Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafasi karisti. Ne icin kafasi karisti ben onu merak ettim. Adamin muamelesine izin vermeye devam etmeyemi yoksa dur demeyemi?O elinizi tutup belinize sarilirken siz naptiniz![]()
Ben burada begenilme ic gudusu goruyorum bekar kiz adamdan bole bisey beklemeyince sok oldu e hosunada gitti ama cok yanlis bu tarz hareketlere izin vermesi adam niyeti acikca belli ama duygulari engel mantili dusunmesine ne diyelim umarim isler sarpa sarmadan o isden cikip kurtulur yanlis hareketlerdenKafasi karisti. Ne icin kafasi karisti ben onu merak ettim. Adamin muamelesine izin vermeye devam etmeyemi yoksa dur demeyemi?
Ya birak benim kocamin birine sarilio iltifatlar etmesini, gereksiz muhabbetlere girmesine bile tahamulum yokken bu davranisi nasil normal gorebiliyorlar.
Metressin iste bi sekilde nesini bilmiyosun :)
Hemde cok kolay bi metres:)))
InsaALLAH.Ben burada begenilme ic gudusu goruyorum bekar kiz adamdan bole bisey beklemeyince sok oldu e hosunada gitti ama cok yanlis bu tarz hareketlere izin vermesi adam niyeti acikca belli ama duygulari engel mantili dusunmesine ne diyelim umarim isler sarpa sarmadan o isden cikip kurtulur yanlis hareketlerden
yani adamın mantığı şu, evli olduğunu bile bile yaklaşmasına izin veriyorsun. ne koparırsam kar diye bakıyor olaya. öte yandan onun için hava hoş nasıl olsa evde Karısı çocuklara bakıyor, eminim yemeğini, ütüsünü vs de ihmal etmiyordur. iki kadına da yazık. o kadına toptan yazık da sende ilgisi vs kapılıp gidersen bi sonraki konunu tahmin etmek zor değil. yol yakınken dön kardeşim. iş yerini de değiştir. yükselebileceğin, sana bişeyler katacak bi iş bul. şimdiki yeri zaten gözden çıkarttığına göre memnun değilsin. hovardanın birinin seni ve senin vesilenle başka bir kadını daha mahvetmesine izin vermeHerkese merhabalar..
Öncelikle herkesin sınırı aşmadan yapacağı yorum eleştirilere tabiki saygım var lakin yazacağım konuya lütfen ön yargılı olmadan yaklaşın çünkü gerçekten kafam çok karışık ve fikirlerinize ihtiyacım var kimseye anlatacak durum değil güvenemiyorum çünkü..
Özel bir şirkette çalışıyorum pozisyon olarak şefim.. Uzun zamandır çalıştığım insanlar neredeyse aynı kişiler.. Birde müdürümüz var evli iki çocuğu var çok iş kolik neredeyse eve gitmesem de hep çalışsam kafasında biri.. Detayları vs geçip özet yapmak istiyorum. Biz bu müdür ile samimiyiz ama öle kötü bi sekilde değil her konu ile ilgili şirket olsun elemanlarla ilgili olsun bana güvenir anlatır.. Bazen iltifatlar eder bu gün çok şıksın gülünce çok güzelsin vs yada elini saçıma atması.. Ne yalan söliyim ben böle hareketlere iltifatlara pek takılıp üstünde hiç durmam bazen bunalıp daralıp işten çıkma teşebbüsünde bulunduğum da oluyor ama hep ikna etti şöle elemansın böle çalışansın vs neyse son zamanlar da iş yeri iş yeri olmaktan çıktığı için artık çok daraldım çıkmaya karar verdım müdüre patrona çalışanlara hep soğuk hep kavga çıkaran biri oldum.. Geçen konuşmak için dışarda bi cafeye götürdü benı bu sebepten konuştuk falan neden çalışmadığımı artık neden kimseye tahammülüm olmadığını anlattım anlattım neyse ikna oldum sonunda belki de ikna olmaya meylim vardı bilmiyorum sonrasında bizim aramızdaki ilişki aileyi vs herşeyi geçti farkında mısın?? dedi. Bu cümleyi kafamda oturtamadım Sonra yürürken koluma girdi belime sarıldı.. Araba da giderken de elimi tuttu.. Ben biraz salağa yattım açık olayım.. Yani buraya nasıl geldi ne oldu anlamdım çünkü bana gel sevgili olalım demedi.. Yada evli olduğunu saklamadı yada bu güne kadar rahatsız edici tacizkar yaklaşmadı uzun zamandır birlikte çalışıyoruz 3 yıl oldu hiç bu hareketleri yapmadı onunla başından beri adını koymadığımız kendiliğinden oluşan bir durum var onun farkındayım ama bilmiyorum inanın bana hiç bir şey bilmiyorum!
Ben metres olsun demedim yalnız. Okuduğunuzu anlayın önce.
Kendini sev ve bu adamla ilişki yaşama dedim. Boşansın gelsin, o zaman düşünür.
Dolayısıyla hakimin karşısina çıkma ve tazminat ödeme durumu da yok konu sahibinin..
Karısı düşünsun, evliligim neden böyle kötü, eşim bana saygı duymuyor diye. Bize ne.
Konu açan kişi konu sahibi. Tavsiye vereceğim kişi de o.
Yok bende zaten genel anlamda yazdım yazımı sana değil çünkü herkes aşağılar hitapla yazmış gerçekte benı anlamaya çalışmamışlar.. Çok teşekkür ederim yazdıkların için gerçekten bak çünkü senın gibi yaklaşımı olan birileri lazım bana çnkü ben nasıl desem bu durumumu çürütmek istiyorum bi bakıma çnkü bayanım yanlış da olsa bi erkek ilgi gösteriyor hepimizde biraz ego vardır buda tetikliyor ve duygusalız inanıyoruz sonra da bahaneler üretip gerçekçi bakmıyoruz şu anda ben o durumdayım.. Peki sen neden mücadele etmedin ki yani herşey farklı olabilirdi.. Bide eski eşin kızı evlenecez şeyi ile mi bekletiyor
Ben diyorum ki "3. Kişi olma. Boşansın gelsin"Hayır 3. Kişiler sorumluymus işte .
Diyelim ki konu sahibi ben risk alıyorum yaşamak istiyorum diyor.
Senin tezine göre o saatten sonra karisina bi sorumluluk duymasına gerek yok.
Ama öyle değil işte .
Kanunlar diyor ki kocasının düşünmediği kadını ben ne dusuncem deme hakkinız yok.
Ya Farzet ki senin sevgilin var ben de sevgilinle birlikteyim. İkimizin de evlilik beklentisi yok takılıcaz öyle vakit geçirmece.Ben diyorum ki "3. Kişi olma. Boşansın gelsin"
ilişki yaşamasın asla. Zaten reddettikce daha kıymetli olacak. Adam belli ki sıkılmış evliliginden. Konu sahibi onunla ilişki yasamadikca daha ulasilmaz olacak adamın gözünde.
İlişki yaşamadigi sürece de kanun karşısında suçlu degil. Umarim anladiniz bu sefer.
Karısı konusunda da suçluluk duymasına gerek yok. Bunu demek istiyorum. Adam bile saygı duymuyor karısına. Konu sahibi neden vicdan yapsın..hele de adami reddettikten sonra.
Karısı düşünsun, evliligim neden böyle kötü, eşim bana saygı duymuyor diye. Bize ne.
Sevgilim beni sallamadiktan sonra, senin bana acıman beni mutlu eder mi sanıyorsun? Ay ne pamuk kalpli, Türk filmi karakteri gibi kadın mi derim sence? Sana hayran mı olurum, imrenir ve sevgi mi duyarım? Inan senin o temiz kalbin aklima en son gelecek şey olur. Önce sevgilimin serefsizligine odaklanirim.Ya Farzet ki senin sevgilin var ben de sevgilinle birlikteyim. İkimizin de evlilik beklentisi yok takılıcaz öyle vakit geçirmece.
Arkadaşım ben niye seni vicdan yapmayım hayvan miyim ben iç güdulerimden daha önemli şeyler yok mu ?
Sevgilin seni ciddiye almiyorsa o zaten şerefsiz ama ben de nasıl bi karakter yoksunuymusum ki başka bir kadının caninin yanması umrumda olmamis .
Nasıl ahlak değerleri olmayan bi pislikmisim ki başka bir kadın benim araciligimla salak yerine konulmuş hiç mesuliyet almamisim.
Toplum hayatına nasıl uzak bi hayvanmisim ki insanlara sadece yakın çevresinde olanların sorumlulugu var saniyormusum.
Ya Farzet ki senin sevgilin var ben de sevgilinle birlikteyim. İkimizin de evlilik beklentisi yok takılıcaz öyle vakit geçirmece.
Arkadaşım ben niye seni vicdan yapmayım hayvan miyim ben iç güdulerimden daha önemli şeyler yok mu ?
Sevgilin seni ciddiye almiyorsa o zaten şerefsiz ama ben de nasıl bi karakter yoksunuymusum ki başka bir kadının caninin yanması umrumda olmamis .
Nasıl ahlak değerleri olmayan bi pislikmisim ki başka bir kadın benim araciligimla salak yerine konulmuş hiç mesuliyet almamisim.
Toplum hayatına nasıl uzak bi hayvanmisim ki insanlara sadece yakın çevresinde olanların sorumlulugu var saniyormusum.
Bence Boşansınlar. Adam karaktersiz evlilik berbat. Neden sürsün ki. "Kutsal evlilik bağı" Saçmalığına inanmıyorum. Gerçek sevgiye inanıyorum. Ve bu evlilikte sevgi yok. Saygı duyulacak bir şey de yok yani.İpler burada kopuyor işte.
Bir sebep yoksa peki?
Kadın kainat güzeli, 10 tane çocuk vermiş adama. İşi süper. Ailesi de öyle.
Aldatmaz mı?
Hiç bir sebep aldatmaya bahane olamaz; ki çok istiyorsa adam boşansın karısından. Karşısına alıp olmuyor diyebilir.
Aslında şunu diyen de oldu daha önce kendi yaşantımda bu tür konularda.
Ya adamın istediği güzellik, para, çocuk değilse?
O zaman bende diyorum ki "ne istediğini söyler, karşı taraf beklentiyi karşılamıyor yada karşılamak istemiyorsa ayrılırlar. "
Kadın ya da adam isteklerim olmuyor diye aldatma lüksüne sahip değil.
Son olarak; burada aldattığını anlatan kadınlara
Bize ne; ne yanlış evliliğinde, eşin sana neden saygı duymamış da seni aldatmış mı diyoruz?
Kendi fikirlerimi sizin yorumunuzun bir kısmından yola çıkarak söyledim.
Amacım size itiraz etmek yada yargılamak değil.
Alıntı yaptım çünkü birileri böyle düşündükçe "bize ne" dedikçe duyarsızlaşıyoruz.
Yanlış bir sözüm olduysa da kusura bakmayın.