bilmeden 2. kadın olmak

ben de henüz evlenmeden görüştüğüm bi kişi vardı,ondan bi sebeple ayrıldıktan bi sene sonra buşahsın meğer evli olduğunu öğrenmiştim..ayrılmıştık zaten ama öfkeden deliye dönmüştüm..hayvanoğlu hayvan işte..ya eşi duysaydı..benim bilerek yaptığımı düşünseydi..allah korumuş...seninki evli değil söyleyebilirsin..evlenmez bu denyoyla iyilik yapmış olursun..

Başlığı okuyunca evli biriyle birliktesiniz sandım.

Durmayin hic kiza soylemekle uğraşmayın
O karaktersiz adama bu durumdan haberdar oldugunuzu söyleyin tekmeyi basin.
Havalara bak iki kizi birlikte idare ediyor

Yuh nasıl evli ya? Daha neler görcez.

Başlığı okuyunca evli biriyle birliktesiniz sandım.

Durmayin hic kiza soylemekle uğraşmayın
O karaktersiz adama bu durumdan haberdar oldugunuzu söyleyin tekmeyi basin.
Havalara bak iki kizi birlikte idare ediyor

Başlık benim hatam sanırım. Ben daha iki tarafada birşey demedim ya böyle korku mu desem ne desem birşey var off

Bilerek yada istem disi. Sukurki ogrendim diye biliyosun. Asla tereddt etme, o kiza herseyi anlat.

Mahvet parcala saldir.
Asla sessizce bi koseye cekilme o kizinda bunu bilmeye ve o herifinse bi ders almaya ihtoyaci var.

Valla evliymis.ben hickimseye anlatmamistim,kahve falan icmistik,bi defa yemek ismarladi,cokca da mesajlastik,bir kisiye soylesem belki ogrenirdim,ayrildiktan sonra ogrendim,coook sonra..oyle pis okuz...hala ariyodu beni de acmiyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…