acı ama gerçek aldatılıyorsunnyazık yaniiiii.diyecek bişey bulamıyorum.telini al,görüşmek istediğini söyle ve git bakalımm seni görünce ne yapacak?bizide durumdan haberdar et.kendinide boş yere üzme hiç olmazsa ne mal olduğunu öğrendin.
o kadar sabırlı olamadım. aradım herşeyi söyledim ve bitti dedim. telefonumuda kapattım. benmi abarttım bilmiyorum. şok olmuş durumdayım. şaşkınım. o kadar çok seviyorumki ama şu an hiçbir tepki veremiyorum. Aldatılmak ve ben. yanyana getiremeyeceğim iki cümleyle başbaşayım.
o kadar sabırlı olamadım. aradım herşeyi söyledim ve bitti dedim. telefonumuda kapattım. benmi abarttım bilmiyorum. şok olmuş durumdayım. şaşkınım. o kadar çok seviyorumki ama şu an hiçbir tepki veremiyorum. Aldatılmak ve ben. yanyana getiremeyeceğim iki cümleyle başbaşayım.[/QUOTE
yine iisin maşallah,güçlüsün ben koyveriyorum kendimi,mahfediyorum,komşum geliyo ağlama sesime..telefonunu kapatabılıyorsun bende kapıyorum am en fazla 10 dk.bence telefonunu aç ve konuşmasına izin ver.ortada kesin birşey yokken bitirme.sakin kafayla düşün.birisiyle yakalamadın onu sonuçta ilişkinizin seyri nasıl bilmiiyorum ama herşey yolundaysa böyle bişey için bitti denmez hemen.emin ol önce.belki tesadif açtı msnını arada açıyor belki mesajda gelince cvp yazmış asılmamış ısrar etmemiş sonuçta.önce konuşmayı denemelisin
aynen bu şekilde ilerkiyo kendini aklamaya çalışıyor. karasızım. bilmiyorum ne karar neyapacağımı.Acele karar vermişsiniz...
Kendini aklamaya çalışacak...
Sonrasında ya yine bitecek ya da "bitti" demenizi sindiremeyerek hırs yapacak ve sizi ikna edip devam ederse ileride o bırakıcak sizi...
Böyle durumlarda suçüstü yapmak en önemlisi de öfkeniz yatışınca sakin karar vermektir... Ondan sonra kendi kendini yesin dursun...
Şu anda hıncınızı almanın rahatlığından tepkisizsiniz ama bu şekilde biterse siniriniz geçince onu özleyecek ve "Acaba haklı mıydı, şöyle yapsam daha iyi mi olurdu?" diyerek kendinizi kötü hissedeceksiniz...
çiçekcim çok üzüldüm durumuna
öncelikle Rabbim kolaylıkla atlatacak güç versin,zor bi durum gerçekten.
ama fevri davranmışsın sanki..
gerçi sana yalan söylemesi(msnyi kullanmıyorum demesi) bile affeilemeyecek bişey,
bundan sonra kararlı olman önemli...
emin ol seni ikna etmek için herşeyi yapacak,hatta yeri gelecek ona güvenmemekle seni bile suçlayacak..
burda önemli olan,senin kararlığın ve tepkin.
eğer bundan sonra olmaz,güvenip bitti diyorsan(ki ilgisizliğinden de dert yanıyordun) geri dönme canım..
biliyorum...bunu söylemekte,senin uygulamanda zor..bu kadar çok severken...
fakat sakin kafayla düşünürsen eğer doğru kararı verirsin..
inşaAllah bi daha böyle şeyler yaşamazsın canım..
Affedeceksin... inanacaksın..... birdaha yapacak... birdaha inanacaksın.....
Bu böyle gidicek...
olayı anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?