Teşekkür ederim canım çok sağolDogumhaneye 10lu set verilmiyor diye biliyorum. Onu hastaneden cikarken giydiriyorlar.
Hemsirelere vermek icin ben bez, ic zibin (gobek bagi icin), alt ust takim, onluk, sapka ve eldiven hazirladim cantadan ayri olarak.
Kendiniz icin bir sey vermiyorsunuz. Onlukle getiriyorlar odanizda giyiniyorsunuz.
Bende alacağım canım depent külot bez var canım ondan alacağımAa bu hiç aklıma gelmemişti sorduğun iyi olmuş ben de öğrendim.
Yaa gecelik çok önerdiler burda ama ben de almadım alayım bari.
Bir de külot şeklinde hasta bezleri var onlar daha rahat olur sanırım ya da tek kullanımlık lohusa külotları ben de alacağım onlardan inşallah.
Teşekkür ederim canım çok sağol
Devlette öyle bir lüksün yok . Her odaya iki kişi koyuyorlar ve odanın dolu olması da muhtemel bişey . Eşin değil bir bilen giydirsnKızlar odaya gelince beni eşim giydirse annelere ayıp olur mu sizce?
Özelde doğum yapıcam canımDevlette öyle bir lüksün yok . Her odaya iki kişi koyuyorlar ve odanın dolu olması da muhtemel bişey . Eşin değil bir bilen giydirsn
Özel ise sanırım seni doğumdan sonra giydirerek götürecekler odana en azından benim bulunduğum yerde öyle yapıyorlar normal mı olacak ?Özelde doğum yapıcam canım
İnşallah giydirirler o zaman canım ya önlükle gitmek hiç istemiyorum odaya. Bebeğim iri olduğu için sezaryen ihtimalim var ama netleşmedi normal de olabilirÖzel ise sanırım seni doğumdan sonra giydirerek götürecekler odana en azından benim bulunduğum yerde öyle yapıyorlar normal mı olacak ?
Gitsen bile bisey olmaz canım merak etme . Madem özel o zaman eşini çağır o giydirsin hayırlı doğumlar olsunİnşallah giydirirler o zaman canım ya önlükle gitmek hiç istemiyorum odaya. Bebeğim iri olduğu için sezaryen ihtimalim var ama netleşmedi normal de olabilir
Amin canım çok teşekkür ederimGitsen bile bisey olmaz canım merak etme . Madem özel o zaman eşini çağır o giydirsin hayırlı doğumlar olsun
Bende eşimi tercih ederim canımKızlar odaya gelince beni eşim giydirse annelere ayıp olur mu sizce?
Amin canım benimDevlette bu kış normal doğum yaptım. İçeri alındığım gibi üstümü soydular lohusa önlüğü giydirdiler çok rahat geldi bana . Alt bezimi de ebe taktı. Doğumdan sonra yine üstümü doğumhanede hasta bakıcı giydirdi altima bezi de o yerleştirdi odama çıktım giyinik halde. Yanına extra lohusa pedi almayı ihmal etme çünkü çok kanama oluyor hayırlı sağlıklı doğumlar
Amin canım teşekkür ederimkendiniz için hasta bezi ,üç çamaşırı atlet külot ve pijama takımı.
bebeginiz için giydireceginuz bir takım bir tane bebek bezi ve battaniyesini bir posete koyun.sizinkiler ve bebeginkiler ayri pakette ama ayni posette olsun.
doğumhane ye girince istiyorlar onlari. doğumdan sonra bebeginizi giydirip sarıyorlar.
sizede ordaki ebe giydiriyor herseyi.sonra sizi sandalyeye alıp odaya götürüyor.
diğer yedek kıyafetlerinin ve bezleriniz yakinizda bulunup odanıza koyarsınız.
o
odaya geçince ihtiyaç halinde degistirirsinuz surekli.
yanınıza bol miktarda iç çamaşırı ve pijama alın her ihtimale karşı.
bebek içinde kendiniz için de herşeyden yedek 2 3 tane bulundurun.
birer pakette bez alın kendiniz ve bebeginiz için.
hayirli doğumlar.sağlıkla kucağıniza alırsınız insallh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?