- Konu Sahibi agresifkiz
Bu kötülük mü bilmiyorum ama aşırı canım sıkıldı ya
bizde yemekler çalıştığımız birime getirilir akşm da yemekler dağıtıldı yedik genelde fazladan yemek de olur bende boşta bir tane kalınca onu da yedim herkes yedi sandım aradan zaman geçti sonra arkadaşlardan biri gelip yemeğini soruşturdu saçma geliyor size biliyorum da biz vardiyalı çalışıyoruz geç saate kadar buradayız bende her zaman ki fazlalık yemeklerden sandım çok açtım onu de yedim ama arkadaş tüm gün yememiş yemek sorunda çıkarmadı da vicdan azabı çektim o an yemekhanede kapanmış bende utandım yedim diyemedim eksik almışız demek ki dedi herkes öyle kapandı konu sorun değil dedi arkadaş ama kendimi kötü hissettim şu an bilmeden günahına girmiş miyimfir sizce aç kaldı benim yüzümden
tabi istese dışarıdan yemek söylerfe ama kendi hakkı olan yemeği ben yemiş oldum ay hayatımda da ilk kez fazladan yemek yedim size saçma gelebilir ama ne bileyim suçlu hissettim kendimi aramızın iyi olduğu biri de değil ki yemek ısmarlayayım deyip kendimi rahatlatayım alırdım da en fazla yemekhaneyi aradım arkadaş aç kaldı falan diye de ne bileyim ben takıntılı bir tipim kötülük yapmışım gibi hissediyorum şu an