- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi puccaandgaru
-
ama diğer kızdan nasıl haberi olmuyor ben anlamadım...o kadar uzun ilişkiyse o kızla,bunu aile biliyordur,akrabası da...
Geçmiş olsun ne denebilir doğrusunu yapmışsınız siz.valla benim 9 yıllık sevgilim beni aldattığını ve aldattığı kişininde beni bildiğini öğrendiğim o an ayrıldım.aileme ve onun ailesine de söyledim.beni aldattığını onun arkları biliyormuş. tek kelime etmedim.annesi hakkını helal et dedi. Allah'a havale ettim bundan sonra kendi düşünsün dedim.kesinlikle bir daha o insanla muhattap olmadım.
sen erkenden ogrenmişsin şanslısın yani
ben yaklaşık 1 yıl sonra ögrenmiştim. meger sevgilim dedigim adamın 5 yıllık ilişkisi varmıs ve ben de 1 yıla yakın sevgililik dönemi yaşadım o ayıyla. sonra naptım tabi ki susmadım kızı buldum her şeyi anlattım, ispat ettim..içimi rahatlattım. ha noldu kızla yeniden barışıp evlendilerama sonradan olmadı boşanmışlar
Kıza söylediğinde de bişey değişmeyebilir. Başıma gelen olay şeref yoksunu kişiyle görüşmeye başladık benle görüşürken 5 yıllık sevgilisiyle nişanlanmış (ben sormuştum x kişisiyle noldu? Devam ediyor musunuz hala diye? Yok uzun zaman oldu ayrılalı demişti ne yazıkki yalanmış) farklı şehirlerde olduğumuz için ben bunu 6 ay sonra falan farledebildim bi numara uzun uzun sürekli arıyor sözde alacaklısıymış... Ben numarayı aradığımda kızın nişanlısı olduğunu öğreniyorum siz kimsiniz dediğinde bende 1 ay içinde evleneceği kişiyim diyorum ama erkek şeref yoksunu yani kızda gurursuz benim gözümde sonradan evlenmişler... Bu kişiyle görüştüğümü bilmeyen yoktu ailesi arkadaşları... Anlayacağın adama ne söyleyeceksen söyle dön arkanı git... Değmeyecek mahlukatlar çünkü
Konunu okuyunca ogünkü gibi sinirlerim kalktı
Kıza akraban vasıtasıyla ulaşabilirsin.
Akraban kız buluşun o ayıyıda yarım saat sonrasına çağır.
O arada abisinin arkadaşınıda postala kızla başbaşa kal.
Dayak falan yemeyim :)
Ayı gelincede herşeyi anlat ve çekil.
ben olsam ne mi yapardim
o kizada, abisinide bilmiyorum baska gerekli kisiler kim
hepsine durumu anlatan bir mesaj gonderirdim, bu kisi boyle birsey iste yeni haberim oldu bu durumdan ve hemen tum baglantimi kesiyorum bu seref eksikligi olan insan diyee
Allah iyi insanlar cikarsin karsimiza
Iyiki ögrenmisin ya adiye bak senkesinlikle sessiz ve asil olarak ayrılmazdım. Cadı yüzümü gösterirdim, işede sevgilisine, bana attığı Mesajları göstererek baslardım. Sonra bi hediye paketine hıyar sarar, ilk sevgililik hediyemiz diyerek verirdim eline. İcinede "Gül' e Gül verilmez ama hıyara hıyar verilir. Kullandığın oksijenin Hakk'ını ver ve bidahakine bu kadar aptal olma, bys" yazardım
Münasebetini kesmeden önce güzel bir olay çıkar bence, bi rezil olsun o karaktersiz şahıs..
Rabbim ahlarımı biliyor elbet hesabını birgün vereceklerO nasıl bir aileymiş yazıklar olsun.
iyice düşünüp bir plan yapmak lazım tabiRezil etmek isterken rezil olmayalım
benzer bir durum yaşamıştım yıllar önce. bir çocukla beraberdim ama bir tuhaflık vardı. çokta önemsemediğimden araştırmamıştım ama üst üste tesadüflerle olayı bir çözdümki üçüncüymüşüm:) (tek gecelikleri saymazsak) bu herifin bir nişanlısı varmış düğünüe 5 ay varmış sonra bir sevgilisi varmış sevgilisi nişanlısını biliyormuş nişanlısı sevgilisini bilmiyormuş ben hiçbirini bilmiyormuşum. meğer herif harem kurmuş. ben ilk olarak sevgilisine ulaştım, sevgilisi herifin nişanlısı olduğunu üstüne birde kendisiyle birlikte olduğunu anlattı çünkü herifin onu benimle aldattığını düşündüğünden sinirlendi (nişanlıyı saymıyor yani). bende nişanlıya ulaştım her şeyi anlattım. sonuç; bu herif beni arayıp o kadın iftira atıyor ben sadece seni seviyorum dedi:) evet gerçekten hala inkar etti. nişanlısıyla evlendi. sevgilisi olan kadına ne oldu bilmiyorum.
sizin konunuza bunu niye yazdığıma gelirsem, bu herif kesin inkar edecek aman sakın inanmayın. sevgilisine durumu yinede anlatın büyük ihtimal yalanlarıyla onu ikna edecek kızda affedecek ama siz yinede anlatın. sorumluluk sizden gitsin.
o kıza sert yorum yapmayacağım. babasız büyümüş. hayatı boyunca maddi zorluklar ve başarı burslarıyla yatılı okumuş. sevgiye açmış bulunca bırakamamış. ama kariyer sahibi ayağı sağlam yere basan biriydi istese ayrılırdı. benimle dertleşti biraz. daha önce bir kürtaj geçirmiş üniversite yıllarında. 6 yıldır beraberlermiş. kısaca her şeyinin ilki bu herifmiş. ağladı biraz. sonra bidaha hiç aramadı beni. sonra evlendiklerini öğrendim. sevgiliside birkaç kere tek gecelik ilişkiler yaşadığını yakalamış onu anlatmıştı. insanlar o kadar değişik şartlarla yaşıyorlarki yargılayamıyorum. bu da böyle bir anımdır.Nişanlı ne cevap verdi size ? Nasıl evlenir aklım almıyor ?
benzer bir durum yaşamıştım yıllar önce. bir çocukla beraberdim ama bir tuhaflık vardı. çokta önemsemediğimden araştırmamıştım ama üst üste tesadüflerle olayı bir çözdümki üçüncüymüşüm:) (tek gecelikleri saymazsak) bu herifin bir nişanlısı varmış düğünüe 5 ay varmış sonra bir sevgilisi varmış sevgilisi nişanlısını biliyormuş nişanlısı sevgilisini bilmiyormuş ben hiçbirini bilmiyormuşum. meğer herif harem kurmuş. ben ilk olarak sevgilisine ulaştım, sevgilisi herifin nişanlısı olduğunu üstüne birde kendisiyle birlikte olduğunu anlattı çünkü herifin onu benimle aldattığını düşündüğünden sinirlendi (nişanlıyı saymıyor yani). bende nişanlıya ulaştım her şeyi anlattım. sonuç; bu herif beni arayıp o kadın iftira atıyor ben sadece seni seviyorum dedi:) evet gerçekten hala inkar etti. nişanlısıyla evlendi. sevgilisi olan kadına ne oldu bilmiyorum.
sizin konunuza bunu niye yazdığıma gelirsem, bu herif kesin inkar edecek aman sakın inanmayın. sevgilisine durumu yinede anlatın büyük ihtimal yalanlarıyla onu ikna edecek kızda affedecek ama siz yinede anlatın. sorumluluk sizden gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?