Bilmediğim bir şey yaşıyorum

Canım
Öncelikle kendine yapabileceğin en kötü şey, 2.kadin olmak. Benlik saygın yerlere iner. Bayramlarda tatillerde o ailesiyle gezip tozar ve sana 1 kelime bile mesaj yazmazken, sen kendini yersin evde yalniz yalniz. Tatil dönüşü de gelip gönlünü almaya çalışır. Boş zaman aktivitesi olursun adam için.

adamın karısını falan bir kenara bırak. Kocası bile karisini umursamiyor baksana. Sen hiç umursamak zorunda değilsin (haa umursarsan da o senin büyüklüğün zaten) hatta belki karısı aldatıldığıni bildiği halde konforundan ve hazir paradan vazgeçmemek için bosanmiyor. Var böyle gurursuzlar.

O yüzden karısı marısı neyse de, sen kendi düşecegin durumu düşün..yaşayacağın üzüntüyü düşün.

Ona de ki evli adamla ilişki yaşamam.çünkü ben guzel bir iliski yasamayi hak ediyorum. bir gün bosanirsan düşünürüz. Bunlari soyledikten sonra İş yerinde de devam etmek istiyorsan et. Hiç sallama. O düşünsun ne halt edeceğini.

20 yasindasin. Genceciksin. Belli ki hoş bir kadinsin.

O düşünsun seni nasıl elde tutacagini . O kafayı yesin seni ya birisi kaparsa diye. Avantajli durumda olan sensin. İpleri birakma sakın.
İnsanları umursamak, saygı duymak için kim kimin kocası,karısı diye degerlendirmeyiz.
Aldatilan bir kadına seni sevgilin aldatıyor o düşünmese ben hiç dusunmem demeyiz.
Annesi tarafından dolandırılan bir çocuğa annen bile dolandırıyor ben hiç düşünmem ben de dolandiririm diyemezsin
Ne alakası var deme sakin metres olmanın da cezası var.
Ortada evlilik sözleşmesi var. Resmi .kanunla korunan
Hukuk önünde 2. Kadın yani metres de suçlu .
Ope ope odetirler o tazminati .
Kocası dusunmuyor sayin hakim ben niye umursayim desin bakalım senin aklına uyup :D

Sana gelince aşırı kinlendim sana.
Saçına ellemis şüphelenmemis vay anasını yaa.
Beline sarilmis salaga yatmış.
Hiç dindar bi insan değilim
Aşırı rahatım her konuda
Ama su evli, sevgilisi olan erkeklerle bir şey yasamiyorlar mi deliriyorum.
Ay keşke cevremden biri olsan da farketsem ne eglenirdik.
Evli adamla ilişkisi olduğunu bildiğim birinin günlerini baya zehir etmisligim var

Ahaha çok güldüm Adam elini tutmuş beline sarılmış evli çocuklu Adam neymiş adını koyamamışlar
Salağa yatmaya devam et sen

ikinci kadınsın yani bilmiyorsan biz söyleyeyim uzak dur bu işten başın ağrır evli adam ne demek beline sarılıyor elini tutuyor

bildiğin tek şey hiçbirşey bilmediğin mi yani? mesela yuva yıkanın yuvasının olmayacağını, ortada günahsız çocukların olduğunu,adamın niyetinin belli olduğunu.. bunları da bilmiyormusun şaştım vallaha

Adam niyeti bozmus sen bozma. Nefsine uyma.Ikinci kadın olmayi kendine layik gorme . Adamin vazgecilmiyecek nesi var ... Seni seviyorum der ama asla ilk karısından vazgecmez sen hep sevgilisi olursun nikaha bile hakkin olmaz ama oteki hep karisidir hakli olarak... Bu tür adamlar hadim edilmelidir dusuncesindeyjm oraya girmeyim. Ya madem kariyi sevmio bosansin ikinizi bir idare edecek bak sen bak bak... O gun senin elini tutmus aksam esiyle birlikte olmadiginin garantisi yok...Aman deyim aman...

Kendinize bunu yapmayın. Birinin sadece zaman öldürmek için vakit geçirdiği kadın olamazsınız değil mi?
20 yaşında bir genç kızın iş hayatında odaklanması gereken yer onu kullanmak isteyen patronu olmamalı.

O adamın(!) eşi de buralara;

"eşim artık eve hep geç geliyor, bizi umursamaz oldu, çocukları gözü görmüyor" gibi bir konuyla gelecek belki.

Siz henüz bir tepki vermediğiniz için istiyor gibi gözüküyorsunuz.

Bu adamların yaptığı karnım doysun, pastam da dursun olayı.

İlk iş istifa edip, numaranızı değiştirmelisiniz.

Aslında ben bu şrfszler yüzünden işini bırakmak zorunda olanlara da acıyorum ama yapacak bir şey yok.

Bu saatten sonra aynı iş yerinde olmaz.

Empati yapın ve kendinizi evli çocuklu biri olarak tasavvur edin.

Eşinizle sevgiyle aşkla evlendiniz ama o karaktersiz başkalarına meyil ediyor.

Ayrıca sizinle siz olduğunuz için değil etrafında iltifat edip saçını sevecek kadar yakında olduğunuz için birlikte olmak istiyor.

Yani aldatmayı kafasına koymuş biri için fark yok.
Bırakın eşini uğruna aldattığı siz olmayın.

Bunu kendinize ve o kadına o çocuklara yapmayın.

Hayatı boyunca aldatmış bir eşe belkide maddi özgürlüğü olmadığı için katlanacaak.

O kafede yada arabada elinizi tutarken eşi görse ben anlamadım salağa yatıyordum(!)- hiç sevmem şu cümleyi de- mu diyeceksiniz.

Yapmayın nolur. Allah hidayet versin hepimize herkese.

Birşey bilmenize gerek yok !!!
Adamın ; evli ve iki çocuk babası karaktersiz , karısını aldatmaya müsait insan görünümlü olduğunu biliyorsunuz ya işte yeterli değil mi?

Etraf bekar karakterli erkek kayniyor, siz ise evli ve karaktersiz olanını tercih ediyorsunuz. Pes vallaha bisey diyemedimm.Gözleriniz kör olmuş kendinize gelmenizi tavsiye ederim.

Adamin elleri sacinda geziyor. Iltifatlar ediyor, elini tutuo beline sarilarak yuruyor ve seni rahatsiz eden taciz olayi olmadi. Enteresan! Ne yapmış olsa rahatsiz olurdun? Opuncemi?
Bazen sevgili olalim denmesine gerek kalmiyor sevgili olmak icin. Bazen kendiliginden gelisir, sizde oldugu gibi. Belki senin acindan degil ama belliki adamin acisindan dogaclama sevgili olmussunuz. Adamin yaotigi hic birseye tepki gostermeyerek adim attin adamca...
Ki oylede gorunuyor (yargilamak icin demiyorum).
Elini tutup beline sarildigi zaman neden tepki vermediniz? Normal birşeymi sence?
Bilip bilmeyecek birşey yok, adam resmen sevgilisi gibi davraniyor. Oyle hareket ettiği zaman, ne yapıyorsunuz goren yanlis anlar diyebilirdiniz.
Hic bir normal patron isci yada herhangi bir personel iliskisinde boyle sarilma bol bol iltifatlar olmaz eger birnin digerinde gozu yok ise.

Siz bilirsiniz ama ya mesafenizi koruyun yada ayrilin isten eger farkli bir pozisyonda bulmak istemiyorsaniz kendinizi. Hic yoktan yere yuva yikan kadin olarak gececek adin.

Resmen başimdan aşagiya kaynar su döküldü. Burada o kadar insan varki eşim beni aldatiyor süpheleniyorum diye dolanan.. Megerse karsi taraftaki kadinin düşünceleride kafasinin bulanik olmasiymis. Size söyleyecegim tek şey O gittiğiniz yanlış yolda medet umduğunuz saçma sapan insanlar derdinize çare olmayacak ama yine de yolun sonunu bekleyin. İyi yolculuklar.

İnsanları umursamak, saygı duymak için kim kimin kocası,karısı diye degerlendirmeyiz.
Aldatilan bir kadına seni sevgilin aldatıyor o düşünmese ben hiç dusunmem demeyiz.
Annesi tarafından dolandırılan bir çocuğa annen bile dolandırıyor ben hiç düşünmem ben de dolandiririm diyemezsin
Ne alakası var deme sakin metres olmanın da cezası var.
Ortada evlilik sözleşmesi var. Resmi .kanunla korunan
Hukuk önünde 2. Kadın yani metres de suçlu .
Ope ope odetirler o tazminati .
Kocası dusunmuyor sayin hakim ben niye umursayim desin bakalım senin aklına uyup :KK70:
Ben metres olsun demedim yalnız. Okuduğunuzu anlayın önce.

Kendini sev ve bu adamla ilişki yaşama dedim. Boşansın gelsin, o zaman düşünür.

Dolayısıyla hakimin karşısina çıkma ve tazminat ödeme durumu da yok konu sahibinin..

Karısı düşünsun, evliligim neden böyle kötü, eşim bana saygı duymuyor diye. Bize ne.

Konu açan kişi konu sahibi. Tavsiye vereceğim kişi de o.

Allah aşkına adamın karısına çocuklarına yazık günah ya yapmayın lütfen yapmayın. Daha ne bilmiyorum diyorsunuz? Kendinizi karısı yerine koysanıza bi? Aynısını kocanız, çocuklarınızın babası size yapsa? Sizi aldatsa? Niyetiniz de varmış hazır ayrılın gitsin o işyerinden. Koparın bütün bağlarınızı. Numaranızı bile değiştirin. Nasıl büyük bi yanlışın içindesiniz ne kadar büyük vebal alacağınızın farkına varın artık.
Tamam da burada adam da suçlu.
Konu sahibi yüz vermese de başkalarında şansını deneyecek bu adam.

En güzeli karısının öğrenmesi aslında. Boşansınlar.

Gerçi aldatıldığı halde boşanmayan gurursuzlar çok var..

Salağa mı yattın? Şimdi de metrese yatıyorsun farkında mısın? Elbette farkındasın ve bu durumdan çok hoşnutsun. Ne diyelim yaşatan yaşamadan gitmeyecek bu dünyadan. Bu şeref yoksunu muameleyi Bi başkası senin sevdiğinle bir olup sana yaptığında çok acı verecek emin ol ama artık yaptıklarına sayarsın o vakit. Terbiyesiz!

Back
X