- 11 Aralık 2013
- 409
- 287
- 88
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Ohhh yüreğine , agzına saglıkHer erkek aldatmaz aldatirsada bilmek isterim ki hayatimdan cikarayim ben erkeksizlikten ölmem baskasini bilemem oyuzden yanimda dursunda aldatsinda gormiyim moduna girmem aşk 2 iki kisiliktir 3. girerse aşk mi kalir kabullenip aşk demeyin baska birsey deyin gurursuzluk acizlik midesizlik ne derseniz o ama ask sevgi degil sevdigini eşini paylasana ne derler bilen bilir bunun 1 geceligi 2 geceligi yok biraz kendinze gelin ya
peki sizce benim erkek arkadaşımın yaptıgı ne oluyor iki kıza selam yazmış cevap gelmemiş sonrada telden silmiş programı tamamen silindigini sanmış tabi ben görünce şok oldu karşılıklı konuşma olmamış..buda meyillilerden herhalde
7 aydır birlikteyiz bugün biraradaydık sürekli sorgulayıp durdum oda bundan sonra hep böyle olucak biliyorum ama için rahat olsun ben bişey yapmıyorum dediegosunu tatmin etmek icin bisiler yapmak istemis olabilir. Aldatma yada aldatmaya meyillenmek degil ama kafasinda dusunceler hos değil. sephoraninda dedigi gibi olgunlasmamis
ne zamandan beri berabersiniz?
birlikte oldugunuz surece surekli supheyle yaklasacaksin kafanda bin turlu seylerr bunlara hazirlikli oll
Bilmeden de olsa kötü bir durum ama hepsi yapiyorkızlar burda hergün birsürü aldatma haberiyle karşı karşıya kalıyoruz..bu meseleyi bikaç gündür farklı erkek arkadaşlarımla görüşüyorum dedilerki her erkek bi şekilde aldatır kimi bakar kimi sanaldan yazar kimi reele dönüştürür..geçenlerde konu açmıştım erkek arkadaşım üç ay önce sanaldan iki kıza selam vermiş sonrada silmiş programı diye..erkek bu yapar bi amacı yok sana verdigi mutluluga bak ayrılsan nolcak yeniside yapıcak sadece haberin olmucak dediler..gerçekten böylemi bilmeden yaşamak dahamı mutlu eder?
7 aydır birlikteyiz bugün biraradaydık sürekli sorgulayıp durdum oda bundan sonra hep böyle olucak biliyorum ama için rahat olsun ben bişey yapmıyorum dedi
katılıyorum güvenin kalkıyor birsey bile yapmasaerkek arkadasinin icin rahat olsun demesi yeterli olmuyor malesef suphe denilen o duygunun yok olmasi cok zor aldatmasa bile suphe bile seni mutsuz eder. her seyin altinda bisi ararsin artik
Bugün aldatılma bu kadar sıksa bunun sebebinin normalleştirme olduğunu düşünüyorum. Hep önemsiz bir şey gibi kabul ettirildi insanlara. Dizilerde, filmlerde bile aldatan erkek normal gösterilip gülünüyor hatta. Erkeğin elinin kiri mesajı işleniyor hep. Halbuki bunca zaman kadının zarıyla uğraşana kadar aldatan erkeğin yüzüne tükürülseydi, asıl en büyük namussuzluğun bu olduğu anlatılsaydı bu kadar çok aldatan olmazdı. Ama maalesef erkek egemen dünyada her haltı yemeye serbest onlar. Sizler oğullarınızı böyle yetiştirmeyin.
napıcagımı bilmiyorum ona güvendigimi göstererek onu kazanabilirmiyim acaba şüpheler sadece zarar vericek çünküerkek arkadasinin icin rahat olsun demesi yeterli olmuyor malesef suphe denilen o duygunun yok olmasi cok zor aldatmasa bile suphe bile seni mutsuz eder. her seyin altinda bisi ararsin artik
napıcagımı bilmiyorum ona güvendigimi göstererek onu kazanabilirmiyim acaba şüpheler sadece zarar vericek çünkü
Tesekkurlerkızlar burda hergün birsürü aldatma haberiyle karşı karşıya kalıyoruz..bu meseleyi bikaç gündür farklı erkek arkadaşlarımla görüşüyorum dedilerki her erkek bi şekilde aldatır kimi bakar kimi sanaldan yazar kimi reele dönüştürür..geçenlerde konu açmıştım erkek arkadaşım üç ay önce sanaldan iki kıza selam vermiş sonrada silmiş programı diye..erkek bu yapar bi amacı yok sana verdigi mutluluga bak ayrılsan nolcak yeniside yapıcak sadece haberin olmucak dediler..gerçekten böylemi bilmeden yaşamak dahamı mutlu eder?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?