Bilmediğim bir şey yaşıyorum

Zaten yazdıklarımdan aldığınız tek şey bu cümle. Halbuki detayda başka bir şey anlatmaya çalışıyorum. Ayrıca birilerine mesaj atan gerçekte ilişki yaşayan biri olsaydım zaten yaşardım buraya yazma gereği duymazdım.. Yazdıklarımı iyi anlayın
Detayda dünyanın bi milyon şeyini anlatın ne farkeder? Evli bir adamla sarmaş dolaş olmak cümlesinin üstünü hangi cümleler kapatır.. EVLİ ADAMLA SARMAŞ DOLAŞ OLMAK.. Hangi duygu hangi his hangi aldanış hangi heves kapatır şu cümlenin üstünü.

Ben ikinci kadın olmayı kabul etmedim olmadım da bi şeyi paylaşmak istedim ama sizler beni adamla imam nikahı yaptınız bile işte asıl komik olan bu.
Nikah:halay:bak gercekten sen yanlis yoldasin Adam baya inceden inceden yürümüs sana sende bos degilsin is yerinde calisirken mallari toplamaya gelen IT bana bakiyordu diye isten ciktim Ben hemde o devirde iyi isti servisi ücreti iste kolaydi arkama bile bakmadim Ben ciktim ordan tanidigim kiza sarmisti anlicanda erkekler kadinlari hep cinselik objesi olarak görür adamin karisi herzaman masum ve sucsuz olacak adamin adi capkin olacak ve seninkide biliyorsun iste bekar kizsin ne isin var evli adamlarla Adam birakirmi cocugu karisini sen onun icin kacamaksin bi bakar tadina bir kere daha ondan sonra Haydn sen baslarsin ne zaman bosanacan beni alacan gülüm bosadin diyelim hic bir zaman yaptigina yanina kalmaz yuva yikip yuva yapamazssin o kadinin ahi sürürndürür seni aklin ve vicdanin varsa uzak Dur :KK12:

Ya sizin gibi konuşan insanlar da var çok teşekkür ederim.. Ben itiraf edemiyorum kendime farkındayım ama tam manasıyla adını da koyamıyorum bunu anlatayım dedim millet neler yazdı dediğiniz gibi bunları düşünüp düşünüp beynime yerleştirip uzak durmam şart
Millet neden bu kadar tepkili? Millet neden bu kadar kızgın peki hiç bu tatafını düşündünüz mü? Yapılan o kadar yanlış ki atılan ilk adım sizi uçuruma sürükleyecek. Suç sadece sizde değil o adam da şerefsiz. Ama yirmi yaş çok erken bir yaş değil. Evli bir adamın ilgisinin yanlış olduğunu bilmek için erken bir yaş değil lütfen.

Farkındamısın bilmiyorum ama şuan resmen kuyruk sallıyosun Adama. Bide Cafeye gitmişin sarılmalar fln ..yakında bi konu daha açarsın kendimi yatakda buldum diye. aldatan erkeklere söylenir karaktersiz diye peki sana ne denir böyle bi durumda?? Çok masum oynama istersen açık ol.

Önceden bu konularda çok ön yargılı büyük laf ederdim bunu öğrendim. Ben kapılıp hata yapmak istemiyorum kafam çok bulanık
Bi doğru olan wardır bide yanlış olan ortası yoktur. Sen YANLIŞ yoldasın..

Ya bir an önce istifa edip telefonunuzu falan da değiştirip size asla ulaşamamasını sağlayacaksınız ya da bu evli barklı adamla ayan beyan sevgili olacaksınız! Ortası yok bu işin. Bir yol ayrımındasınız.

20 yaşındasın, evli bir adamın metresi olma yolunda adım adım ilerlemişsin, maşallah sana aferin..

Hâlâ 'kafam karışık, ne yaşıyorum bilmiyorum' ayakları.....
Güle güle kullan kafanı, pek güzelmiş

Bilmediklerinin birazını anlatabilirim;

Muhtemelen;

Öğle yemeği yendiğin patron kahvaltısını ailesi ile yaptı, akşama da onları restorana götürecek,
Temmuzda ailesi ile birlikte şöyle bir Ege turu yaptılar,
Gece çocuklardan biri hastalandı (o iş yarım kaldı tüh) neyse kadın gece çocuğun başında bekledi, belki patron da diğer çocukla yatmıştır,
Bu pazar ailecek pikniğe gitmişler bir de...

Kısaca orada aleni yaşanan bir hayat var, ve bu Ada'm sana kapalı kapılar ardında bir yaşam teklif ediyor, kendi egosunu ve belki hayatındaki bir olmamışlığı doyurmak için, peki sen neden bunu yaşıyorsun? Neden evli bir erkeğin ilgisi seni etkiliyor ki? Şu resimde senin veya başka birinin ne gibi bir yeri olabilir?

Empatik olarak düşündüğümde seni anlıyorum. Adam patronun , sürekli egonu şişirmiş, sonra da seni beğendiğini, hoşlandığını.... belli etmiş. Bir bayan için güzel hissettiren şeyler . Peki ya bir de adamın karısına empati yapsak.. Sen eşi olsaydın ve o da asistanıyla ilişki yaşıyor olsaydı ne hissederdin salağa yatar mıydın yine? Bu adam tehlikeli bir krktrsiz. Bir macera yaşamak istiyor belli ki ama sonunda senin başına gelebilecekler umurunda değil. Mesafe koymazsan olan sana olacak

Önceden bu konularda çok ön yargılı büyük laf ederdim bunu öğrendim. Ben kapılıp hata yapmak istemiyorum kafam çok bulanık
Bulanık olacak bir durum yok işi bırakacaksın ve bir daha muhatap olmayacaksın bu kadar basit. Hep iyi niyetli arkadaş olunur iki kişiden biri niyeti bozar. O yüzden kadın ve erkeğin dostluğu olmaz. Sen gerçekten iyi niyetli yaklaşırsın ama karşıdaki nasıl anlamak istiyorsa öyle anlar yada tam tersi olur kimsenin içini bilemezsin. Nitekim o adam senin ona ilgi duyduğunu düşündü ki öyle hareketlere cüret etti. Aklınızı başınıza alın.

Sen hala ' Bilmediğim bir şey yaşiyorum' larla vicdanini tatmin etmeye çaliş.
Adam sana sarilip dokunduğunda sen zaten tepkisiz kaldiğin için o şerefsiz çoktan senin notunu verip, kafasinda daha da başka plan program yapmaya başlamiştir bile. Hatta erkek arkadaşlarina bile bahsetmiştir belki senle olan durumunu, geyik muhabbetine dönülmüştür.
'basit kadin' olma.. O kadini, çocuklari düşünmüyosun belli, bari kendini düşün.

Her şeyi geçtim de konu sahibi sizin tacizden anladığınız ne?

Izniniz dışında saçınıza dokunmuş, belinize sarılmış, elinizi tutmuş. Daha ne yapması gerekiyor davranışının tacizkar olması için?

Siz içten içe davranışlarından hoşlandığınız için yaptıklarını sessizce kabul ediyorsunuz aksinde anlattığınız şeyler tacizdir.

Bir başka durumda bazı insanlar onaylanma isteğinden ötürü kendilerinden üst birimde çalışan kişilerin ilgili/samimi davranışlarını farklı yorumlamaya ve hoşlanma/aşka çevirmeye müsait bir duygusal durumdadır. Ne yazık ki istediğiniz kadar kurumsal bir ortamda olun sizden profesyonel/üst kademede olan -bazı- insanlar bunu farkedip süregelen iş düzeninin bozulmaması için bu durumu kullanmaya meyillidir. Etikliği tartışılır elbette.

Müdürünüzün işkolik, sizin de işyerinizde problemler olduğu bir döneme böyle bir yakınlaşmanın denk gelmesi tesadüf mü sizce? Aranızda adını koyamadığınız, müdürünüzün de yoğun çalışma hayatını bahane ederek ailesinden uzak kalmasıyla legalize etmeye çalıştığınız durum bu olabilir mi? Bir düşünün bence.

Burda konuşulan hiçbir şey senin iç sesini susturamaz. İçinde bir vicdan yarasıyla yaşamak istemiyorsan hemen yarın işten ayrıl. Adam sana değer verse zaten kendi pisliğinin içinde sana yer bulmaya çalışmaz. O salağa yatmalar sana metres damgası olarak geri döner. Ne ara bu seviyeye geldiğini sen bile anlayamazsın. Hangi değer veren erkek bunu sevdiğine yaşatabilir? Burdan anla onun umrunda olmadığını. Bir erkeğin ilgisi bunu huzurla yaşayabildiğin zaman güzeldir. Yoksa hep sırtında kambur olarak kalır. Sen böylesi bir onursuzluğu kendine yakıştırma. Kendi yaşıtın, gelecekle ilgili hayalleri, planları paylaşabileceğin birini sev

Hadi adam konuşurken salağa yattınız diyelim, belinize sarılırken, arabada elinizi tutarken nasıl müsaade ettiniz?
Elini kırardım bana evli bir adam bunları yapsa

2.kadın olmayı kendinize yakıştıracak mısınız?

Ya da hadi mucize oldu adam karısını boşadı, ee bu seferde yuva yıkan kadın olacaksınız? Bu sıfatı kendinize uygun buluyor musunuz?

Karısının ve çocukların ahı sizin ömür boyu mutlu olmanıza mani olur.

Adam açıklama yapma zahmetinde bile bulunmamış, o derece kolaysın.

Hani "karımı sevmiyorum, zorla evlendim, boşancam, ayrı yatıyoruz, sana aşık oldum" diye edebiyat yapmamış yani.. Direkt orta yerden dalmış olaya...bari müsaade et de duygularını açıklasın :ukala:

Adam evli ve çocukları var be bu durumda bize ne soruyorsunuz ? Hll spr dvm mı diyelim ?

Hem yaşın küçük olduğu için hem seni işyerinden tanıyıp karakter yapını bildiği için ( yanlış anlama bu kız başıma iş açacak cinsten değil anlamında) adam seni kolay lokma olarak görüyor susturması sindirmesi kolay nasılsa diye düşünüyor , senin yaşlarında bir erkek tarafından beğenilmek ve bunun sürekli dile getirilmesi güzel olabilir ama yaş aldıkça ve hayat tecrüben çoğaldıkça göreceksinki böyle adamlardan milyonlarca var etrafta ve her kadına aynı şeyi yapıyorlar sizin sandığınız gibi bu işlerin içinde duygu, romantizm falan yok
Ben ve burada yazan bir çok kadın senden yaşça oldukça büyük bu söylenenleri kulak arkası etme sana en büyük tavsiye

Back
X