.

böyle şeyler.
hızlı ve kolay ilerleyen bi doğumunuz olur inşallah

Haklısınız. Refakatçi olayı nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…