bilmeden yaşamak daha mutlu edermi?

Zaten acı olan, sizin onurunuza gururunuza dokunacak bir şey yapılması bence... Gözünüzün içine baka baka aptal yerine koyması karşınızdakinin sizi... Mantıklı gelmiyor bana, her erkek aldatırmış. Ben inanmıyorum, karşısındakine saygısı olan aldatmaz.

Ohhh yüreğine , agzına saglık

Bu konuda sadece bir cinsi suçlu gören insanların ilişkilerinde mutlu olduğunu pek göremiyorum kendi çevremde.
İki aldatma veya iki aşk hikayesi okuyup örneklerden genel sosyal tespit çıkarmak manasız zaten.
Her erkek aldatmaz veya her kadın aldatmaz anca böyle bir tespite inanırım, henüz aldatmayanı bulamayan insan da yeterince aramamıştır. İlkinde bulana madalya vermiyorlar, bu da ayrı bir bilgi olsun.

Seninki teşebbüs aşamasında kalmış. Bazı suçlara salt teşebbüs de cezalandırılır. Aldatma da onlardan biri bence. Fırsat bulsa yapacak demek ki.

7 aydır birlikteyiz bugün biraradaydık sürekli sorgulayıp durdum oda bundan sonra hep böyle olucak biliyorum ama için rahat olsun ben bişey yapmıyorum dedi

Bilmeden de olsa kötü bir durum ama hepsi yapiyor

7 aydır birlikteyiz bugün biraradaydık sürekli sorgulayıp durdum oda bundan sonra hep böyle olucak biliyorum ama için rahat olsun ben bişey yapmıyorum dedi

erkek arkadasinin icin rahat olsun demesi yeterli olmuyor malesef suphe denilen o duygunun yok olmasi cok zor aldatmasa bile suphe bile seni mutsuz eder. her seyin altinda bisi ararsin artik

Bugün aldatılma bu kadar sıksa bunun sebebinin normalleştirme olduğunu düşünüyorum. Hep önemsiz bir şey gibi kabul ettirildi insanlara. Dizilerde, filmlerde bile aldatan erkek normal gösterilip gülünüyor hatta. Erkeğin elinin kiri mesajı işleniyor hep. Halbuki bunca zaman kadının zarıyla uğraşana kadar aldatan erkeğin yüzüne tükürülseydi, asıl en büyük namussuzluğun bu olduğu anlatılsaydı bu kadar çok aldatan olmazdı. Ama maalesef erkek egemen dünyada her haltı yemeye serbest onlar. Sizler oğullarınızı böyle yetiştirmeyin.

Helal olsu n ağzına sağlık

erkek arkadasinin icin rahat olsun demesi yeterli olmuyor malesef suphe denilen o duygunun yok olmasi cok zor aldatmasa bile suphe bile seni mutsuz eder. her seyin altinda bisi ararsin artik
napıcagımı bilmiyorum ona güvendigimi göstererek onu kazanabilirmiyim acaba şüpheler sadece zarar vericek çünkü

Birde zaten seninle yada bizle ister biri varken sevgi aşk varken neden 2kisi devrede ne ihtiyaç ne gözü doymamislik bu istemiyorsan baktığında git rezillik ten başka karaktersizlikten başka bişey degil

Yapan uslanmaz bitti bir defada inan diyene hiç inanma bir laf vardır ya huylu hücumda vazgeçmz sen mesaja hangi hücumda vazgeçin ki...

napıcagımı bilmiyorum ona güvendigimi göstererek onu kazanabilirmiyim acaba şüpheler sadece zarar vericek çünkü

senin onu kazanman degil onun seni kazanmasi gerekiyor. bir iliskide saygi olmayinca malesef hersey olabiliyor.erkek arkadasin iliskinize saygi gosterseydi bu tarz seylere adim atmazdi.
Olay sicagi sicaginayken hemen affetmissin hatasini anlamasini beklememissin bile.
yasiniz kac tatlim ?

Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…