eşin senin onu ilk fısratta aldatıp üstelik''özel''bişeyler yaşadığını bildiği halde seninle evlendi ...bravo ne diyeyim ya gerçekten çok aşık yada saf..
soruna gelecek olursam bilmiyomuşsun evli olduğunu bilsen yaparmıydın onuda bilmem ama..vicdan muhasebeni o adamın evli olmasından çok eşine yaşattığın bu durum üzerine yap..
sevgilim ben sana elımı sürmüyorum kıyamadıgımdan sen yapıyosun baskalarıyla .......
yazdığınız için böyle düşündüm. bu olaydan sonra beraber oldunuz sandım eşinizle..
anladım. bu olayda sizin suçunuz yok. vicdanınız rahat olsunevet öyle oldu aynen ozaman bana sınırlıydı ve binevı öç almak gıbı yapmıstı ama sonra kıyamadı bana sımsıkı sarıldı
sen evli olduğunu bilmiyorsan gerçekten suçlu değilsin ... ama yinede eşinle araya farklı insanlar girmiş hata yapmışsın .... ben olsam sevgilime geri dönmezdim başka birinle birşeyler yaşadıktan sonra ... yani bilemiyorum herkesin kendi tercihi ... bence bunları unut artık ....
bence artık bu konuyu unut .... senin suçun yok .. sonuçta bilmiyormuşsun evli olduğunu .... o yüzden unut gitsin ... huzurunu boş yere bozma ....
evli oldugunu bilsem yapmazdım asla esıme gelınce zaten bazen ona bakınca içim acıyo sana nasıl oyle bişiy yaptım diye ama aptallık ıste
ee ne diyelim yaptıklarından pişmansın...
yanlış olduğunun farkındasın..
otur önce o cana kıydığın için sonrada diğer yaptıkların için tövbe et af dile..yapacak bişey yok
onunla birlıkte olmadım okadar cok sey yasamadık zaten esım ılk onunla oldugumu biliyodu dedıgım gıbı onun kalbı cı temız
Sevgilinizden ayrıldıktan sonra öylesine alınan bir numarayı aramış olmanız başına en büyük derdi açıyor,çünkü o adam size (balık oltaya düştü)gözüyle bakmış ve öylede olmuş,yaşınız o zaman kaçtı ki ihtiyacım vardı diyip de bazı şeyler yaşadınız(insan birşeyler yaşadığı bir insanı önce tanımazmı?)yaşı yaşınıza uygunmuydu?_ben nedense sizden büyük olduğunu düşünüyorum..
Sevgilinizle barıştığınızda,o adamın sevgilinize anlatması çok çirkin ama sadece öpüşme tarzında olduğunu sanmıyorum ki,sevgiliniz ben sana sarılmaya kıyamıyorum demiş..Bunun üzerine sizin sevgilinize teslim oluşunuz çok garip ve hamile de kalmışsınız.Çok garip ve yanlış ilişkiler bunlar..
yanlıs yada dogru yasadım yasım daha küçüktü ihtıyac derken ılgıden bahsedıyorum sevgılımde yanı esım benı herseyden cok sevıyor ve ne olursa olsun bana kalbını acar oyle temız bır ınsan
O zamanlar yaşınızın küçük olduğunu tahmin etmiştim,o adam sizden büyükmüydü yaşca bunu merak ettim.Sizin geçtiğiniz yaştan her geçen insan böyle bir hata yapacak diye birşey yok gerçi,eşinizin sizi çok sevdiği belli sizi kabullenmiş sonucta..Bence bu saatten sonra sevginize layık olmaya çalışın geçmişteki yanlışları kurcaladıkca huzur kalmaz..
ben kendi adıma şunu söyleyeceğim.. ayrılmışsınız . ve o zaman ayrıymışsınzı. yani,bitmiş o dönem beraberlik. bu yüzden eşinizin bunu bilerek siizle tekrar olması bana normal geldi.. yani siz hem onlayken bu arada diğeriyle de görüşmediniz çünkü. bu, nasıl bir insanın daha önceki beraberliğini sorgulayamıyorsak ki hayatında yoktuk o zaman,bununda sorgulanmaması gerekir düşüncesindeyim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?