Bilmediğim için soruyorum

haylazzz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.183
532
323
Doğum haneye sadece bebek için 10 set bide bez versek yeterlimi bide kendimiz için bişey veriyor muyuz yoksa odaya gelince mı giyiniyoruz ay hiçbir bilmiyorum ya

Doğum haneye sadece bebek için 10 set bide bez versek yeterlimi bide kendimiz için bişey veriyor muyuz yoksa odaya gelince mı giyiniyoruz ay hiçbir bilmiyorum ya
Kiyamam sna yaa iyice stres yaptin son 2 3 gundur :) insallah atlatip rahatlicaksin cnim benim. Dogumun cok kolay olur insallah :)

Devlette Doğum yaptım beni annem ve teyzem giydirdi kızımızda ben giydirdim

Ben normal doğum yaptım, doğumda zaten hasta önlüğü giyiliyor.. Doğum sonrası odaya alınınca kendi pijamalarımı giydim yani annem giydirdi.. Hemşire de oğlumu getirdi odada giydirdik getirdiğimiz kıyafetleri

Kiyamam sna yaa iyice stres yaptin son 2 3 gundur :) insallah atlatip rahatlicaksin cnim benim. Dogumun cok kolay olur insallah :)
İnşallah canım ya çevremde yeni doğum yapmış kimse yok yaşadığım sehirdede hiç arkabam falan yok annemler 3 saat uzakta oturuyorlar öyle sürekli görüşümiyoruz doğum için gelecekler o yüzden burada kimsem yok buradaki kızlardan başka soracak kimsem yok iyice stres oldum hiçbir şey bilmiyorum

Sağol canım demekki hastaneden hastaneyede değişiyor

Doguma girmeden once bir bez corap eldiven sapka zibin bir katta alt ust kiyafet ve battaniyeyi hazirla yaninda kim varsa ayarla bak burda isterlerse verirsin dersin. Zaten hemsire ister bebegin kiyafetleri nerde diye sorar. Kendinde ameliyat onlugu giyiyorsun. Odaya gelince pijama yada gecelik giyersin. Normal diye brkliyorsun ama sen yinede herseye hazirlikli ol ve penye gecelik al yanina mutlaka. Sezeryan olursan sonda takiyorlar pijama rahat olmaz ilk gun. Benim iki bebegimi de hemsireler giydirip getirmislerdi.

Ha bir de bu kadar telas yapma. Sen kucuk bir bavula koy herseyi zaten orda ne lazim olursa acip alacaksin internette dogum cantasi ornekleri var. Bu kadar stres yapacak bir sey yok yani. Allah yardimciniz olsun.

Doğum bitince ilk bezi onlar giydiriyor.. Ben çok zor bi doğum gerçekleştirdiğim için giydirenin hasta bakıcı mı hemşire mi olduğunu hatırlamıyorum ama onlar giydirdi.. Sonra annem giydirdi.. Tek başına giyebileceğim bir şey değildi.. Ama iyi ki ondan kullanmışım yoksa ped değiştirmekten tuvaletten çıkamazdım..

Evet hastanede gecelik rahat oluyor.. Tuvalette pijamanın altı yere değdi paçaları ıslandı kirlendi derdi olmasın.. Eteği yukarı toplayınca mis gibi.. :)

Teşekkür ederim canım çok sağol aciklaman için

Ha bir de bu kadar telas yapma. Sen kucuk bir bavula koy herseyi zaten orda ne lazim olursa acip alacaksin internette dogum cantasi ornekleri var. Bu kadar stres yapacak bir sey yok yani. Allah yardimciniz olsun.
Teşekkür ederim canım çok sağol çevremde yardımcı olabilecek pek kimsem Yok oturduğum yerde akrabam falan yok annemde doğumda gelir uzak oturuyor o yüzden panik olurum biraz

Normal dogum yaptım. Hastanede 10 saat sancı çektim, açılmayı beklerken gecelik giydim. Alttan sürekli muayene oluyorsun, pijama ile uğraşamazsın. Hasta bezimi ben aldım ve doğum sonrası 1 gün içinde 5 tane kullandım oluk oluk kanıyorsun. 1 gün sonra pede geçtim. 2 gecelik götürdüm biri kan oldu, diğerini giydim.

Teşekkür ederim canım çok sağol çevremde yardımcı olabilecek pek kimsem Yok oturduğum yerde akrabam falan yok annemde doğumda gelir uzak oturuyor o yüzden panik olurum biraz
Kimsem yok deme canim. Kimsesizlerin kimsesi Allahtir. Rabbim kolaylik verir insallah sen hazirligini yap duani et tevekkul et. Hersey guzel olur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…