BİLMEDEN birinin aldatılmasına sebeb olduysanız napardınız?

evli oldugunu bilsem yapmazdım asla esıme gelınce zaten bazen ona bakınca içim acıyo sana nasıl oyle bişiy yaptım diye ama aptallık ıste

sevgilim ben sana elımı sürmüyorum kıyamadıgımdan sen yapıyosun baskalarıyla .......

yazdığınız için böyle düşündüm. bu olaydan sonra beraber oldunuz sandım eşinizle..

evet öyle oldu aynen ozaman bana sınırlıydı ve binevı öç almak gıbı yapmıstı ama sonra kıyamadı bana sımsıkı sarıldı

unutmak istiyorum bende inş unutcam o adamı

bence artık bu konuyu unut .... senin suçun yok .. sonuçta bilmiyormuşsun evli olduğunu .... o yüzden unut gitsin ... huzurunu boş yere bozma ....

bence artık bu konuyu unut .... senin suçun yok .. sonuçta bilmiyormuşsun evli olduğunu .... o yüzden unut gitsin ... huzurunu boş yere bozma ....

bozmıycam desemde gercekten o kadını düsündükce içime oturyor saol buarada

evli oldugunu bilsem yapmazdım asla esıme gelınce zaten bazen ona bakınca içim acıyo sana nasıl oyle bişiy yaptım diye ama aptallık ıste

ee ne diyelim yaptıklarından pişmansın...
yanlış olduğunun farkındasın..
otur önce o cana kıydığın için sonrada diğer yaptıkların için tövbe et af dile..yapacak bişey yok

ee ne diyelim yaptıklarından pişmansın...
yanlış olduğunun farkındasın..
otur önce o cana kıydığın için sonrada diğer yaptıkların için tövbe et af dile..yapacak bişey yok

öyle yapıyorum zaten gecmıs gecmıste kaldı önume bakcam artık

Siz birini severken bişeyler paylaşmayı dertetmiyorsunuz da evli olduğu için aldatma sebebi olabilirdim,üzerimde yük diyorsunuz. Pek samimi gelmedi bana. Bilmediğiniz bir evlilik var sonuçta nerden sizin hatanız olsun. Bildiğiniz an bırakırsınız tamamdır. Bu kadar dramatize nasıl edebiliyorsunuz aklım almıyor.

Sevgilinizden ayrıldıktan sonra öylesine alınan bir numarayı aramış olmanız başına en büyük derdi açıyor,çünkü o adam size (balık oltaya düştü)gözüyle bakmış ve öylede olmuş,yaşınız o zaman kaçtı ki ihtiyacım vardı diyip de bazı şeyler yaşadınız(insan birşeyler yaşadığı bir insanı önce tanımazmı?)yaşı yaşınıza uygunmuydu?_ben nedense sizden büyük olduğunu düşünüyorum..
Sevgilinizle barıştığınızda,o adamın sevgilinize anlatması çok çirkin ama sadece öpüşme tarzında olduğunu sanmıyorum ki,sevgiliniz ben sana sarılmaya kıyamıyorum demiş..Bunun üzerine sizin sevgilinize teslim oluşunuz çok garip ve hamile de kalmışsınız.Çok garip ve yanlış ilişkiler bunlar..

vay be bişeyler yaşadığınızı bildiği halde kabul etmiş eşiniz helal olsun başka erkek yapmazmış aşkı affetmiş herşeyi .)

yanlıs yada dogru yasadım yasım daha küçüktü ihtıyac derken ılgıden bahsedıyorum sevgılımde yanı esım benı herseyden cok sevıyor ve ne olursa olsun bana kalbını acar oyle temız bır ınsan

O zamanlar yaşınızın küçük olduğunu tahmin etmiştim,o adam sizden büyükmüydü yaşca bunu merak ettim.Sizin geçtiğiniz yaştan her geçen insan böyle bir hata yapacak diye birşey yok gerçi,eşinizin sizi çok sevdiği belli sizi kabullenmiş sonucta..Bence bu saatten sonra sevginize layık olmaya çalışın geçmişteki yanlışları kurcaladıkca huzur kalmaz..

ben kendi adıma şunu söyleyeceğim.. ayrılmışsınız . ve o zaman ayrıymışsınzı. yani,bitmiş o dönem beraberlik. bu yüzden eşinizin bunu bilerek siizle tekrar olması bana normal geldi.. yani siz hem onlayken bu arada diğeriyle de görüşmediniz çünkü. bu, nasıl bir insanın daha önceki beraberliğini sorgulayamıyorsak ki hayatında yoktuk o zaman,bununda sorgulanmaması gerekir düşüncesindeyim ben.

kurcalamıyorum zaten allahım korusun evliligimı simdi cogu seyden pişmanım sadece bu yasadıklarım dogru degıldı ve evt yasca büyüktü benden adam bundan sonra hata yapmamaya ve günahlarımı affettırmeye calıyorum rabbıme bu yasadıgımı yazmamın sebebı ıse kadını düsündukce suclanmam ve bu sekılde kendımı yemem ve fikir almak istemem böyle bir olayı anlatmak kolay degıl cünkü herkeze

zaten sıkıntı esımle benım aramda degıl o konuları gecmıste bırakıp temız bı sayfa actık kendımıze benım sorunun kendımı suclu hıssetmem o kadına karsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…