BİLMEDEN birinin aldatılmasına sebeb olduysanız napardınız?

gizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
731
335
103
Aldatılmak cok kötü birsey allah kimsenın basına vermesın ama ya BİLMEDEN birinin aldatılmasına sebeb olduysanız bunu tüm yasamınız boyunca üzerınızde bı yük olarak tasırmıydınız.Benım suanda allaha sükür cok ıyı giden bı evlılıgım ve benı canından cok seven bı esım var ama esimle evlenmeden önce sevgililik dönemımızde bıara ayrıldık ve o sırada ailemle gittigim plajda tanıstıgım enıstemın arkadası olan biadam vardı onu daha öncedende tanıyodum ve annemlerle falan gittigimden canım sıkılıyo ve onunla tavla falan oynuyoduk o sıralarda bana telını vermıstı gelmeden önce benı arayın size yer ayarlıyım falan diye (gittigimiz plajda calısyodu adam) bende numarayı anneme vermıstım aklımdan kötu bisiy gecmedgı ıcın halbukı adam görusmek ıcın vermıs numarasını neyse aradan bir sene gectıkten sonra ben yaza dogru sevgılımden ayrıldım evde bunalımdayken numara aklıma geldı msj attım konusmaya basladık bende hata aslında nıye arıyosun ama aptallık ıste neyse sonra konustuk falan bulusmak istedı bulustuk 2 sefer biraz özel seyler yasadık ilgiye ihtiyacım oldugu ıcın sanırım kabul ettım o zaten dünden hazırdı sonra 2 seferde sevgilimle msjlasmaya baslamıstık ve benımle bulusmak istedı ben olmaz dıyınce ısrar ettı falan onunla bulustumu ögrendı delırdı tabikı adamı konustu oda bişyler yaptık diyince sevgilim ben sana elımı sürmüyorum kıyamadıgımdan sen yapıyosun baskalarıyla diye ıyıce delırdı sonra ben sevgilimle birlıkte oldum daha önce cok istesede ayrılırsak bana zarar gelır diye uzak duruyodu daha sonra bizz cok güzel 1 sene gecırdık tam ayrılmanın esıgındeyken hamıle kaldım sevgılım önce istemedı bebegı ama sonra benden cok ıstedı ne yazıkkı annemın zoruyla bebegı aldırdık (annem sevgılımı ıstemıyordu cünkü)ama yanıldı annem bebek gıdınce biz iyice baglandık birbirimize ve 2 ay sonra evlendık sevgilimle yanı can yoldasımla yasama sebebımle simdilerde allaha sükür hiçbir sorunum yok ama gecen sene annemler o adamla tanıstgım plajda onun karısıyla tanısmıs benım yasadıklarımı bilmeden geldı bana anlattı karısını cocugunu falan o gunden sonra hep ıcım ıcımı yedı ama belkı baskasıdır diye tesellı ettım kendımı ancak gecen gün enıstemın facesınde adamın karısının ve cocugunun resmını gördüm ve yüregımı bırsey oturdu ben adamın evlı oldugunu bilmiyodum bekarım demıstı bende ınanmıstım öyle degılmıs ve az kalsın bı yuvayı yıkabılırmısım kendımden utanıyorum bunu hep üzerımde yük olarak tasıycam unutamıyorum kaç gündür gözümu kapayınca akdın gözümün onune gelıyor benım kocam aklıma gelıyor o bana böyle bişiy yapsa ben naparım diye allahtan benım askımın gözü kümseyı görmuyor diyorum ama vıcdn azabı cok agır unutup hayatıma devam etmelımıyım sizce?

valla aldatılma olayından çok eşini böle bi ilşkiden sonra hala seni istemesine seni sevebilmesine ve senle hiç yapmadığı şeyi yapıp birlikte olmasın atkıldım.bana ters şeyler o yüzden cnm k.bakma yanlış bşy sölediysem

yanlıs birsey yazmamıssınız.aslında ılk seferınde sırf sınırınden yaptı ama sonra bana dayanamadı esımın cok temız bı kalbı var ve benı hep sevdı ölumune sevdı ve sevıyo..

sen evli olduğunu bilmiyorsan gerçekten suçlu değilsin ... ama yinede eşinle araya farklı insanlar girmiş hata yapmışsın .... ben olsam sevgilime geri dönmezdim başka birinle birşeyler yaşadıktan sonra ... yani bilemiyorum herkesin kendi tercihi ... bence bunları unut artık ....

çok uzun yazmışsınız ya bari aralık filan bıraksanız paragraflar arasında
okumak zor oluyo

ama ben de asıl eşinizin sizi istemesine şaşırdım
çünkü anladığım kadarıyla o adamla birlikte olmuşsunuz
eşinizde bunu bilmesine rağmen sizi affetmiş
benim sevgilim olsa bi daha suratıma bakmazdı heralde

yanlıs birsey yazmamıssınız.aslında ılk seferınde sırf sınırınden yaptı ama sonra bana dayanamadı esımın cok temız bı kalbı var ve benı hep sevdı ölumune sevdı ve sevıyo..

ne mutlu o zmn ama yine de temkinli olun eşinize güvenmek ayrı şey temkinli olmak ayrı şey tedbiri eldne bırakmayın.sonuçta başınızdan geçen olay küçümsencek bşy deil.esas konu içinde o adamın yanlışı o vicdan yapsın.o aileden uzak durun boşuna üzülmeyin

eşin senin onu ilk fısratta aldatıp üstelik''özel''bişeyler yaşadığını bildiği halde seninle evlendi ...bravo ne diyeyim ya gerçekten çok aşık yada saf..
soruna gelecek olursam bilmiyomuşsun evli olduğunu bilsen yaparmıydın onuda bilmem ama..vicdan muhasebeni o adamın evli olmasından çok eşine yaşattığın bu durum üzerine yap..

İyi işte Allahtan senin veli nimetin eşinin gözü kimseyi görmüyormuş senden başka .

Plaj şezlongcusu da aldatıysa eşini aldatmış , haberin yoksa mesele de yok !

Şimdi geçmişi deşmenin alemi de yok

eden bulur,fakat siz bilmiyordunuz yinede keşke daha dikkatli olsaydınız çünkü böyle adamların niyeti apaçık belli oluyor aslında. ben en çokda bu ş.r.f.s.z.n yaptığına takıldım. adam hem evli hemde korkmadan sevgiline birşeyler yaşadık diyorallah akıl fikir versin

herkesin bu olaylara bakışı ,yaklaşımı farklıdır fakat siz boşluktan evli olan (fakat o zaman bilmediğiniz biriyle)cinsellik yaşadınız.(bana göre yanlış) şuan bunun vicdanını yapmamalısınız.

sevgilinizin "ben sana elimi sürmüyorum kıyamıyorum "demesi manidar, ama sonra onunla da cinsellik yaşayıp ,anne zoru ile bebek aldırmanız fazlasıyla çarpışık..

nasıl kaldırdınız bu olanları ? istediğiniz ,canınızdan bir cana nasıl kıymayı göze alıp sonra evlendiniz?

vicdan yapılacak birşey varsa bence budur.

(eleştiri olarak yazmadım , sonuçta diğer olayda adamın evli olduğunu bilmiyormuşsunuz.)

Son düzenleme:
bu aldatmada sizin zerre kadar suçunuz yok. çünkü evli olduğunu bilmiyormuşsunuz adamın.
yalnız takıldığım nokta,sevgilinizle birşey yaşamamışsınız ama sadece 2 sefer görüştüünüz adamla yaşamışsınız. bunu anlamakta oldukça zorlandım.

onunla birlıkte olmadım okadar cok sey yasamadık zaten esım ılk onunla oldugumu biliyodu dedıgım gıbı onun kalbı cı temız

tam oyle degıl oadamla sadece öpme falan sevgılımle birlıkte oldum sadece zaten baska türlu kabul etmesı daha zor olurdu yada kabul etmezdı

sen öyle kocayı bulmuşsun şükret..

öyle hala o bebegın cezasını cekıyoruz bebegımız olmuyor bunda bende esimde hep o bebege kıymamıza baglıyoruz

öyle oadamı arayıp sımdı adammısın sen demek gelıyor ama yapamıyorum gene arayıpta bulasmamak ıcın

tam oyle degıl oadamla sadece öpme falan sevgılımle birlıkte oldum sadece zaten baska türlu kabul etmesı daha zor olurdu yada kabul etmezdı

sevgilim ben sana elımı sürmüyorum kıyamadıgımdan sen yapıyosun baskalarıyla .......

yazdığınız için böyle düşündüm. bu olaydan sonra beraber oldunuz sandım eşinizle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…